- 22 Haziran 2012
- 8.468
- 37.318
- 548
- Konu Sahibi captain price
-
Niye üstünüze alındınız ben size aptal mı dedim ? Her gün burada çeşit çeşit konular okuyoruz surekli uyarılmasına rağmen devam eden ya ders almayan insanlar olduğu için insanların sabır sayısı düşüyor. Ben bundan bahsediyorum. Hayat sizin istediğinizi yapın size aptal diyen olmadı. Konunuzda zaten sizi kibarca defalarca uyarmaya çalıştım sonra da çıktım gittm.sizin de su an yaptığınız gibi benim de hakaretvari yorumlara tahammülüm yokkaptal, asalak... dmek ne sizin ne de başka birinin haddini değill. yeter artık sayggılı yorum nasıl yapılır öğrenin ondan sonra gelin burda yorum yapın.. eli olan yazmasın yani..
İnsanları vurmaya çalışmayın.sizin de su an yaptığınız gibi benim de hakaretvari yorumlara tahammülüm yokkaptal, asalak... dmek ne sizin ne de başka birinin haddini değill. yeter artık sayggılı yorum nasıl yapılır öğrenin ondan sonra gelin burda yorum yapın.. eli olan yazmasın yani..
Niye üstünüze alındınız ben size aptal mı dedim ? Her gün burada çeşit çeşit konular okuyoruz surekli uyarılmasına rağmen devam eden ya ders almayan insanlar olduğu için insanların sabır sayısı düşüyor. Ben bundan bahsediyorum. Hayat sizin istediğinizi yapın size aptal diyen olmadı. Konunuzda zaten sizi kibarca defalarca uyarmaya çalıştım sonra da çıktım gittm.
Niye üstünüze alındınız ben size aptal mı dedim ? Her gün burada çeşit çeşit konular okuyoruz surekli uyarılmasına rağmen devam eden ya ders almayan insanlar olduğu için insanların sabır sayısı düşüyor. Ben bundan bahsediyorum. Hayat sizin istediğinizi yapın size aptal diyen olmadı. Konunuzda zaten sizi kibarca defalarca uyarmaya çalıştım sonra da çıktım gittm.
@MuneKendisi pek dikkate alınacak biri değil fazla şeetmeyin
Bugün kendisinin savunma günü. gardını alıp gelmiş garibim.
kendi konusuna olumsuz yorum yapanları cımbızla çekip tek tek hesap soruyor bugün aklı sıra.
Sayesinde Namımız yürüyor
Kız Minimouse sen saçmalıklarına devam ede dur, ben kahvemi aldım senin kommikliklerine gülmeye geldim
bende sizin konularınıza girip yorum yapmadım zaaten.. başkasının konularına yaptığım yormlara da söz söyleme hakkınız yok bub yüzden. demek ki yazdığım kişi yorumunda haddini aşmış ki bunu diyebiliyorum. neyse burada daha fazla kimseye vakit harcayamaycağım , kimseyle tarıtısamaycaağım.. .çünkü ne demişler:
SEN NE SÖYLERSEN SÖYLE; SÖYLEDİĞİN, KARŞINDAKİNİN ANLADIĞI KADARDIR..!
@MuneKazen daha fazla bu üyenin hakaretvari yorumlarını görmek istemiyorum. hemen ilgilenir misinz. yoksa dayanamayıp kendisinin seviyesine düşmeye çalışacağım, biraz zor olacak zira seviyesi yerlerdee.. @Mune
Güzel kardeşim ben senin o konuna hiç yorum yapmadım sadece dışardan okudum.
Konun kapandıktan sonra beddua eden konu açtın kilitlendi, yazamadım.
Aslında şu an sana yorum yapan ve konunda yorum yapan insanlar sana şunu anlatmaya çalışıyor.
Şimdi sen burda yapılan olumsuzlukları unutmayıp, laf vuruyorsun ya,
keşke özel hayatında ki insana da ilk olumsuzlukta bu tepkiyi verip, gardını alsaydın demeye çalışıyorlar.
Evet bazen bende dahil çok kırıcı olabiliyoruz ama inan sana orda sert yorum yapanlar iyiliğini düşünenler
Hemcinslerine bu muameleyi layık görmeyenler.
Hakaret edenler de bırak kendi ayıbı ile kalsınlar,
Göz ardı edip, yönetime şikayet et, onlar zaten ceza alırlar.
Bu da benim sana naçizane fikrim olsun.
bende sizin konularınıza girip yorum yapmadım zaaten.. başkasının konularına yaptığım yormlara da söz söyleme hakkınız yok bub yüzden. demek ki yazdığım kişi yorumunda haddini aşmış ki bunu diyebiliyorum. neyse burada daha fazla kimseye vakit harcayamaycağım , kimseyle tarıtısamaycaağım.. .çünkü ne demişler:
SEN NE SÖYLERSEN SÖYLE; SÖYLEDİĞİN, KARŞINDAKİNİN ANLADIĞI KADARDIR..!
Kendisi pek dikkate alınacak biri değil fazla şeetmeyin
Bugün kendisinin savunma günü. gardını alıp gelmiş garibim.
kendi konusuna olumsuz yorum yapanları cımbızla çekip tek tek hesap soruyor bugün aklı sıra.
Sayesinde Namımız yürüyor
Kız Minimouse sen saçmalıklarına devam ede dur, ben kahvemi aldım senin kommikliklerine gülmeye geldim
Sen milletin mantigiyla zekasiyla hayatiyla ilgilecegin kadar kendi hayatina bak. Üsluptan seviyeden haberin yok bi de üslup dersi vermeye kalkiyorsun. Buralarda da zaman kaybetme nisanlin para bekler. Pes
Sen milletin mantigiyla zekasiyla hayatiyla ilgilecegin kadar kendi hayatina bak. Üsluptan seviyeden haberin yok bi de üslup dersi vermeye kalkiyorsun. Buralarda da zaman kaybetme nisanlin para bekler. Pes
kac kere soyleyecek kiz dini nikahli kocasi nisanlisi deilSen milletin mantigiyla zekasiyla hayatiyla ilgilecegin kadar kendi hayatina bak. Üsluptan seviyeden haberin yok bi de üslup dersi vermeye kalkiyorsun. Buralarda da zaman kaybetme nisanlin para bekler. Pes
başkalrını eleştirdiğimiz hayatlar, bir de kendi yaşadığımız hayatlar işte..
başkalrını eleştirdiğimiz hayatlar, bir de kendi yaşadığımız hayatlar işte..
Ne olmus captain ailesinden gizli, kendisinden 10 yas buyuk bir adamla imam nikahli dost hayati mi yasamaya baslamis? Biz neyi kacirdik?
Gayet olagan kucuk bir sorununu anlatmis kiz.
Canım hazır ol şimdi sıra sende
profilin izleniyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?