- 23 Şubat 2017
- 1.887
- 5.464
- 158
- Konu Sahibi Passionatewoman
-
Elime düştüler var ya çekecekleri var bitiricem tüm azgın duygularını onların !Olay çok açık gibi duruyor, eşiniz masum bence, ya can sıkıntısından eğlenmeye kalktılar ya da kıskançlık var size karşı. Eşiniz savcılığa gidelim demezdi bana kalırsa suçu olsa. İyi bir burunlarını sürtün o edepsizlerin de.
Savcıyla kızı nasıl konuşturdunuz anında ifadeye mi çağırdı?Emin olun hepsini yaptım , savcıyla kızı konuşturdum yetmedi ben konuştum ama yok full inkar ediyor zaten başhekim aile dostumuz direk konuyu anlatıcam olay hastanenize kadar maalesef intikal edecek dicem ve işinden olmaları için sonuna kadar uğraşıcam, bu kadar basit olmamalı hiçbir şey ..
Ya hiç güleceğim yoktu 2.el az kullanılmış koca arıyorlar galiba O değil de işte sahibinden.com u bahane edip eşimle tanışmak için yol yapacaklardı kesin ben kaptım telefonu bana da yemedi Bunları demekAyrica bu psikopatlar sahibinden . Com'da kiralik ev diyip sonrasinda nasil görucu diyebiliyor. . Sanirim sahibinden 2. El koca ariyorlar tovbe estagfurullah yaa
benim esimin isi geregi ucan kusta bile numarasi var abartisiz dünyanin her yerinde, adini yaz internetden hemen cikar... ki hic arayan sorani olmuyor.... neden?
Savcı en yakın arkadaşımın eşi, o yüzden özel yardımcı oluyor bize ve evet telefonda anında aradı tek şüpheli sizsiNiz diğer özel numara diyeSavcıyla kızı nasıl konuşturdunuz anında ifadeye mi çağırdı?
benim esimin isi geregi ucan kusta bile numarasi var abartisiz dünyanin her yerinde, adini yaz internetden hemen cikar... ki hic arayan sorani olmuyor.... neden?
Güzel yazmışsınız teşekkür ederim..Bu tür vakalar sizin eşinize denk gelmemiştir.. Numarası herkeste diye illa birileri arayıp rahatsız edecek diye bir kaide yok.
Anladım eşinizin suçu olsa gidip şikayet edelim demez demek ki kendine güveniyor olay davalık olmuş zaten telefon dökümlerinden falan herşey ortaya çıkar.Savcı en yakın arkadaşımın eşi, o yüzden özel yardımcı oluyor bize ve evet telefonda anında aradı tek şüpheli sizsiNiz diğer özel numara diye
Keşke o kız itiraf etseydi de bi herşey ortaya çıksaydı ama maalesef süreci beklemek zorundayım ve maalesef ki çok sabırlı birisi de değilim..Anladım eşinizin suçu olsa gidip şikayet edelim demez demek ki kendine güveniyor olay davalık olmuş zaten telefon dökümlerinden falan herşey ortaya çıkar.
Aynen öyle çoookk haklsınız ..
Güzel yazmışsınız teşekkür ederim..
İlk işim yarın direk başhekime aramak olacak zaten biz size güvenip bilgilerimizi paylaşıyoruz kalkıp karşılığında bize sapıklık yapıyorlar dicem ki aile dostumuz olduğundan beni dikkate alacaktır..Telefonun hemşireye ait olduğu kesinse çalıştığı hastaneye de bildirin. İnsanlar oraya hastane olduğu için sakınmadan bilgilerini veriyorlar, işinden olsun anlasın hanyayı konyayı
Yok onlar çok alakasızdı, hemşire 18 yaşında daha ama ilk özel numarayla arayan kadın 40lı yaşlarda gibiydi belki de annesi ablası filandır, bilmiyorum ve bu arada o kızı 3.sefer aradığımda telefona bir erkek çıktı bu numara Asena'ya ait değil dedi ve numaramı WhatsApptan filan engelledi..Rica ederim..
Şunu merak ettim, telefondaki ses ile o hemşirenin ses tonu aynı mıydı acep.. ya da tahmini yaş :)
Allah cezalarını versin her kimse bunlar yüzünden zehir zıkkım oldu haftasonumOyy oyy şu kızlarla benim icinde uğraşın ibret ı alem olsun diye .
Kadın kadının kurdurur diye boşuna dememişler.
Kocan bizi iyi tanır ne demek. Korkularından uyuyamasinlar da başkasının kocası ile uğraşmasınlar
Eğlenceyi görecekler şimdi her kuşun Eti yenmez..Esinizin sucu oldugunu sanmıyorum garip bir eglence anlayısları var kozların.savcılıga gideceginizi düşünememişlerdir
Muhtemelen işin içinden sıvışmak için hemşirenin bir oyunudurYok onlar çok alakasızdı, hemşire 18 yaşında daha ama ilk özel numarayla arayan kadın 40lı yaşlarda gibiydi belki de annesi ablası filandır, bilmiyorum ve bu arada o kızı 3.sefer aradığımda telefona bir erkek çıktı bu numara Asena'ya ait değil dedi ve numaramı WhatsApptan filan engelledi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?