Ha bir de.Lütfen sizin gibi insanlar aşktan bahsetmesin.Yaşadığınız aşktan başka her cacığa benziyor.
Burada artık ne üslup kalmış ne de eleştirnin ölçüsü...İnsanlar böyle bir durumun içinde olduklarında zayıflaşırlar..Herşeyi yapabiliecek radde gelirler.Burda ne insanlığını ne kadınlığını ne şerefini ne haysiyetsizliğini bırakmayanlar !!!! konu sahibi sizlerin bu lafları yüzünden kendine birşey yapsa vicdanın rahat edecek mi ??Zannetmem ya neyse..
Ne hata yaparsa yapsın bir insan.Ne kadar suçlu olursa olsun.Kullanılan üsluplara bak...Allah konuyu açanın durumuna düşürmesin beni ama ondan önce istediğim aciz ve çaresiz kalırsam sizin gibilerin diline düşürmesin inşallah.Şimdi saldırın durun hadi..
Neye nerden başlycağımı inanın biliyorum.ama bildiim tek şeyy bir çıkmazın içinde olduğum.calıştığı şirkette iş sahibime asık oldum deli gibi bi ask deil ama ask işte bunun sonucuna teslim oldum.ve ol evli nerye kadar ne şekilde gidicek biliyorum tek sahibim ve onun bir sorumluluğuda var üstümde.olurda kazara hamile kalırsam napıcam yardımı edin arkadaşlarım ç çaresizim(
tabi herkesin düşüncesi kendine yanlızzzz eleştirilecek şeyler var ama bu eleştirilecek bir konu değil evli bir adam var ve o adamın bir de karısı var belki de çocukları var siz bekarsınız anlaığım kadarıyla evlilik nedir biliyormusunuz öyle sevgili olmaya benzemiyor ben kızdım küstüm diyip çekip gidemiyorsunuz çocuk var arada birde diyelim ne olacak o çocukların hali yazık kızımıza aklı partorunun neresinde bilemeyiz cebinde mi makamında mı kalbinde mi yoksa başka yerinde mi o aşık oldu efendim yapacak bir şey yok diye o çoluk çocuk neden sefil olsun kızımızın aşkı yüzünden neden bir kadın dul kalsın dul kelimesinden nefret ediyorum ama kullanmak durumunda kaldım siz eleştirin bakalım neresinden eleştiriyorsunuz üzüldüm durmuna ama her genç kızın başına gelir diyebiliryor musunuz hayır gelmez çünkü aile terbiyesi alan veya ahlak kurallarını bilen bir bayanın yapacağı iş değil bu hee şöyle olsaydı ben de saygı duyardım eleştirmeğe '' aşık oldum elbetteki söyleyemem ona evli kendimden nefret ediyorum işimi değiştiriyorum '' gönül bu derdik üzülme derdik bu farklı bişey kestirebildiniz mi bilmem az bile söylemişiz birde karısın düşünün olur mu işi varmı ev hanımı mı bunları duyduğunda arkasında ailesi duracak mı yoksa böyle igrenc bir durumda yapacak bir şeyi olmayacak mı ...bu kızımızın aşkı yüzünden bütün hayatı nasıl olacak.siz dert etmeyin kızımız biz yazdık diye kendine falan bişay yapmaz o yapsaydı başka bir şey olduğunda yapardı patron sevgisiyle !!!kendine kıyamaz birde öyle düşünüyorum neticede kendi zevkleri için bir aileyi yok saymış bir kadından bahsediyoruz .başınıza gelmez umarım da geldiğini düşünün sizin eşinizle bunları yaşayan bir kadın yazıyor bizde ağzımıza geleni söylüyoruz terbiyye çerçevsinde elimizden geldik kadar alkışlardınız bizi alkışlarrr
Yazdıklarımı doğru şekilde anlamlandırırsanız konu açısından mutabık olduğumuzu göreceksiniz ama sürekli aynı şeyi tekrarlayıp duruyorsunuz-size normal gelebilir bana gelmiyor size normal gelebilir bana gelmiyor,evliyim bana normal gelmiyor........-Eee tamam.Ben size yanlış düşünüyorsunuz demiyorum anlamıyor musunuz ?Ben hakarete varan yorumlardan bahsediyorum...Neyse..Olur da biri buraya emniyete ifade vermeye çağrılıyorum burada yazdığım bir yorumdan diye başlık açılırsa o başlıkta görüşürüz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?