kazara hamile kalmak ne demek ya? korunursun,kazaya davetiye çıkırmazsın.burada akıl vermeyle olacak iş mu bu? adam evli,sen belirli yaşa gelmiş bir insansın,Allah herkese akıl vermiş onu kullanmayı dene bence artık.o işi de patronunu da bırak hemen.kim senin tek sahibin o kısmı anlamadım ama hiçbir insan diğerinin sahibi değildir,evcil hayvan mıyız ki bizi sahiplensinler!
ben kesinlikle yıkılsın isteiyorum.ben bu durumdan bu saplantıudan nasıl kurtulacğm te srun bu sunu anladımki sartlar ne olursa lsun ilk sahibim olduğundanmı bilinmez uaklaşamıyorum.
Çok afedersiniz ama ben şunu anlıyorum, yanılıyorsam düzeltin
kazara hamile kalmak;sevişecek sevişecek o sperm kardeşlerle yumurta kardeşler buluşacak :)
Neye nerden başlycağımı inanın biliyorum.ama bildiim tek şeyy bir çıkmazın içinde olduğum.calıştığı şirkette iş sahibime asık oldum deli gibi bi ask deil ama ask işte bunun sonucuna teslim oldum.ve ol evli nerye kadar ne şekilde gidicek biliyorum tek sahibim ve onun bir sorumluluğuda var üstümde.olurda kazara hamile kalırsam napıcam yardımı edin arkadaşlarım ç çaresizim(
ben kesinlikle yıkılsın isteiyorum.ben bu durumdan bu saplantıudan nasıl kurtulacğm te srun bu sunu anladımki sartlar ne olursa lsun ilk sahibim olduğundanmı bilinmez uaklaşamıyorum.
şuan yurt dışnda zatennn bitiyo gibi artık ama cahilliğimi sindireiyorum kendii tü kullasnlmış hissediyorum te rua giden dokunan bu
Evet 20 yaşndaym ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?