tesekkur ederim cevaplariniza bitirmeye niyetim yok onsuzlugu dusunemiyorum ben kuskularimla korkularimla guvensizliklerimle bogusup yenildigim zaman cekip gitmek istiyorum kendime engel olamiyorum ikna edemeyecegini dusunup kendine zarar veriyor demektir ki hata hatayi doguruyor aksami iple cekiyorum isten gelmesi icin cok kotu ozledim onu telefonda soyleyemedim sordugu halde. aksam geldiginde ise huzursuzluk cikartmaktan korkuorum yapisik kardesler gibi yapisacak bana yine sozler yeminler alacak benden belki iyi gececek belki sykilacagim yalniz kalmak isteyecegim bu onu dert edecek kavga baslayacak cok basit gorunebilir vede cok sacma ama bunu ben yasiyorum iste ama simdilik toparlanip disari cikmayi dusunuyorum
canım bende aradaki yaş farkını siz birbinirzden habersiz dert ediyorsunuz ve bu sebepten kaybetme duygusu çok fazla..siz birbirinizi seviyorsunuz bence...yani seviyor ve seviliyorsan bunları niye yaşayasın ki birde yazında demişsin işten gelince yapışık ikiz gibi yapışacak bana diye yani eşinin sana sarılması kötü bişi mi ...bence bi psikiyatrizte görünün.onu çok özledim ama sormasına rağmen tlf da söyleyemedim diyorsun peki niye söylemedin bunun sebebni düşündün mü ?
bence kesinlikle eşinizle konusun ve psikolojik destek alın aslında ortada hiçbir sey yok eşiniz sizden isterse 10 yas küçük olsun sonucta o sizi tercih etmiş ve sizi kaybetme korkusunu oldukca yüreğinde yaşıyor kendinize eziyet etmeyin eşiniz eger kendi yasıtlarına veya bir baskasına bakacak olsaydı coktan bakardı mutlulugunuzu ve huzurunuzu birbirinize olan güveninizi yoktan yere bozmussunuz siz de eşiniz de ilk basta kendinize güvenin dediğim gibi ilk basta bir psikolojik destek alın ve kendinize beyaz bir sayfa acın imkanınız varsa tatile gidin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?