Paylaşmazsam çatlayacağım

Biri hata yapıyorsa diğeri de hataya uymamalı, herkes kendisinden mesul. Ayrıca bu yeni evli çift kavramı benim için sadece çoklu yaşama alışmayı ifade eden dönemi anlatıyor. Toplum bir kalıp oluşturmuş yeni evliler şunları yapmalı olmuyorsa haşa olmaz :) gülünç şeyler bunlar, kayın aile psikolojisinden de vazgeçilmeli bence. Şimdi bu görümce konu sahibinin ablası olsaydı hep destek tam destek olacaktık, yeni evli gibi bir kavram olmayacaktı, hatta ailemi istemeyem adamı boşarım olacaktı:) işte ben bunlara karşıyım:))

Şu insanları asla anlamıyorum ben daha sorunlarımı abilerime saklıyorum bilhassa onlarında yuvasi derdi sıkıntısı var bide ben neden üzeyim. Belilki kıskanıyor sizi

Kardesimi bin kez ararim kimse de karisamaz. Bugun bosansan elsin de onlar olene dek kardes. Lutfen haddimizi bilmeyi ogrenelim. Sanki adamin sahibisin pes ya pes.

Abartıyor olabilir misiniz? Her insan sorunlar yaşarken birilerine anlatmak ister bazı sorunlarla başa çıkarmayabilir bende mesela erkek kardeşimle aynıyız o daha sakin yapısı var bana teselli verir şimdi sizin gibi biri cokıp bunları mı diyecek gerçekten üzüldüm.

Ya kusura bakma da anasiyla danasiyla hepsiyle bir sorunun var..dönüp kendini yokla bence çok sıkıntılı bir insansin cevrendekilere Allah yardim etsin. .bu pembis gelinler bir adamla evlenince kendilerine adeta tapmasini istiyor..senle evlendi diye şu yasina kadar olan ailesini atsın mi..ya yazdıklarını dön oku neymiş ablası aramış evet arar özellikle de işten dönünce arar hani normal insanlar iş yerinde çalışıp para kazanıyorlar ya telefonla konuşmaya vakitleri yok..hehh senin kocanda bu normal insanlardan işte telefonda konuşamadiğı ablasida musait oldugu icin o vakitte arıyor. .dertlerinide bir insan bacisina kardeşine anlatmayacakta kime anlatacak.. "ABLASI" onun konuştuğu kişi yedi kat el degil..kendi ailen olsa hic sesin cikmaz ama eşin kendi yakinlariyla konuştuğu için bu cekememen.. bak bu kadar ayrıntılı yazdimki oku bi dahada Karışma abla kardeşe..bi adamla evlenince tüm ailesini unutmasini beklemeyin ne olurrrrrrrrrrrrrrr..bu kadar ponçik olmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…