PATRONUMUN TACİZİ

Bu nasıl bi rahatlıktır ya bi de espiri yaparak anlatıyor sunuz??? Hala orda çalışmaya da devam ediyorsunuz üstelikkk pesss doğrusu

Ne diye elin adamina masaj yaparsin ki sen geysa misin ya kendine neden masaj yaptirirsin.Adam buldugu curretle gittikce gitmiş çarpıyi kapiyii cikacagin yerde hala çalışıyor ve de bana surat yapıyor diyorsunuz.Kusura bakmayin da vicdan muhasebesi yapmayin işten geçmiş...

Ne alaka elin adamına masaj yapmak, ya da onun sana yapması.

Böyle uyduruk hikayeleri nerelerden okuyorsun? İyi sallayamamışsın. Şimdi seni ciddiye alıp cevap verenlerde olacaktır. Nasıl eğleniyor musun?

Heeee anlamamisim canim yaa sagol duzelttigin icin bu bence daha da kotu offf aslinda kotu seyler yazmak istiyorum suan bu kadina ama yazamiyorum niye bilmiyorum ban yemekten korktum heralde

ya fake ya da Kezban bu bayan bi gazozuma ilaç attı demediği kaldı zaten

Hahahaa belkide gazoza bile gerek kalmadi olan olmuş gibi olmadiysa da yakinda olur

aynen :) ya gerçekten tacize uğramışta olabilir ama anlatış tarzı o kadar saçma ki ben olsam yedi sülalemi ayaklandırırım güle oynaya taciz edildim diyor ben şok ben iptal

hayır yapıyo bide bunları sorma cesaretini nerden buluyo çalışanıysan cariyesi değilsin ya

Yine KK'da bir konu ve yine 12 sayfa yorum yapılmış olmasına rağmen hiçbir yoruma cevap vermemiş konu sahibi.

Konu sahibi neredesin saklambaç oynamak istiyorsun galiba.
O haldeeeee: Elma dersem çık, armut dersem çıkmaaaa aman bak sakın çıkma sakın

masaj mı hoooşttt küpek diyemedin mi evladım.... eneeeee neler oluyor memlekette...

gene pek tutan olmamış... adamın boşluğuna gelmiş, az daha ısrar edeydi adamcağız peheeeeyyy.....

Şaka yada fake dimi kızlar bu konu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…