• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pazar pazar!!!

Gürültü ve çevreye rahatsızlık verme konusunda hassas olduğum ve baya da çektiğim için.
Arasanız zabıtayı ceza yazıp sustururlar tabi siz bilirsiniz, izin alsalar bile yasak yani alamazlar, belediyeden izin verdik diyeni de bir üstüne şikayet edebilirsiniz, kimin keyfinden sormadan kime izin veriyorlar? :)

Turizm bölgesindeyseniz, yazın da bu tarz inşaat sesleri yasaktır.
Bilginiz olsun, 3-4 aydır devam ediyor demişsiniz ekleyeyim. :)

Evet 3 ay önce başladı. Şimdiye kadar bu derece rahatsız olmadım ama bugün uykusuz kaldım diye sanırım battı gözüme :) biraz geç başlasalar yine sorun olmaz. Teşekkürler bilgiler için..

Evet erken biter gibime geliyor benim de :)
Aman bitsin de biran önce,çekmeye razıyım :dua:
Ama keşke biraz geç başlamış olsalar pazar günü
Haklisin ;) hamileyken sabah uykusu pek de tatli olur soyle 7den 10a kadar
Kiyamam sana
Pisicik de rahatsiz olmus sana gelmis belli

Bence yasaktır. Başlayacaksa bile daha geç başlanmalı. Hafta içi zaten sürekli 8 de başlıyor yine uyuyamıyoruz sesten. Ona saygım var ama pazar yani..
Böyle bir iznin verilmesi zaten saçma. Hafta içi zaten çekiyoruz hafta sonu ara vermemeliler. Nasıl bi anlayıştır çözemedim. Bizim üst komşu da bi ara bir ay boyunca hiç aralıksız gece gündüz ev tadilatı yapmıştı evde duramaz olmuştuk artık. Hiç şikayet gelmedi aklımıza gelse kesin şikayet ederdik :)

Ay şikayet konusunu bilmiyorum ama kediniz aynı kızıma benziyor. Oda 7de kalkar oyun oynamaya gitmek ister. Sen oyna dersin ağlar, oynama dersin ağlar. Derdini anlatamazsa da tepki verir. En iyisi bi kedi bi bebek. Sonra gelsin uykular :KK49:

En sinir olduğum şey hele bunu birde sabah olmadan başlıyorlar yapmaya allahımm çıldırıyorum bari öglen yapın başka gün yapın bırakın az uyuyalım yaaa :(( zaten bu minikler bizi uyutmuyor bebek gibiler :D

Kızlar sabahın köründe uyandım. Sabah saat 7 de kedim huysuz kapıyı açmaya uğraşıyor,açınca da içeri girmek yerine kapının önünde duruyor. Salonda da eşim tv izliyordu uykusu kaçmış. Haliyle kapıyı kapatmak istiyorum,ki ses gelmesin diye:) kediyi içeriye alıp kapıyı kapatıyorum bu sefer kapıyı açayım çıksın diye huysuzlanıyor. Yine açtım,çıkmıyor kapıda duruyor ve bu saat 8 kadar sürdü zırt pırt kalktım yataktan...
en sonunda koluma zıplayıp ısırdı beni :rapci: ne istediğini anlamadım.. maması var,suyu var,kumu temiz.. hiç de yapmazdı böyle ama neyse... saat 8 de tam uyuya kalıcam bu sefer yan tarafımızda inşaat yapılıyor,onlar başladı çalışmaya.. ya pazar pazar olacak iş mı bu? Zaten hafta içinde sabahın 8 inde başlıyorlar yine dang dung. Sanki bizim evin içinde yapılıyor çalışmalar..
bi pazar günü inşaat çalışması mı yapılır? Ben
Bunları şikayet edebilir miyim bir yere?
Bugün bir sürü işim var biraz dinlenir öyle yaparım diye düşündüm. Ama öyle olmayacak. İşlerimi yapıp pert olucam ordan da yılbaşı kutlamaya gidip kim bilir kaçta döneriz eve :silah:
İnşaatçıların pazar günleri çalışması yasak değil mı?
Kedin sana bir şey anlatmaya çalışmış.

Kalk kız yilbasi bugün yatma işini gücünü bitir babama kahvaltı hazrla demiştir kedicik:)) inşaat a gelince yasakmi bilmem ama en azndn öğleden sonra baslamalilar yani pazar pazar yapılacak şey degil

benim yasadigim yerde pazar gunu insaat calismasi yasak , iki kere zabitayi aradim gelip durdurdular insaati ve ceza kestiler

Kalk kız yilbasi bugün yatma işini gücünü bitir babama kahvaltı hazrla demiştir kedicik:)) inşaat a gelince yasakmi bilmem ama en azndn öğleden sonra baslamalilar yani pazar pazar yapılacak şey degil

:))) sorma ya böyle bir günde uyunur mu demeye çalışmış gibi :)))
Evet pazar günü yapılacak iş değil:)) şimdi umarım yarın sabahın köründe başlamazlar..

Ay şikayet konusunu bilmiyorum ama kediniz aynı kızıma benziyor. Oda 7de kalkar oyun oynamaya gitmek ister. Sen oyna dersin ağlar, oynama dersin ağlar. Derdini anlatamazsa da tepki verir. En iyisi bi kedi bi bebek. Sonra gelsin uykular :KK49:

Bebiş olunca hepsi birden başlayacak :))) Allaaahh o zaman görün beni hergün bdv de konu açarım heralde :KK70:

Haklisin :KK66: hamileyken sabah uykusu pek de tatli olur soyle 7den 10a kadar
Kiyamam sana
Pisicik de rahatsiz olmus sana gelmis belli

Pisicik önce başladı zaten :) onlar her sabah sabit saatlerde uyandırıyor. 6 bucukta uyanır mama koyarım mesela,o saatten sonra zor da olsa uyurum ana genelde pek uyku tutmaz :) özellikle inşaat başladığından beri. Ama bugün ayrı bir gıcıktı :)) inatla uyutmadı resmen kapının önünde pusu kurdu bana :)))

En sinir olduğum şey hele bunu birde sabah olmadan başlıyorlar yapmaya allahımm çıldırıyorum bari öglen yapın başka gün yapın bırakın az uyuyalım yaaa :KK43:( zaten bu minikler bizi uyutmuyor bebek gibiler :KK70:

3 senedir bende büyük kedim, ve hep aynı saatte kaldırır mama kıyar geri uyurum :) ama bu sabah nedense inatla uyutmadı :) acaba mama koymayı mı unuttum diye düşündüm kalktım ama mama da vardı :)) derdini çözemedim normalde çok uykucudur. Manasını yer 1 e kadar yatar :)))

Böyle bir iznin verilmesi zaten saçma. Hafta içi zaten çekiyoruz hafta sonu ara vermemeliler. Nasıl bi anlayıştır çözemedim. Bizim üst komşu da bi ara bir ay boyunca hiç aralıksız gece gündüz ev tadilatı yapmıştı evde duramaz olmuştuk artık. Hiç şikayet gelmedi aklımıza gelse kesin şikayet ederdik :)

Gece gündüz yapmaları ne kadar saçma. Gündüz yapılır tamam da,gece ayıp çekmek zorunda değil kimse o gürültüyü. Matkap sesine tahammülüm yok benim. İnşaata alıştım gerçi :))

Kızlar hepinize iyi seneler bu arada :))) 2018 yılı hepinize şans uğur sağlık para aşk dilediğiniz ne varsa hepsini getirir umarım :))

Gece gündüz yapmaları ne kadar saçma. Gündüz yapılır tamam da,gece ayıp çekmek zorunda değil kimse o gürültüyü. Matkap sesine tahammülüm yok benim. İnşaata alıştım gerçi :))
Aynen çok sinir bozucu bir ay gerildim durdum gidip birşey desem ne olacak adam işi bitmeden bırakmayacak boşuna kötü olcaz. Hep komşuluk halkından bahseden insanlar bide. Sinirden bir ay boyunca size hakkımı helal etmiyorum dedim :) ev bitince gidip baktım beğenmedim

Aynen çok sinir bozucu bir ay gerildim durdum gidip birşey desem ne olacak adam işi bitmeden bırakmayacak boşuna kötü olcaz. Hep komşuluk halkından bahseden insanlar bide. Sinirden bir ay boyunca size hakkımı helal etmiyorum dedim :) ev bitince gidip baktım beğenmedim

O kadar gürültü çeksem bende beğenmem sanırım :))))

Ne anlatmaya çalışmış mesela?
Benim kedim, sebepsiz yere mızıldanıp durunca onu takip ettim. Beni mutfağa götürdü. Meğer kaynayan yemeğimin altını kısmayı unutmuşum, ocağa taşmış ve alevler sönmek üzereydi. O gün bu gün dür yemek pişirirken mutfaktan ayrılmıyorum.

Back
X