- 23 Ekim 2014
- 9.394
- 36.123
- 548
- Konu Sahibi Black Wine
-
Sanırım şey demek istiyor; hepiniz evde kalın ki bana güvenle gezecek daha çok alan açılsın.Yahu benim sağlıkçı akrabalarim var. Bir tanesi sürekli evde kalın maske takın virüs daha bitmedi temali yazılar ve görseller paylasir devamlı. Onun kadar gezenini görmedim. Her gün başka cafede restoranda kuaforde. Sağlıkçı da bunu yapıyorsa diğerleri haydi haydi yapar. Bir gün yazacağım bir paylaşımının ardına insan önce çuvaldızı kendine batırmalı diye zor tutuyorum kendimi
Acik havada guzel oluyor ama,sizin de havaniz degisir. Kamp yapsaniz,biz Bursada yasiyoruz diye hep Uludaga cikariz mesela. Cok guzel orman evleri var,onlardan tutar herkes,yemeklerde bulusuruz serbest zamanimiz da olur cok guzel
Bos gezen cok gezer hesabi benimkiSiz de nerde napilir biliyosunuz maşallahgeçen sene tatil konumda da güzel öneriler vermistiniz :)
bizi de düğüne çağırdılar gitmiyoruz diye trip yedik.. bu insanların nesi var böyle, nasıl bu kadar rahatlar anlamıyorumHanımlar merhaba. Malum koronavirus hala bitmiş değil, erkek arkadaşımla ben de hala şartları biraz daha gevşetmis olsak da tedbiri elden bırakmıyoruz. İzole olduğunu bildiğimiz iki arkadaşımızla görüştük şimdiye kadar, o da diğer 3 arkadaşıyla maskesini vs takarak açık havada görüştü. Onun dışında kafelere kapalı alanlara kalabalık ortamlara girmiyoruz.
Neyse derdime geleyim. Bizim geniş bir arkadaş grubumuz var, arkadas grubundan ziyade bir ekip diyelim. Bu ekibin çoğu üyesi normalleşmeden beri fildir fildir dışarda geziyor, dışarıyla ilgili planlar yapıp bizi de çağırıyorlar. Benim tavrım şimdiye kadar netti, ben güvenli olduğunu düşünmüyorum ve gitmiyorum da. Fakat şimdi de haftasonu kapalı bir mekanda kahvaltıya çağırmışlar nerden baksanız 15-20 kişi olacak. Ben tepki verdiğim zaman "abartma yaa, korkulacak bişey yok" vs vs diyorlar, zaten grupta genelde pollyannacilik oynamadigim için "portakal çok olumsuz, insanların moralini bozuyo" vs vs gibi söylemlere maruz kalıyorum. Tabii ki sağlığım "aman insanlar arkamdan kötü konuşmasın"dan daha değerli ama. Sizin de fikirlerinize ihtiyacım var, sizce abartıyor muyum? Yarınlar yokmuscasina gezip dolaşan insanlara sinir oluyorum ve güvenli bulmuyorum. Ama herkes, herşey bitmiş gibi davraniyor
Hanımlar merhaba. Malum koronavirus hala bitmiş değil, erkek arkadaşımla ben de hala şartları biraz daha gevşetmis olsak da tedbiri elden bırakmıyoruz. İzole olduğunu bildiğimiz iki arkadaşımızla görüştük şimdiye kadar, o da diğer 3 arkadaşıyla maskesini vs takarak açık havada görüştü. Onun dışında kafelere kapalı alanlara kalabalık ortamlara girmiyoruz.
Neyse derdime geleyim. Bizim geniş bir arkadaş grubumuz var, arkadas grubundan ziyade bir ekip diyelim. Bu ekibin çoğu üyesi normalleşmeden beri fildir fildir dışarda geziyor, dışarıyla ilgili planlar yapıp bizi de çağırıyorlar. Benim tavrım şimdiye kadar netti, ben güvenli olduğunu düşünmüyorum ve gitmiyorum da. Fakat şimdi de haftasonu kapalı bir mekanda kahvaltıya çağırmışlar nerden baksanız 15-20 kişi olacak. Ben tepki verdiğim zaman "abartma yaa, korkulacak bişey yok" vs vs diyorlar, zaten grupta genelde pollyannacilik oynamadigim için "portakal çok olumsuz, insanların moralini bozuyo" vs vs gibi söylemlere maruz kalıyorum. Tabii ki sağlığım "aman insanlar arkamdan kötü konuşmasın"dan daha değerli ama. Sizin de fikirlerinize ihtiyacım var, sizce abartıyor muyum? Yarınlar yokmuscasina gezip dolaşan insanlara sinir oluyorum ve güvenli bulmuyorum. Ama herkes, herşey bitmiş gibi davraniyor
Di mi sanki korona öncesi zamana isinlanmissiniz, siz korona var saniyosunuz ama aslında yok gibi davraniyo insanlar sizebizi de düğüne çağırdılar gitmiyoruz diye trip yedik.. bu insanların nesi var böyle, nasıl bu kadar rahatlar anlamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?