Pazar Sabahı Eşimi Arayan Özel Numara ve Kadının Kocan Beni İyi Tanır Deyip Telefonu Kapatması?

Olay çok açık gibi duruyor, eşiniz masum bence, ya can sıkıntısından eğlenmeye kalktılar ya da kıskançlık var size karşı. Eşiniz savcılığa gidelim demezdi bana kalırsa suçu olsa. İyi bir burunlarını sürtün o edepsizlerin de.

Elime düştüler var ya çekecekleri var bitiricem tüm azgın duygularını onların !

Savcıyla kızı nasıl konuşturdunuz anında ifadeye mi çağırdı?

Ayrica bu psikopatlar sahibinden . Com'da kiralik ev diyip sonrasinda nasil görucu diyebiliyor. . Sanirim sahibinden 2. El koca ariyorlar tovbe estagfurullah yaa
Ya hiç güleceğim yoktu 2.el az kullanılmış koca arıyorlar galiba O değil de işte sahibinden.com u bahane edip eşimle tanışmak için yol yapacaklardı kesin ben kaptım telefonu bana da yemedi Bunları demek

benim esimin isi geregi ucan kusta bile numarasi var abartisiz dünyanin her yerinde, adini yaz internetden hemen cikar... ki hic arayan sorani olmuyor.... neden?

size katılıyorum hatta bugün başka bir topicte buna dair yorum da yaptım
yürek ister evli oldugunu bildiğin adamı aramak..tanımıyorsun bilmiyorsun ne tepki verir gelir hastaneyimi basar seni arastırır bulurmu işinden mi eder işte demekki yürek yemişliğinin de bir nedeni var
kocanızın ortalığı ayaga kaldrması lazım sizin değil

benim esimin isi geregi ucan kusta bile numarasi var abartisiz dünyanin her yerinde, adini yaz internetden hemen cikar... ki hic arayan sorani olmuyor.... neden?

Bu tür vakalar sizin eşinize denk gelmemiştir.. Numarası herkeste diye illa birileri arayıp rahatsız edecek diye bir kaide yok.

Savcı en yakın arkadaşımın eşi, o yüzden özel yardımcı oluyor bize ve evet telefonda anında aradı tek şüpheli sizsiNiz diğer özel numara diye
Anladım eşinizin suçu olsa gidip şikayet edelim demez demek ki kendine güveniyor olay davalık olmuş zaten telefon dökümlerinden falan herşey ortaya çıkar.

Anladım eşinizin suçu olsa gidip şikayet edelim demez demek ki kendine güveniyor olay davalık olmuş zaten telefon dökümlerinden falan herşey ortaya çıkar.
Keşke o kız itiraf etseydi de bi herşey ortaya çıksaydı ama maalesef süreci beklemek zorundayım ve maalesef ki çok sabırlı birisi de değilim..

Telefonun hemşireye ait olduğu kesinse çalıştığı hastaneye de bildirin. İnsanlar oraya hastane olduğu için sakınmadan bilgilerini veriyorlar, işinden olsun anlasın hanyayı konyayı
İlk işim yarın direk başhekime aramak olacak zaten biz size güvenip bilgilerimizi paylaşıyoruz kalkıp karşılığında bize sapıklık yapıyorlar dicem ki aile dostumuz olduğundan beni dikkate alacaktır..

Rica ederim..

Şunu merak ettim, telefondaki ses ile o hemşirenin ses tonu aynı mıydı acep.. ya da tahmini yaş :)
Yok onlar çok alakasızdı, hemşire 18 yaşında daha ama ilk özel numarayla arayan kadın 40lı yaşlarda gibiydi belki de annesi ablası filandır, bilmiyorum ve bu arada o kızı 3.sefer aradığımda telefona bir erkek çıktı bu numara Asena'ya ait değil dedi ve numaramı WhatsApptan filan engelledi..

Allah cezalarını versin her kimse bunlar yüzünden zehir zıkkım oldu haftasonum emin olun sonuna kadar uğraşıcamm!

başhekim hiçbir bok yapamaz kusura bakmayın. aynı gün içinde hem savcılığa verip hem en yakın arkadaşınızın eşi savcıyla kızı görüştürüp hem de başhekim kankanıza kızı işten mi kovdurdunuz? vay anam serhat neler dönmüş burda ya. 1 günde yaptınız ve devletin bütün kanalları da size çalışıyor öyle mi?

Muhtemelen işin içinden sıvışmak için hemşirenin bir oyunudur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…