Pazar Sabahı Eşimi Arayan Özel Numara ve Kadının Kocan Beni İyi Tanır Deyip Telefonu Kapatması?

O hastaneye daha evvel gitmiş miydiniz ? Eşinizin oradaki kızlarla bir irtibatı olmuş olabilir mi ? Ya da kızlar bu şekilde dalga gecmek istemiş olabilirler mi ?

Hastanede eşinizin bilgileri varsa oradakiler bulup yapmıştır.Başka bir şey olsa bu bilgileri bilmezlerdi.Doktora eşiniz için gittiniz sanırım ?

Bence senin akla ihtiyacin yok sen baya akilli bir kadinsin iyi etmissin o dalga gecmenin olsun baska bisey olmasada hesabini versinler.

Eşinizle ilgili her türlü bigiyi biliyor
Eşin bizi iyi bilir diyip gülüyor dalga geciyir filan
Vardir sizin kocada bir numara bence
Oýle Kuran a el basmasina filan inanmayin

Bende hastane personeliyim kullanılan sistemde akabinde hastanın tüm kimlik adres iletişim bilgileri ve hastalık geçmişi bulunur egerki arayan sistemden ulaşmıssa bunlara zaten bu bir suctur çünkü hasta mahremiyeti ve hasta bilgileri bi 3 kişiyle paylaşılmaz ve kişi kendide kullanamaz özellikle hastanede bunun için eğitimler bilgilendirmeler verilir zaman zaman

Siz hastaneye giriş yaptınızsa hastane personeli tüm şahsi bilgilerinize ulaşabilir. Akılları sıra sizle eğlenmeye calışırmışlar ama savcılığa gittiyseniz büyük ihtimal işlerinden olurlar eda ve nur her kimse.. Böyleleri bence yaptığının hesabını vermeli bence eşinizin suçu yoktur

İnşallah yoktur

O hastaneye daha evvel gitmiş miydiniz ? Eşinizin oradaki kızlarla bir irtibatı olmuş olabilir mi ? Ya da kızlar bu şekilde dalga gecmek istemiş olabilirler mi ?
Hep birlikte gitmiştik eşimle ama benim yanımda irtibat kurabileceğini düşünmüyorum sadece eşimi belki Tonga'ya getirebiliriz diye düşünmüşlerdir

Hastanede eşinizin bilgileri varsa oradakiler bulup yapmıştır.Başka bir şey olsa bu bilgileri bilmezlerdi.Doktora eşiniz için gittiniz sanırım ?
Evet eşim için gitmiştik aürekli eşimle birlikteydk ama ilk arayan gizli numaraydı akabinde aynı anda arayan 2.şahıs hemşireydi

Peki sizin çevrenizden böyle şeyler yapan arkadaşlarınız hiç oluyor mu ? Böyle Garip şakalar vs ?

Evet eşim için gitmiştik aürekli eşimle birlikteydk ama ilk arayan gizli numaraydı akabinde aynı anda arayan 2.şahıs hemşireydi
Hepsi onlardır merak etmeyin.Eşiniz için gittiğinizi direk anladım zaten verdiği bilgilerden dolayı.Eşinizin alakası yok bence.İki numara da hastane çalışanına aittir daha ötesi yok.

Hepsi onlardır merak etmeyin.Eşiniz için gittiğinizi direk anladım zaten verdiği bilgilerden dolayı.Eşinizin alakası yok bence.İki numara da hastane çalışanına aittir daha ötesi yok.
Neden eşimi seçiyorlar peki gözlerine neden onu kestirdiler benim yuvamla oynamaya kalktılar sizce ? Yanlarına bırakmayacağımm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…