Pazar Sabahı Eşimi Arayan Özel Numara ve Kadının Kocan Beni İyi Tanır Deyip Telefonu Kapatması?

Benim ve daha kimbilir kaç kişinin yuvasına göz diken bir zihniyetin bırakın işinden de olsun yuvası da yıkılsın, herkes hak ettiğini yaşar, bedelini öder..

Benim ve daha kimbilir kaç kişinin yuvasına göz diken bir zihniyetin bırakın işinden de olsun yuvası da yıkılsın, herkes hak ettiğini yaşar, bedelini öder..

tamam ama bunun cezasını 3. bir şahsa eşine ulaşarak biz yapamayız
işinden olmuş zaten ki bu yaptıgı şeyi yapabilmesine sebepti
onu da kaybetti bitti
kocasıyla muhattap olmak yanlış bence

Ben gözü kara birisiyim ve haklı olduğumu bildiğim bir konuda geri adım atmayı düşünmüyorum.. kocası da bilsin o kızların babaları da bilsin herkesin gerçek yüzünü..

tamam ama bunun cezasını 3. bir şahsa eşine ulaşarak biz yapamayız
işinden olmuş zaten ki bu yaptıgı şeyi yapabilmesine sebepti
onu da kaybetti bitti
kocasıyla muhattap olmak yanlış bence
Kocasına ama olayı yalan yanlış aktarmış- tabi ki itiraf edecek hali yoktu da diğer kızlar aradı beni de işten attılar iftira ettiler demiş oysa ki bizi asıl arayan evli olandı..

cevap verirmisin bilemem de cidden merak ettim senin iş arkadaşın bekarmıydı?
Al işte
cevap verirmisin bilemem de cidden merak ettim senin iş arkadaşın bekarmıydı?
benim hayatımı niçin bu kadar merak ediyorsunuz? Nick filan mı değiştirmeliyim sizin tacizlerinizden kurtulabilmek için ? Evet cidden merak ediyormuşsunuz yanıtlayayım konuyu yeterince takip etseydiniz anlardınız bekardı

hayatınızı niye merak edeyim. anlattıklarınız tepkileriniz örtüşmüyor.
iş arkadaşı bekar olunca onun yuvasını dağıtma girişimi olmuş olmuyor ve normal oluyor yani davranışınız bu mudur?
size yapılana yuvanızı dağıtmak olarak baktığınız için merak ettim.

Bekar olan bir insanın nasıl yuvası dağılabiliyor ya bu nasıl bir mantıksızlık ? Neyse bu yorumunuz üzerine daha da cevap yazmayacağım zaten baştan size cevap vermem hataydı tek amacınızın kişisel taciz ve ego tatmini olduğunu bildiğim halde..

ya çok büyük büyük cümleleriniz varda okuduğunuzu anlasaydınız keşke..
sanırım daha okumadan nasıl saldıracağınızı tasarladınız ondan böyle oldu.
halbuki empati yapmanızı sağlamaya çalışmıştım. yaşınız mı küçük?

O evli bir bayan olarak başkasının kocasına göz dikiyor diye yuvası yıkılsın diyorsun. Sen evliyken malum hatayı (Bacak olayi) yapıyorsun ama senin yuvan sapasağlam kalsin dimi. Işte sen bukadarsin kusura bakma

O evli bir bayan olarak başkasının kocasına göz dikiyor diye yuvası yıkılsın diyorsun. Sen evliyken malum hatayı (Bacak olayi) yapıyorsun ama senin yuvan sapasağlam kalsin dimi. Işte sen bukadarsin kusura bakma
Ben gerekli uyarıyı yapmıştım, kişilik haklarına saldırı ve hakaretten hakkınızda da suç duyurusunda bulunacağım, siz hayatı sanalda yaşıyor olabilirsiniz ama benim statüme ve kendimi ifade ediş şeklime olan inanılmaz fesatlığınızdan ötürü gereksiz yere bana iftira atamazsınız, sizde yargılanacaksınız !

Iftirami????? Kendin yazdin burda ne iftirasi. Yap ne yapacaksan. Sanalda yaşayan sensin. Kendi yazdigin şeyleri kabul etmiyormusun. Arayıp bulurum müsait oldugumda. Demek sen kendine iftira attin

Sen elaleme bacak açarken sorun yok seni kocanı telefonla aradıklarında beddualar beddualar. Ayrıca herkes hakettiğini yaşarsa senin durumun hiç iyi değil söyliyeyim
Ya merak etme korkma bu kadar senin kocana bacak açmadım çünkü evli değildi zaten rahat ol bir Relax sizin demelerinizle boşanmadım diye bu kadar çıldırmayın bende genel müdür pozisyonumla hak ettiğim hayatı yaşıyorum sikinti yok libidolu kıskanç

Yalan mı söyluyor ki iftira ve saldırı olsun çarsaf çarşaf yazıyor konularında dikkat et sen suçlu çıkma

Iftirami????? Kendin yazdin burda ne iftirasi. Yap ne yapacaksan. Sanalda yaşayan sensin. Kendi yazdigin şeyleri kabul etmiyormusun. Arayıp bulurum müsait oldugumda. Demek sen kendine iftira attin
Vaktin bol olduğundan arayıp bulursun herşeyi, bel altı vurmayı beceriyorsunuz şu hayatta sadece, ama bel altı vurduklarınız bakalım kurtarabilecek mi sizi sen sanalsın da ben gerçeğim bunu da çok yakında göreceksin, haddini bilmiyorsan bildirirler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…