Pazar pazar!!!

Jameya

Guru
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2015
14.300
13.970
298
Kızlar sabahın köründe uyandım. Sabah saat 7 de kedim huysuz kapıyı açmaya uğraşıyor,açınca da içeri girmek yerine kapının önünde duruyor. Salonda da eşim tv izliyordu uykusu kaçmış. Haliyle kapıyı kapatmak istiyorum,ki ses gelmesin diye:) kediyi içeriye alıp kapıyı kapatıyorum bu sefer kapıyı açayım çıksın diye huysuzlanıyor. Yine açtım,çıkmıyor kapıda duruyor ve bu saat 8 kadar sürdü zırt pırt kalktım yataktan...
en sonunda koluma zıplayıp ısırdı beni :rapci: ne istediğini anlamadım.. maması var,suyu var,kumu temiz.. hiç de yapmazdı böyle ama neyse... saat 8 de tam uyuya kalıcam bu sefer yan tarafımızda inşaat yapılıyor,onlar başladı çalışmaya.. ya pazar pazar olacak iş mı bu? Zaten hafta içinde sabahın 8 inde başlıyorlar yine dang dung. Sanki bizim evin içinde yapılıyor çalışmalar..
bi pazar günü inşaat çalışması mı yapılır? Ben
Bunları şikayet edebilir miyim bir yere?
Bugün bir sürü işim var biraz dinlenir öyle yaparım diye düşündüm. Ama öyle olmayacak. İşlerimi yapıp pert olucam ordan da yılbaşı kutlamaya gidip kim bilir kaçta döneriz eve :silah:
İnşaatçıların pazar günleri çalışması yasak değil mı?

Yasak konusunda bilgim yok ama işçiler pazar günleri de çalışır genelde, az çalışırlar tabi. Yasak kısmını bilemedim o_O ama şöyle bir şey var yılbaşı olduğu için bugün izinli olmaları gerek mesela, başka özel bir durum yoksa.

Yasak değilse de yasak olmalı. Bi de geç saatte matkap çalıştırmak vs yasak olmalı. Öyle şikayet edecek yer varmı bilmiyorum

Kızlar sabahın köründe uyandım. Sabah saat 7 de kedim huysuz kapıyı açmaya uğraşıyor,açınca da içeri girmek yerine kapının önünde duruyor. Salonda da eşim tv izliyordu uykusu kaçmış. Haliyle kapıyı kapatmak istiyorum,ki ses gelmesin diye:) kediyi içeriye alıp kapıyı kapatıyorum bu sefer kapıyı açayım çıksın diye huysuzlanıyor. Yine açtım,çıkmıyor kapıda duruyor ve bu saat 8 kadar sürdü zırt pırt kalktım yataktan...
en sonunda koluma zıplayıp ısırdı beni :rapci: ne istediğini anlamadım.. maması var,suyu var,kumu temiz.. hiç de yapmazdı böyle ama neyse... saat 8 de tam uyuya kalıcam bu sefer yan tarafımızda inşaat yapılıyor,onlar başladı çalışmaya.. ya pazar pazar olacak iş mı bu? Zaten hafta içinde sabahın 8 inde başlıyorlar yine dang dung. Sanki bizim evin içinde yapılıyor çalışmalar..
Bugün bir sürü işim var biraz dinlenir öyle yaparım diye düşündüm. Ama öyle olmayacak. İşlerimi yapıp pert olucam ordan da yılbaşı kutlamaya gidip kim bilir kaçta döneriz eve :silah:

yasak,tadilat yaptırdım.çalışma saatleri ve günleri haricinde,çivi bile çakamazsınız.
kediniz de sesten rahatsız olmuş olmasın.

Yasak konusunda bilgim yok ama işçiler pazar günleri de çalışır genelde, az çalışırlar tabi. Yasak kısmını bilemedim o_O ama şöyle bir şey var yılbaşı olduğu için bugün izinli olmaları gerek mesela, başka özel bir durum yoksa.

Yani başlayacaksan da 10 dan sonra başla dimi? Sabahın 8 i ya daha gün aymamış. Üüüff çok gerildim günüm berbat oldu resmen

Yasak değilse de yasak olmalı. Bi de geç saatte matkap çalıştırmak vs yasak olmalı. Öyle şikayet edecek yer varmı bilmiyorum

Bence yasaktır. Başlayacaksa bile daha geç başlanmalı. Hafta içi zaten sürekli 8 de başlıyor yine uyuyamıyoruz sesten. Ona saygım var ama pazar yani..

yasak,tadilat yaptırdım.çalışma saatleri ve günleri haricinde,çivi bile çakamazsınız.
kediniz de sesten rahatsız olmuş olmasın.

Kedim önce başladı huysuzluğa :) alıştılar zaten inşaat sesine. Normalde o saatlerde uyur ama bugün neden böyle anlamadım hiç..

Jameya Jameya
Normalde yasak olmalı.. Benzer bir durumu ben yaşadım. Inşaat firmasını aradım, iznimiz var dediler. Belediyeyi aradım izon verdik dediler.. Yani kimi kime şikayet edeceksiniz? Bitmeyen gece gündüz süren o inşaat yüzunden evi degistirmek durumunda kaldık :(

Yasak.
Belediyenin sorumlu bölge zabıtasına şikayet edebilirsiniz.

Jameya Jameya
Normalde yasak olmalı.. Benzer bir durumu ben yaşadım. Inşaat firmasını aradım, iznimiz var dediler. Belediyeyi aradım izon verdik dediler.. Yani kimi kime şikayet edeceksiniz? Bitmeyen gece gündüz süren o inşaat yüzunden evi degistirmek durumunda kaldık :KK43:

İzinleri olmasa yapmaLar diye düşünüyorum zaten. Yapsınlar da bitsin biran önce 3 aydır ev başımıza yıkılıcak gibi :KK47:

Bir de su açıdan bakalim pazar pazar ve yilin son gunu o isciler evinde ailesiyle olmak yerine çalışıyorlar .Bugun çalışan bir cok insan gibi .Benim evim caddede yol,araba,insaat gürültüsü hep var . Alışmadığıniz icin rahatsiz olduğunuzu düşünüyorum .Benim de uykum cok hassas ama bu seslere duyarsizlastim .

Son düzenleme:
Yasak ama zengin bir insaat belli ki erken bitirecek. Zabita ceza da yazsa devam ederler. Bizim capraz binada da ayni durum var gecenin 1i 2sinde beton dokuyorlar zabita gelip ceza kesiyor, sabahina odemis oluyorlar ve devam ediyorlar ;)

Aynı apartmanda mı oturuyoruz???

Valla pazar da resmî tatilde de çalışıyo bizimkiler

Tamam aklımda olsun da bidaha ki pazar yaparlarsa ederim. Şimdi yeni yıl filan,içim huzursuz olur :oops:

Gürültü ve çevreye rahatsızlık verme konusunda hassas olduğum ve baya da çektiğim için.
Arasanız zabıtayı ceza yazıp sustururlar tabi siz bilirsiniz, izin alsalar bile yasak yani alamazlar, belediyeden izin verdik diyeni de bir üstüne şikayet edebilirsiniz, kimin keyfinden sormadan kime izin veriyorlar? :)

Turizm bölgesindeyseniz, yazın da bu tarz inşaat sesleri yasaktır.
Bilginiz olsun, 3-4 aydır devam ediyor demişsiniz ekleyeyim. :)

Malesef bizim de yanibasimizdaki inşaat sabah 8 de başladı. Haftaiçi de aynı. Üstelik evimizin önü açıkken kapaniverdi. Konut olsa şikayet etmeyi düşünürdük ama değil.

Bir de su açıdan bakalim pazar pazar ve yilin son gunu o isciler evinde ailesiyle olmak yerine çalışıyorlar .Bugun çalışan bir cok insan gibi .Benim evim caddede yol,araba,insaat gürültüsü hep var . Alışmadığıniz icin rahatsiz olduğunuzu düşünüyorum .Benim de uykum cok hassas ama bu seslere duyarsizlastim .

Yok zaten şikayet edemem ki. O insanların suçu yok sonuçta işlerini yapıyorlar.
Sadece keşke raz daha geç başlamış olsalar..

Yasak ama zengin bir insaat belli ki erken bitirecek. Zabita ceza da yazsa devam ederler. Bizim capraz binada da ayni durum var gecenin 1i 2sinde beton dokuyorlar zabita gelip ceza kesiyor, sabahina odemis oluyorlar ve devam ediyorlar :KK66:
Evet erken biter gibime geliyor benim de :)
Aman bitsin de biran önce,çekmeye razıyım :dua:
Ama keşke biraz geç başlamış olsalar pazar günü

Malesef bizim de yanibasimizdaki inşaat sabah 8 de başladı. Haftaiçi de aynı. Üstelik evimizin önü açıkken kapaniverdi. Konut olsa şikayet etmeyi düşünürdük ama değil.

Şikayet edilseler bile muhtemelen devam ederler. Sonuçta göze almışlar ki pazar günü çalışıyorlar..

Back
X