Paylaacak kimsem yok, yardm eder misiniz?

bencede mutlaka bir evlilik danışmanına gitmelisiniz eşinizle beraber. Çünkü bu kendikendinize üstesinden gelebileceğiniz bir problem değil. Zaman kaybetmeden gidin bence

itiraf ediyim o gecmisinden daha kolay siyrilabiliyor. aslinda benim lanet korkularim cekip gitmelerim aglamalarim icime kapanip yataklara dusmelerim onu uzuyor. kendine olan guvenini kaybediyor gecmisindeki sorunlari hatirliyor "boyle bir insani dogruya neden sevesinki sevgim bile yetmiyor benden nefret ediyorsun "diyor oysaki ona olan sevgimi sevdamin farkinda ama o sancili nobetlerde boyle sacmaliyoruz ben bu kadar oysa tazelenecegimi dusunuyordum hersey bitti saniyordum
nasil olsa gidecek benden kopacak diye sizlaniyorum bunun onune gecemiyorum

bilmiyorum simdilik baska kadinlari kiskanmiyorum sadece cekip gidecek diye dusunuyorum hic bir seye bagli olmadan guvenmeden yasamayi o kadar basardimki gecmisimi one surup mizmizlanip psikopata baglamamda onu tanidiktan sonra oldu ondan once hep benden beterleri var dedim onca aci yasaniyorken dunyada utanirdim acilarimi sorun etmeye cok kati davrandim kendime cok
ama iste onuda tanidimya sanki yaralarimi oksarcasina anliyor ya beni bu beni cildirtiyor
ilk baslarda dedim bunun benden cikari ne olabilir yakisikli sevimli guler yuzlu tasasiz kedersiz ama onunda biriken acilarini gordukce anladimki birbirimizi bulmusuz yoksa disardan gorundugunde hersey sevimli duruyor
neyseki dun aksam guzel gecti hci dusunmedik bile bu sorunlari burdaki arkadaslar bol bol psikolog ve evlilik danismaninda bahsediyor ve ciddiye aliyorum. uyumadan once actim konuyu boyle bunalimlar sorunlar cikarsa yardim alalim dedim onun cevabi ise " sanki bir sinavdan geciyoruz birbirimizi bulduktan sonra bunlari yapmamiz ne kadar sacma gerekirse gideriz" dedi icim rahatladi

arkadaşım bence seni bukadar seven bir erkeği bulmuşsun. bunun hasretini çeken okadar evli kadın varki(mesela ben). yani çok sevilmek isteyen. ben derimki naçizane fikrim: aklını başına topla. silkelen ve buseferki eşine ailene sahip çık. yuvayı dişi kuş yapar derler. eşinin seni dinlediğini yazılarından anlıyoruz. geçmişe sünger çek herkes az veya çok acılar çekiyor. ama kendini topla ve evinde huzuru bulmaya ve huzur vermeye çalış. bence psikiyatra birlikte gidin. eminim çok faydalı olacaktır. allah yardımcınız olsun. umarım mutluluğu ve huzuru bulursunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…