- 27 Mayıs 2017
- 1.900
- 884
- 123
- Konu Sahibi Passionatewoman
-
Sonrasında arayan 1 kere çaldırıp kapattı yanlış aramış o yüzden kapatmış ama kesin yalan, biz dün daha o hastaneye gittik ve tüm kimlik bilgilerimiz onlarda varSonrasında arayan ne dedi
İki arayan kişi farklı , özel no söyledi kimlik bilgilerini açık numarayla arayan şahıs sadece çaldırıp kapatmıştıBütün bu tarz ekşınların sizin başınızda olması ilginç gelmekle beraber, nedense bi troll havası alıyorum sizde ya hayırlısı.
Neyse, ad soyad, tc noya kadar sayıyor ama yanlış aradığını söylüyor. Yani bunun nesini ne yapalım açık değil mi?
Sonrasında arayan 1 kere çaldırıp kapattı yanlış aramış o yüzden kapatmış ama kesin yalan, biz dün daha o hastaneye gittik ve tüm kimlik bilgilerimiz onlarda var
Kendisi direk savcılığa gidelim bana iftira atılıyor dediEşinizin inkar etmesi kadar doğal bir olay yoktur heralde.. ates olmayan yerden duman cikmaz demisler atalarimiz. Ama bir yandan da savciliga gitmezki ortada bisi olsa kafa karistiran bur durum
Bence bu kadar bilgiyi hastaneden alması gayet mantıklı. Eşiniz masum bence. Bu şahıslar eşinizi beğenmiş olabilirler.Sonrasında arayan 1 kere çaldırıp kapattı yanlış aramış o yüzden kapatmış ama kesin yalan, biz dün daha o hastaneye gittik ve tüm kimlik bilgilerimiz onlarda var
Ben hastanedeki para avcısı kadınlardan şüpheleniyorum keza açık numarayla arayan öbür kız hastaneden bir hemşire ama özel numara bambaşka birisi de olabilir tabi..Tc kimlik no ,babasinin adi , ikamet ettigi yer ve gorucu ariyormus , anaammm neler oluyor hayatta yaa pesin birakmayin bu psikopatlarin. . Esinizin fazla ustune gitmeyin ama tedbiri elden birakmayin olay cozulene kadar..
Allah böyle art niyetli insanlardan korusun ya bütün haftasonumu zehir ettilerAyrica bu psikopatlar sahibinden . Com'da kiralik ev diyip sonrasinda nasil görucu diyebiliyor. . Sanirim sahibinden 2. El koca ariyorlar tovbe estagfurullah yaa
Aynen öyle çoookk haklsınız ..Şikayeti sonuna kadar takip edin, belli ki kafalayacak adam arıyorlar
Hastanenin başhekimi arkadaşım, direk şikayet edip işlerinden edicem onları hem de savcılık kanalıyla da uğraşıcam..Bence bu kadar bilgiyi hastaneden alması gayet mantıklı. Eşiniz masum bence. Bu şahıslar eşinizi beğenmiş olabilirler.
Hastaneye de şikayet edin bence çalışanlarınız etik davranmıyor diye
Kesinlikle en mantıklı çözüm bu. AhlaksızlarHastanenin başhekimi arkadaşım, direk şikayet edip işlerinden edicem onları hem de savcılık kanalıyla da uğraşıcam..
Emin olun hepsini yaptım , savcıyla kızı konuşturdum yetmedi ben konuştum ama yok full inkar ediyor zaten başhekim aile dostumuz direk konuyu anlatıcam olay hastanenize kadar maalesef intikal edecek dicem ve işinden olmaları için sonuna kadar uğraşıcam, bu kadar basit olmamalı hiçbir şey ..Hastanede çalışan kadını geri arayın. Olayı anlatın ve biz dün sizin çalıştığınız hastaneye geldik ve bu sabah böyle bişey oldu sizce bu tesadüf mü benim eşimin T.C nosuna kadar kim bilebilir ? Savcılığa şikayet ettik birkaç ay sonra çıkar ama biz yarın hastaneyede gelip şikayet etcez arayan siz değilseniz bile benim eşimin telefon numarası sizin kişisel telefonunuzda neden var ? Dökülecektir zaten sonradan eğer hala inkar ederse hastane üstünden yürüyün sizi kovdurana kadar yaparım herşeyi diyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?