canım sen en basından hata yapmıssın .hadı dıyecegım kı ; evlı oldugunu bılmıyordun kandırdı senı dıyecegım ama ,adamın evlı oldugunu bıle bıle
bu hataya kalkısmıssın kı uzulerek soyluyorum kı ; en basından dusunecektın bunu .haketmıssın demek ıstemıyorum hıc bır kadına
bunu cumleyı layık gormuyorum ama ,erkekler acımasızdır canım o adam sana bunu dıyecektır yanı "hakettın bılıyordun evlı oldugumu zorlamadım senı "dıyecek .
Yuva yıkanın da yuvası olmaz ,keske 5 dakıkalık zevkın ugruna yıkmakla mesgul oldugun yuvayı da dusunseydın .
Bılıyorum cok kızıyorsun bana ama, ınan ben de cok kızıyorum evlı barklı adamlarla ılıskı yasayıp da cozum arayanlara.
Uzgunum senı tatmın etmedım yorumumla .
Bu arada canım ,harflerı yutmadan yazarsan senı anlamak da gucluk cekmeyız
şuan yurt dışnda zatennn bitiyo gibi artık ama cahilliğimi sindireiyorum kendii tü kullasnlmış hissediyorum te rua giden dokunan bu
çok terbiyesiz bir insansın
allahtan korkunda yok senin.
aynısı senin başına gelse kocan senin aldatsa .sana herşey reva.
dalga mı geçiyorsun bizle ..
ne ekersen çanağına o gelir kaşığına .
şunu untma hiçbir zaman hayatın normal olmayacak.. yuva yıkan pis kadın olarak anılcalsın hep.
yazık yazık o anaya babaya yazık nasıl bakıyorsun onların yüzüne
valla ister kız ister çatla ister patla. zinanın dik alasını yapıp bide yardım istiyosun. yuva yıkanın yuvası olmaz bkere ben bişey demiyorum allah bilir napıcağını. nefret ediyorum şu evli adamlarla birlikte olan kadınardan. yazık karısına valla. bu dünyada olmasada diğer dünyada zinanın cezası bi yana o kadıncağızdan çekeceğin var. hamile kalırsan nolurmuş nolucağını sölerdim sanada neyse.
Evet 20 yaşndaym ben
o kadar bekar yakışıklı dururken ne gerek var canım,teslim oldunsa oldun altın yere düşsede pul olmaz senin sahibinmiş gibi hissedip bağlanma aşk değil, o işyerinden çık başka bir iş bak hem günah iki kişisinin arasına girilmez adam ne hikaye anlatırsa anlatsın eşine yapılan bu hareket yere göğe sığmaz .. emininm bundan daha değerli ve akıllı bir insansın sen yazık etme kendine,milyonlarca şansın varken çürük elmayla uğraşma üstelik başkasına ait
Cürük elma lafini sevdim <<<<<<<
bişey yazmayacaktım ama dayanamadımçok terbiyesiz bir insansın
allahtan korkunda yok senin.
aynısı senin başına gelse kocan senin aldatsa .sana herşey reva.
dalga mı geçiyorsun bizle ..
ne ekersen çanağına o gelir kaşığına .
şunu untma hiçbir zaman hayatın normal olmayacak.. yuva yıkan pis kadın olarak anılcalsın hep.
yazık yazık o anaya babaya yazık nasıl bakıyorsun onların yüzüne
Neye nerden başlycağımı inanın biliyorum.ama bildiim tek şeyy bir çıkmazın içinde olduğum.calıştığı şirkette iş sahibime asık oldum deli gibi bi ask deil ama ask işte bunun sonucuna teslim oldum.ve ol evli nerye kadar ne şekilde gidicek biliyorum tek sahibim ve onun bir sorumluluğuda var üstümde.olurda kazara hamile kalırsam napıcam yardımı edin arkadaşlarım ç çaresizim(
Neye nerden başlycağımı inanın biliyorum.ama bildiim tek şeyy bir çıkmazın içinde olduğum.calıştığı şirkette iş sahibime asık oldum deli gibi bi ask deil ama ask işte bunun sonucuna teslim oldum.ve ol evli nerye kadar ne şekilde gidicek biliyorum tek sahibim ve onun bir sorumluluğuda var üstümde.olurda kazara hamile kalırsam napıcam yardımı edin arkadaşlarım ç çaresizim(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?