patronun oğlu ve ben

patronun oğlundan mı hoşlanıyosun

Arkadaş kendi patronun oğluyla bağlantı kurmaya çalıştığı için bu yorumu yapmamış canım.
Yani diyorki ; bende konunun başlığı ile yazdiklarin arasında bağlantı kuramadım

Arkadaş kendi patronun oğluyla bağlantı kurmaya çalıştığı için bu yorumu yapmamış canım.
Yani diyorki ; bende konunun başlığı ile yazdiklarin arasında bağlantı kuramadım

yanlış anlama konusunda bi dünya markasıyım zaten ben :) ama bağlantı kurulamıyacak bişey yok sonuçta ben gayet net yazdığımı düşünüyorum..

sana cirkin ve kalınbacaklı demesinin neresi hoslanma belirtisi ..canım o resmen makara eglence arıyo senide saf temiz bulmuş aklınca egleniyo bence uzak dur sonunda sen uzulursun ayrıca sana hakaret icerikli konuşmasına ragmen hoşlanıyorum galiba demissin dikkatli ol ve tavrını koy derim

yanlış anlama konusunda bi dünya markasıyım zaten ben :) ama bağlantı kurulamıyacak bişey yok sonuçta ben gayet net yazdığımı düşünüyorum..

Bak ne güzel çözmüşsün kendini işte. Hem yaşın çok küçük. Hem yanlış anlamada markasın. Bence bu çocuğu da yanlış anlıyorsun ve senden hoşlanmadığını zannediyorsun. O sana zarf atıyor sende bakıyor ki hoşlanıyorsun. Anlıyor çakal tabi. Geçiyor dalgasını. Kendine gel. Yada işi bırak. Gecikmeyecek bir iş değil.

ayy bu çocuk benim de ateşimi çıkardı ya yanlış yazmışım canım patronun oğluyla benim ilgim. patronla alakam yokkk
Cnm ben de arkadaşlara katılıyorum.Bunlar senden gerçekten hoşlanan efendi birinin hareketleri olamaz.

Aynı konuyu ısıtıp ısıtıp her defasında yeniymiş gibi mi anlatıyorsun, anlamadım ki.
Bir önceki konularında yine bi mağaza, yine seni diğer kızlardan farklı tutan patronun oğlu, akabinde yanlış anlama, platonik aşk, unutamama, geri döner mi konuları v.s. v.s.
Nasıl bir dejavu yaşıyorsun anlamadım ki.
Hakkında hayırlısı.

Ayyy ne güldüm yaaa.... Offf gören deli diycek,ekrana bakip gülüyommm... neyseeee...
Konusahibi arkadas aman haaa uzak dur....karsindaki, simarik,ukala bi tip belli,sende öyle tanimlamissin zaten...suan kendine bi eglence ariyor sanirsam ve karari sizde kilmis, eee sizde afallayinca iyice abartmis... Dalga geciyor resmen, siz uzak durun yüz vermeyin, yaptigi sacma esprilere hani bacaklarin kalin,cirkin falan deyip kendini komik saniyor yaaa, gülmeyin hatta sert bakisla tepkinizi gösterin, kullandirmayin kendinizi...

adam küfür etse şakamı yaptı diyeceksin?
şakamısın arkadaşım sen?

sana hakaret ediyor resmen

sevgili olsan ne olur diye merak ediyorsan, etme! zira başından belli sonu.

nefsine hakim ol yaşın da küçük değil ki akıl verelim.

kusura bakma sert gelebilir ama başka bir yorum gelmedi içimden.

Ciddiye alma bu kişiyi, gönlünü de sakın kaptırma, salak salak muhabbetler..

Gerçekten hoşlanıyor olsa bir kere kibar olur, çocukca şakalar yapmaz..

Kalın bacaklı da demez mesela..

Senden gerçekten hoşlanıyor ve buna rağmen kalın bacaklı demekten çekinmiyorsa, dengesizin teki demek ki.

hımmm??:26::44:

Zaten arkadaşına da demiş..yok ya ne işim olur onunla benim...

Hoşlanan adam, bu tarz yani..yok ya ben onu kıçıma bile takmam..gibilerinden arkasından konuşmaz..

Size öyle gelmiş.....der geçer mesela..

patronun oğlundan mı hoşlanıyosun

ya erkekler hani hoşlandıkları kızları gıcık etmeye onları sinirlendirmeye çalışırlar ya o açıdan dedim canım ya yoksa öyle hoşlanma belirtisi mi olur haklısınn :)

Yok artık o tür erkekler ilkokul sıralarında kalmadı mı ya ?

anlattığın kadarıyla bana hiç olumlu elektrik vermedi o kişi her yönüyle, uzak dur bence.......
hiç pas verme geç git, tınlamada hiç.

sanırım yaşın küçük,bir abla tavsiyesi olarak söylüyorum..ciddi düşünen böyle tavırlarda bulunmaz.. ona o kozu verme,seninle bu kadar rahat konuşamamalı canım.. Allah yardımcın olsun..

daha 1 ay olmuş başlayalı muhabbetiniz ne kadar çok ilerlemiş. ne kadar çirkin. orası sizin ekmek kapınız. işinize konsantre olun. şuan bile orada dedikodular başlamıştır bile. hakkınızda oluşan ilk intibanın böyle olmasını mı istersiniz? üstelik sizden önce başka kızlara da böyle laf atıp atmadığnı nereden bileceksiniz? ne o babasının işyerine ne de sen ekmek kapını saygı duyuyorsun. çok hoşlanıyorsa iş çıkışı arar buluşur ne olursa olurdu!

Çokk klişee patronun elemanı kandırma hareketleri yaptığı hareketler bir patrona yakışmayan avam davranışlar bunlara kanmayacaksın herhalde eski türk filmlerindeki gibi .....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…