Arkadasımm !! Buraya konu acıyorsunuzz bızde yorum yapıyoruzz onu da begenmıyorsunuzz ne yapsaydımm ahh canımm Allah yardımcın olsun mu deseydım ??????? Ben cocukları ac bırakıyorsun yada tek ayakta bekletıyorsun mu dedım ?? Bunu dusunmenız bıle kuskuluu bır durum...CEZA kelımesını ele alarak soyledımm hatta bır adlandırma da yapmadım...Ceza verıyorum dıyorsunuzz ne gıbı b ceza pekıı bu ??? Ben sıze ev ısınden nefret edıyorsunuz da demedımm...Yorumumu hangı kafaylaa nasıl okudun merak edıyorumm
arkadaşa neden çıkışıp hayat dersi vermeye kalktınız anlamadım arkadaşlar ama
evin bütün yükünü tek başına çekmenin ne demek olduğunun sıkıntılarından dem vurmuştu arkadaş
üstelik çoğunlukta onunla aynı hisler içinde
umarım arkadaşı kınadığınız durumun aynını yaşar ama deli uyus sinir olmamayı başarırsınız
Birde beni düşünün sabah işe git akşam eve gel. daha üstümü değiştirmeden ellerimi yıkayıp direk mutfağa. çok bilirim wc ye bile girmeden işlerimi hallettiğimi. şuan karnım şişti sinirden heralde 9 aylık hamile gibiyim
oyy koptum bi anda yaaa
inan canım o kadar sıkkın patlamak üzereyim ama konuşma daha doğrusu yazma şeklin beni benden aldı
Allah razı olsun valla biraz kendime geldim
Sınır hastası olacak bır durum yok canım bunda...Oncelıkle cocuklara ceza vermek cok yanlıs...Onları elestırmeden uyarabılırsın mesela yemek yıyeceksınız bıttıkten sonra sız tabagınızı kaldırın ve mutfaga goturun sonra masadakılerı ızleyın cocuklar da bır sure sonra aynı sekılde davranacaklar bundan emın olabılırsın...Dıyorsun kı butun ev ıslerını ben ustlenıyorum bunu zaten sen yapacaksın bır gorevlı yada hızmetcı gıbı gormemelısın ayrıca derslerı ıcın tabıı kı de yardım alacaklar cunku sen annelerısın...Cocukların yaslarıı kac ?
bu söylediklerinin hepsini ben hergün yapıyorum.
o kadar üni okudum kpss çalışıyorum üstelik.
zaman zaman bende sıkılıyorum ama bu benim anneme olan görevim, borcum.
sende evlenmişsin evliliğin gerekleri bunlar, çocuk büyütmek ev işi yapmak
ha değildir diyorsan ya çok hamarat bir kocan olması gerekir yada evde bir yardımcın.
ayrıca çocuklarına ceza vermekten vazgeç çözüm bu olsaydı hepimiz kardeşlerimizi çocukalrımızı bi odaya hapsederdik aman ev pislenmesin diye.
oturun bi şükredin yahu evim var, çocuklarım var diye..
Ben pazar günlerini iple çekerken artık nefret eder oldum. Her iş bana bakar oldu kimse bir işin ucundan tutmuyor. eşim çoraplarını dahi almıyor çocuklarım hep dağınık zaten. şimdi sinir geldi bana bıraktım her işi halbuki çamaşır asılacak, bulaşıklar öyle bekliyor. banyo yapılacak ütü var. yemek bile ne yapıcağımı bilmiyorum. bu dert değil belki ama ben nefret eder oldum pazar günlerinden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?