- 30 Mayıs 2015
- 14.300
- 13.970
- 298
Kızlar sabahın köründe uyandım. Sabah saat 7 de kedim huysuz kapıyı açmaya uğraşıyor,açınca da içeri girmek yerine kapının önünde duruyor. Salonda da eşim tv izliyordu uykusu kaçmış. Haliyle kapıyı kapatmak istiyorum,ki ses gelmesin diye:) kediyi içeriye alıp kapıyı kapatıyorum bu sefer kapıyı açayım çıksın diye huysuzlanıyor. Yine açtım,çıkmıyor kapıda duruyor ve bu saat 8 kadar sürdü zırt pırt kalktım yataktan...
en sonunda koluma zıplayıp ısırdı beni
ne istediğini anlamadım.. maması var,suyu var,kumu temiz.. hiç de yapmazdı böyle ama neyse... saat 8 de tam uyuya kalıcam bu sefer yan tarafımızda inşaat yapılıyor,onlar başladı çalışmaya.. ya pazar pazar olacak iş mı bu? Zaten hafta içinde sabahın 8 inde başlıyorlar yine dang dung. Sanki bizim evin içinde yapılıyor çalışmalar..
bi pazar günü inşaat çalışması mı yapılır? Ben
Bunları şikayet edebilir miyim bir yere?
Bugün bir sürü işim var biraz dinlenir öyle yaparım diye düşündüm. Ama öyle olmayacak. İşlerimi yapıp pert olucam ordan da yılbaşı kutlamaya gidip kim bilir kaçta döneriz eve
İnşaatçıların pazar günleri çalışması yasak değil mı?
en sonunda koluma zıplayıp ısırdı beni

bi pazar günü inşaat çalışması mı yapılır? Ben
Bunları şikayet edebilir miyim bir yere?
Bugün bir sürü işim var biraz dinlenir öyle yaparım diye düşündüm. Ama öyle olmayacak. İşlerimi yapıp pert olucam ordan da yılbaşı kutlamaya gidip kim bilir kaçta döneriz eve

İnşaatçıların pazar günleri çalışması yasak değil mı?