- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.477
- 548
- Konu Sahibi Passionatewoman
-
Ya evlenemediğin için bu kadar koca konusuna vurgu yapıyorsun sanırım kocanı da getir bilmem nekimin zararlı çıkıp çıkmayacağını da göreceksin hakaret ne kelime hala daha kendince küçük aklınla tehdit ediyorsun asıl sen kimsin ki dışarda beni görsen iki kelimeyi bir araya getiremezsin buradan atıp tutuyorsun anca ama merak etme tanışacağız haddini fazlasıyla aştın
Özelden yazdığıma cevap ver sanal karaktersana neremle gülüyorum soylemicem valla. Tanisalimda statünü ogrenelim. Kızlar merak ediyorlardır kesin gelir anlatırım burda
Hakkımda herşeyi biliyorsun ama bunu bilmiyorsun enteresan ? Özelden cevap verirsen arayıp konuşacağımEvet statunu kiskaniyorum itiraf ediyorumher ne kadar statunu bilmesemde yinede kiskaniyorum
Bana aleni hakaret eden insanlara haddini bildirmeyeceğim de ne yapacağım ? Bunlar onlarca kişiydi artık tek tük kaldılar neyse ki birçoğu sorularımı terketti de kurtuldum boş ve gereksiz yorumlardan , geriye kalan tüm gerekli cevaplar için de ayrı ayrı teşekkür ederim ediyorum da zatenKisisel diyaloglariniz hakkinda bir fikrim yok.nick ise hic kimsenin bilmem dikkat etmem.
Kim kimdir hangi konulari acti bir bakista anlamam.konusu hakkinda ciddi bir yorum gerekirse eski konularina bir bakarim bazen.
Sacma sapan bir durum yaşadığınız suan ki mevzunuzdan bahsediyorum gerilmiste olsaniz ki kim gerilmez.
Hircinlasmak yerine sizin konunuzu okuyup sizin icin yorum yazan sizi hic tanimayan insanlara saol diyip gecseniz en fazla daha hos olacaktir.
Gerisi kendi bileceginiz sey.
Ben senin hakkında sadece nacak açtığını biliyorum. Okudugun gun dun gibi aklimda. Bi insan evli bir insan nasıl eşi frikik videoları izledi diye yüzyüze baktığı isarkadasina bacaklarını gösterir from. Hadi kendini düşünmedin eşini ne duruma soktun. Adamın ne onuru ne gururu ne şerefi kaldi. O isarkadasin şimdi esin hakkında nasil dusunuyor hic urundaki gelmis burda bizle ugrasiyorsun. Beni dinleyeceğini bilsem numaramı verirdim. Ama dinlemeyeceğim icin vermiyorum. Daha burda yazdıklarımı okumuyorsun. Sandığın kadar önemli degilsinHakkımda herşeyi biliyorsun ama bunu bilmiyorsun enteresan ? Özelden cevap verirsen arayıp konuşacağım
Benim önemli olup olmadığımı belirleyecek merci sen değilsin. Özelden de hakaretlerin için özürler diliyorsun ya o ne olacak ? Buradan asıp kesmeye devam.. asıl sen normal değilsin yazdıklarını baştan beri okumuyorum çünkü benim gözümde zerre değeri ve önemi yok ayrıca korktuğun için numaranı veremiyorsun bu da gün gibi ortadaBen senin hakkında sadece nacak açtığını biliyorum. Okudugun gun dun gibi aklimda. Bi insan evli bir insan nasıl eşi frikik videoları izledi diye yüzyüze baktığı isarkadasina bacaklarını gösterir from. Hadi kendini düşünmedin eşini ne duruma soktun. Adamın ne onuru ne gururu ne şerefi kaldi. O isarkadasin şimdi esin hakkında nasil dusunuyor hic urundaki gelmis burda bizle ugrasiyorsun. Beni dinleyeceğini bilsem numaramı verirdim. Ama dinlemeyeceğim icin vermiyorum. Daha burda yazdıklarımı okumuyorsun. Sandığın kadar önemli degilsin
Senin ve senin gibilerinin söylemlerini zerre takıyor olsam nick değiştirirdim değil mi ama umrumda değilsiniz ki sizin küçük beyninizde fesatlanmışsınız umrumda değil açıkçası ama madem sen benden bu kadar rahatsızsın yazmaZsın olur biterBen senin hakkında sadece nacak açtığını biliyorum. Okudugun gun dun gibi aklimda. Bi insan evli bir insan nasıl eşi frikik videoları izledi diye yüzyüze baktığı isarkadasina bacaklarını gösterir from. Hadi kendini düşünmedin eşini ne duruma soktun. Adamın ne onuru ne gururu ne şerefi kaldi. O isarkadasin şimdi esin hakkında nasil dusunuyor hic urundaki gelmis burda bizle ugrasiyorsun. Beni dinleyeceğini bilsem numaramı verirdim. Ama dinlemeyeceğim icin vermiyorum. Daha burda yazdıklarımı okumuyorsun. Sandığın kadar önemli degilsin
Ben zaten nelerle uğraşıyorum işte bir de sende arada kaynayacaksın çünkü bunu hak ettin noktaBen senin hakkında sadece nacak açtığını biliyorum. Okudugun gun dun gibi aklimda. Bi insan evli bir insan nasıl eşi frikik videoları izledi diye yüzyüze baktığı isarkadasina bacaklarını gösterir from. Hadi kendini düşünmedin eşini ne duruma soktun. Adamın ne onuru ne gururu ne şerefi kaldi. O isarkadasin şimdi esin hakkında nasil dusunuyor hic urundaki gelmis burda bizle ugrasiyorsun. Beni dinleyeceğini bilsem numaramı verirdim. Ama dinlemeyeceğim icin vermiyorum. Daha burda yazdıklarımı okumuyorsun. Sandığın kadar önemli degilsin
İnanıp inanmamak sizin tercihiniz ben inanmıyorum diyenlere değil sırf bel altı vuran mahalle karısı gibi hakaret edenlere tepki gösteriyorumŞahsen ben de inanmıyorum bu hikayeye.
Benim karakterim septik tabii bunun da etkisi var.
1- Statünüzü bilmiyorum
2- Bacak şovunuzu bilmiyorum
3- Haliyle sizi kıskanmıyorum
Velev ki anlattıklarınız doğru inşallah bu olay eşinizle ilişkiniz üzerinde olumlu etki yaratır.
İnanıp inanmamak sizin tercihiniz ben inanmıyorum diyenlere değil sırf bel altı vuran mahalle karısı gibi hakaret edenlere tepki gösteriyorum
Kötü içerik yaptınız mı? Yapmadıysanız topikte yazılanları bilemeyiz, takipte edemeyiz ama kib yaptıysanız site kurallarına uymayan yorumlar uyarı alır.Mune bu tartışma yapmak yasak değil mi biz en ufak bir şey yazsak 5 gün ban yiyoruz:) burada milletin yazdığını kimse görmüyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?