PATRONUMUN TACİZİ

sende kaşınmışsın
her masaj yap diyene yaparsan
bu tarz olayları daha çok yaşarsın

Evli olmasan isyeri misyeri dinlemeyecektin yani adam 45 yaşında anliyorum onu hormonlari depresmis sen kac yasindasin kardes hani yaptığınin farkinda olamayacak yasta misin ondan merak ediyorum

o deil o deil genç olan patronu diyor evlenmeden önce ondan hoşlanıyormuş

o deil o deil genç olan patronu diyor evlenmeden önce ondan hoşlanıyormuş
Heeee anlamamisim canim yaa sagol duzelttigin icin bu bence daha da kotu offf aslinda kotu seyler yazmak istiyorum suan bu kadina ama yazamiyorum niye bilmiyorum ban yemekten korktum heralde

dudağına yapıştı ve sen çekilmedin öylemi??suratına tokatı geçirmen gerekirdi bence ama sendeki rahatlık nasılsa pes...
hala oradada çalışabildiğine göre sen bekarlığındaki gb. hislere kapıldın galiba...eğer kocana bi nebze saygın varsa işi bırakır yoluna bakarsın...

O onu dedi ben bunu dedim falan filan diye anlatırken ne kadar rahat ve sakinsiniz. Ben ortalığı yıkar basar giderdim, muhattab bile almazdım. Sizdede mide yok yani kusura bakmayın birde ertesi gün işe gitmişsiniz!

Cevap vermek istiyorum....Yes hemide nasiil

Sevgili konu sahibesi birincisi o yazinin icindeki gulucuk nedir sasirdim hadi o bir kenarda kalsin

Digerlerine de yorum yapamiyorum bildigin kal geldi

Bu konu eskidi
Hanım efendi yeni üyelikle başka konu açtı orayada bekleriz efenimmm

Sen nasil bir kadınsın 4aylık yeni evlisin onu anlamadım. Adama bu tavizi sen vermişsin. Göğüsümu elledi dudagima yapisti falan, kocanin haberi varmı bunlardan. Midemi bulandirdin.

Kadınlar çalışmasın bütün özel sektör iş verenleri sapık algısı mı yaratmaya çalışıyorsunuz bugun

Ne alaka ya !!! Masaj sizin neyinize pardon ama yok artık yaniii!

Siz bu adama nasıl taviz verirsiniz. Yani arkasindan bunu kendisine sert bir dille bile ifade etmeniz fark etmez artık.

Anlam veremiyorum gerçekten ne münasebet?

ne kadar rahat anlatmışsın.her konuda sen hatalısın.ben olsam açlıktan ölsem bile o işyerine bidaha adım atmazdım.olay sonu orayı terketmen lazımdı.

Aninda arkama bile bakmadan ordan kacardim ve birdahada orya adimimi bile atmazdim ha dersenki yeni evliyim borclarim var is bulmadan ayrilamam bal gibide ayrilirsin ac kalmassin merak etme ama adam resmen tacizi asirmis ileri gitmis bide ayni odadayiz diosun basaka bisi yapmicani nasil dusunemiyorsun bide bana ters davraniyo diye dert yanikiyosun anliyamadim cnm tamam basina gelen cok cirkin bisi ama sen yapaman gerekeni yapmamissin bence uzgunum

Siz bu rahatlıkla başka yerlerede masaj yapar ve yaptirirsiniz.hadi size patroncugunla hayırlı işler ay pardon bol masajli gunler baaaay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…