Hep böyle yatınca göbişini hamur gibi yoğuruyorum dayanamayıpBu nasıl bir yatma şekli yaaaa
Bugün yine kahve yanı tatlınız bizden, hadi yine iyisiniz, afiyet olsun! @Borellus80 @Katibin RuhuBibibella N e v a @gelengiden my mister @sarahconnor Red Phoenix ZemheriPoyraz @Orenda
ellerimlekazidim SEMA Scss94
@Taranta
Eki Görüntüle 3540887
Sokağa mı atılmış ?
O ilk çıkıştan sonraki koku geçti mi, tertemiz b*kÇünkü biz tüylü evlâdının b*kuna bile ölecek köleleriz
Ben senin o tatlı patişleri yerimm..Bugün yine kahve yanı tatlınız bizden, hadi yine iyisiniz, afiyet olsun! @Borellus80 @Katibin RuhuBibibella N e v a @gelengiden my mister @sarahconnor Red Phoenix ZemheriPoyraz @Orenda
@Taranta
Eki Görüntüle 3540887
Senin o ağzını burnunu ve kulaklarını yerimmm..Ayyy benim uzay beyime benziyooooEki Görüntüle 3540909
Ama bu tam ısırmalık yaaaaaBugün yine kahve yanı tatlınız bizden, hadi yine iyisiniz, afiyet olsun! @Borellus80 @Katibin RuhuBibibella N e v a @gelengiden my mister @sarahconnor Red Phoenix ZemheriPoyraz @Orenda
@Taranta
Eki Görüntüle 3540887
Önünde olduğu kapı eviymis. Ben de öyle sandım da müstakil bir evdi bir süre bekleyince sahibi geldi.Sokağa mı atılmış ?
Ayy sokağa atılmış sandım görünce . SevindimÖnünde olduğu kapı eviymis. Ben de öyle sandım da müstakil bir evdi bir süre bekleyince sahibi geldi.
Ayy sokağa atılmış sandım görünce . Sevindim
Ben de suratsız görünce öyle sandımsahibi de bu hep suratsız hiç bir şeyden memnun olmuyor dedi
Aynı ben bi yerime bişey olsun sanki etimden et koparmışlar gibi oluyorumÇok salak yaa
Ay acıdım beeeeeÇok salak yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?