Patronuma Yanlışlıkla Mesaj Atmam ve Diğerleri

Niye üstünüze alındınız ben size aptal mı dedim ? Her gün burada çeşit çeşit konular okuyoruz surekli uyarılmasına rağmen devam eden ya ders almayan insanlar olduğu için insanların sabır sayısı düşüyor. Ben bundan bahsediyorum. Hayat sizin istediğinizi yapın size aptal diyen olmadı. Konunuzda zaten sizi kibarca defalarca uyarmaya çalıştım sonra da çıktım gittm.

İnsanları vurmaya çalışmayın.

bende sizin konularınıza girip yorum yapmadım zaaten.. başkasının konularına yaptığım yormlara da söz söyleme hakkınız yok bub yüzden. demek ki yazdığım kişi yorumunda haddini aşmış ki bunu diyebiliyorum. neyse burada daha fazla kimseye vakit harcayamaycağım , kimseyle tarıtısamaycaağım.. .çünkü ne demişler:
SEN NE SÖYLERSEN SÖYLE; SÖYLEDİĞİN, KARŞINDAKİNİN ANLADIĞI KADARDIR..!

Kendisi pek dikkate alınacak biri değil fazla şeetmeyin
Bugün kendisinin savunma günü. gardını alıp gelmiş garibim.
kendi konusuna olumsuz yorum yapanları cımbızla çekip tek tek hesap soruyor bugün aklı sıra.

Sayesinde Namımız yürüyor

Kız Minimouse sen saçmalıklarına devam ede dur, ben kahvemi aldım senin kommikliklerine gülmeye geldim

@Mune Kazen daha fazla bu üyenin hakaretvari yorumlarını görmek istemiyorum. hemen ilgilenir misinz. yoksa dayanamayıp kendisinin seviyesine düşmeye çalışacağım, biraz zor olacak zira seviyesi yerlerdee..@Mune

Güzel kardeşim ben senin o konuna hiç yorum yapmadım sadece dışardan okudum.
Konun kapandıktan sonra beddua eden konu açtın kilitlendi, yazamadım.
Aslında şu an sana yorum yapan ve konunda yorum yapan insanlar sana şunu anlatmaya çalışıyor.
Şimdi sen burda yapılan olumsuzlukları unutmayıp, laf vuruyorsun ya,
keşke özel hayatında ki insana da ilk olumsuzlukta bu tepkiyi verip, gardını alsaydın demeye çalışıyorlar.
Evet bazen bende dahil çok kırıcı olabiliyoruz ama inan sana orda sert yorum yapanlar iyiliğini düşünenler
Hemcinslerine bu muameleyi layık görmeyenler.
Hakaret edenler de bırak kendi ayıbı ile kalsınlar,
Göz ardı edip, yönetime şikayet et, onlar zaten ceza alırlar.
Bu da benim sana naçizane fikrim olsun.

Seviye mi ?
Canım sen onun anlamını bilseydin kendi batağından kurtulmaya çalışırdın

Yakında buraya "gebeyim babam nikahıma onay vermiyor" diye konu açacaksın

Haddini bil !

Hem sen ne biçim memursun işine odaklan biraz. Haram koca, haram para tatlı mı geliyor ?

tsk ederim bu ince düşünceli yorumunuz için. yalnız bakınız evet yorumları okuduğumda kapanmıştı. bende dedimki "rabbim herkese kalbindekinin ve dilindekinin 1000 katını versin".. bu aslında bir duadır. bu duadan gocunanlar tamamen kalplerinin kötülüğünden rahatsız olanlrdır. kalbinin temizliğinden emin olanlar amin der bu duaya. asla beddua amaclı yazmadım. herkesin yorum yapma hakkı var burda evet. ancak haddini bilerek ve saygı cercevesinde yapmak kaydıyla. ben konumda acık sekilde hakaret edenlere dahi hakaeretle cevap vermedim. ki hayatımda da bu böyledir. benim iyiliğimi düşünen kişiler, özellikle 1. derece akrabalığın dışında kalanlar asla ve kat-a sert sekilde, uslubu bozuk sekilde hayatıma müdahale edemezler. güzel dille uyarırlar ederler, ona sözüm yok eyvallah ,allah razı olsun derim kenara cekilirim. bu yüzden böyle bir ortamda hiç bir bağım olmayan insanlar bana kırıcı yorumlar, hakaretvari ,dalgavari yorumlar yapamazlar. yaptırtmam.!senin gib iyi niyetli yorum yapan bir kaç kardeşimiz var burda.. sizin gibilere de cevabım sizin yaptığınız sekilde güzel olur. tsk ederim yorumun için tekrardan

Sen milletin mantigiyla zekasiyla hayatiyla ilgilecegin kadar kendi hayatina bak. Üsluptan seviyeden haberin yok bi de üslup dersi vermeye kalkiyorsun. Buralarda da zaman kaybetme nisanlin para bekler. Pes

Saka gibi bir kişilik gerçekten

Sen milletin mantigiyla zekasiyla hayatiyla ilgilecegin kadar kendi hayatina bak. Üsluptan seviyeden haberin yok bi de üslup dersi vermeye kalkiyorsun. Buralarda da zaman kaybetme nisanlin para bekler. Pes
kac kere soyleyecek kiz dini nikahli kocasi nisanlisi deil

başkalrını eleştirdiğimiz hayatlar, bir de kendi yaşadığımız hayatlar işte..

Ne olmus? captain ailesinden gizli, kendisinden 10 yas buyuk bir adamla imam nikahli dost hayati mi yasamaya baslamis? Biz neyi kacirdik?
Gayet olagan kucuk bir sorununu anlatmis kiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…