- 17 Aralık 2015
- 27.120
- 49.577
- 598
- Konu Sahibi captain price
-
dini nikah kiymadan sevgili yapmis kendisiNe olmus? captain ailesinden gizli, kendisinden 10 yas buyuk bir adamla imam nikahli dost hayati mi yasamaya baslamis? Biz neyi kacirdik?
Gayet olagan kucuk bir sorununu anlatmis kiz.
Abooo captana bak sen ben şok :)
Ne olmus? captain ailesinden gizli, kendisinden 10 yas buyuk bir adamla imam nikahli dost hayati mi yasamaya baslamis? Biz neyi kacirdik?
Gayet olagan kucuk bir sorununu anlatmis kiz.
Captain akilli kadindir, yapmaz oyle sey
yanacaksinizVay başıma
Şakaydı ya captan akıllı yorumlarından belli ediyor :)
Ayağı olan yazabilir mi pekisizin de su an yaptığınız gibi benim de hakaretvari yorumlara tahammülüm yokkaptal, asalak... dmek ne sizin ne de başka birinin haddini değill. yeter artık sayggılı yorum nasıl yapılır öğrenin ondan sonra gelin burda yorum yapın.. eli olan yazmasın yani..
Biliyorum canim, zaten kim yapar ki oyle seyi dimi
kac kere soyleyecek kiz dini nikahli kocasi nisanlisi deil
Ya kizlar çok kotusunuz oysa ki ecrin kurbanlarini banli üyelerden seçiyordu ki cevap veremesinler rahat rahat intikamini alsin. Kizin planlarini bozdunuz çok ayip ciksss
Ettiğiniz beddulara karşı sabırla size yorum yapmaya çalışanlara yaptığınız muameleye bakın neyse carşınız pazar olsun. Hayırlı işler..bende sizin konularınıza girip yorum yapmadım zaaten.. başkasının konularına yaptığım yormlara da söz söyleme hakkınız yok bub yüzden. demek ki yazdığım kişi yorumunda haddini aşmış ki bunu diyebiliyorum. neyse burada daha fazla kimseye vakit harcayamaycağım , kimseyle tarıtısamaycaağım.. .çünkü ne demişler:
SEN NE SÖYLERSEN SÖYLE; SÖYLEDİĞİN, KARŞINDAKİNİN ANLADIĞI KADARDIR..!
tercihlere saygim sonsuz inaniyorsa dini nikahta yapip yasayabilir ama usulunce rizalar alinarak yapilmali ki bazi insanlar nikahli oldugunu birtek kendi biliyor annenin haberi yok babanin haberi yok kimsenin haberi yok birde para yediriliyor surekli bizde bu duruma baska birsey derler hani kendine sey tutmak gibi j ile baslayan parali erkek yani ama maalesef bazi insanlari nikahli olduguna inandirip kullaniyorlar boyle inanclarini somuruyorlar ona uzuluyorumDini nikahın burada hiçbir geçerliliği yok valla. Olmasını istiyorsa yallah Arabistan'a :)
suan yemek yiyordur ögle saati yemekten sonra mesai saatleri icerisinde devam edecegini dusunuyorumBak ne ettik şimdi kızı kaçırdık tüh bize
şimdi kim uğraşıcak bizle ?
Hani "CIA bizi izliyormuş" geyiği var ya,onu "ecrinnisa93 bizi izliyor"la değiştiriyorum kızlar ona göre dikkat edin.Profiller takipte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?