- 30 Ağustos 2017
- 3.615
- 9.282
- 88
- Konu Sahibi Usaklibirkiz
-
Kıskanmak değil bence. Daha çok psikolojisi alt üst olmuş diye düşünüyorum. Yıllarca eşinin desteği, eli üzerindeymiş. Kocası gibi olmak değil bu daha çok eşin destek olmuş yıllarca. Kardeşin varlığına alışmış ve yokluğunun sancılarını çekiyor. Destek alsın.Eşimde bekarken onun bir nevi kocası gibi olmuş. bana “ ya benim çocuğuma baba gibiydi şimdi senin çocukların olursa ona mı baba olacak “ diye zırlayan birisi. Eşimin ilgisini sevgisini kıskanıyor. Evim döşenirken gelip “ Allahım ya neden ben bunları çekiyorum da bunlara sahip olan insanlar var “ diye ağlayan birisi
Eşimde bekarken onun bir nevi kocası gibi olmuş. bana “ ya benim çocuğuma baba gibiydi şimdi senin çocukların olursa ona mı baba olacak “ diye zırlayan birisi. Eşimin ilgisini sevgisini kıskanıyor. Evim döşenirken gelip “ Allahım ya neden ben bunları çekiyorum da bunlara sahip olan insanlar var “ diye ağlayan birisi
Muhtemelen eskiden her türlü işlerine koşuyodu evlenince de devam etsin istedi . Bi de hani başımızda bi erkek yok arayıp sorsun işlerimize koşsun gibi hissettim zamanla alışır bence . İnşallah doğru insanı bulur evlenir huzurlu mutlu bir yuvası olurEşimin ablası 35 yasında bir oğlu var yıllar önce eşinden boşanmış. Oğluyla 2 sokak ötede yasıyor. Eşimi benden kıskanıyor bu sebepten 1,5 aylık evliyken kavga ettik çünkü çok sabrettim şuan görüşmüyorum.
Ama yapacaklarına devam ediyo akşamları eşim eve geldiğinde bir şeyleri mana edip arıyo. Dün akşamda aradı eşimin abisine bişey gidicekmiş onu benden al götür diye. O sırada yemek yiyorduk eşim açmadı ardından mesaj atmış. Gerçekten yoruldum ya. İyi de oldum onunla olmadı daha çok tepeme çıktı. Kötü de oldum daha çok uğraşmaya başladı. Konuşmaya çalıştım olmadı. Güzellikle yaklaştım olmadı. Ben ister istemez takıyorum arkadaşlar eşimi de etkisi altına aldığı oluyo. 6 aylık evliyim ne zaman çekecek bu kadın elini eteğini biZdenbunun bir taktiği formülü yokmudur
Cidden soruyorum bu kadar iyi niyetli düşünebiliyor musunuz? Aramasını filan gectim şu iki örnekteki yaptıkları mesela , Artık senın cocuklarına baba olacak demesi ev kurulurken söyledikleri vs. Ben bu kadar iyi niyetli olamıyorum. Cok sinir olurdum bende yaşasam bunları. Nasıl basarıyorsunuz bu sakinliği ben cok denıyorum ama olmuyor.Eşinizi destek dayanak görmüş, evlenirken duygulanmış, zorlanmış belli ki. Bu kadar mı gaddarsınız, biraz destek olmak, yalnız bir kadına biraz derman olmak bu kadar mı zor. Ayrılık yaşamış, çocuklarıyla yalnız kalmış onun yükü kendisine yeter zaten bu kadar acımasızlık neden. Evi barkı ayrı, düzeni ayrı akşam kardeşini arıyor diye böyle dertlenmeniz çok yanlış. Benimde kardeşlerim var, günde belki on kez konuşuyoruz, ne yapmalıyım evlendim diye onlara uzak mı durucam ayıp yaptığınız
Bende anlamıyorum bende olamıyorum. Beni dışlatmak beni kışkırtmak kardeşini kendisine çekmek amacı bunu anlayabiliyorumCidden soruyorum bu kadar iyi niyetli düşünebiliyor musunuz? Aramasını filan gectim şu iki örnekteki yaptıkları mesela , Artık senın cocuklarına baba olacak demesi ev kurulurken söyledikleri vs. Ben bu kadar iyi niyetli olamıyorum. Cok sinir olurdum bende yaşasam bunları. Nasıl basarıyorsunuz bu sakinliği ben cok denıyorum ama olmuyor.
Dert aramıyorum onun yüzünden eşim aile olduğunun farkına varamadı erkekler ister istemez etkileniyorSen hergün annenle konuşmak istesen ben seni yargılamazdım
Ama abla kardeşini arar sana mı soracaklar sana şurdan kalk şuraya otur diyen olmadığı sürece seni ilgilendirmez
Dert aramak deniyor buna
Eşin seni ailesi için üzmüyorsa sana susmak düşer
İşte yine istiyorlar ki eşim onlara koşsun onların bir dediğini iki etmesin. Ama bizde aile olduk artık bizimde kendimize göre hayatımız var. Bıktım vallahiben sizi anlıyorum. kendi kardeşin de olsa sürekli olumsuz şeylerden bahseden biri ister istemez insanın kafasını ütülüyor, hele ki kestirip atamayacağın ve dinlemek zorunda olduğun biriyse bütün enerjin tüketiliyor. eminim size de yansıyordur bu olumsuz olarak. diğer kardeşe gidecek birşey için sizin eşinizi araması da saçma bence. ya kendisi götürür ya da diğer kardeş gelir alır. neyse morali bozulan kişi eşin sonuçta, sen hiç karışma sen kötü olursun. eşin umarım farkına varır.
Birde yeni sevgilisi var dediniz değil mi? Onunla harcasın boş zamanını.Bende anlamıyorum bende olamıyorum. Beni dışlatmak beni kışkırtmak kardeşini kendisine çekmek amacı bunu anlayabiliyorum
Dert aramıyorum onun yüzünden eşim aile olduğunun farkına varamadı erkekler ister istemez etkileniyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?