- Konu Sahibi Passionatewoman
-
Herkes sizin gibi ağır tabanlı ya da yeteneksiz değil ben hırslı, tuttuğunu koparan ve zeki bir bayanım sizler de bunu kaldıramıyorsanız sorularımı okumaz hayal dünyasında kendiniz olduğunuz halde benim olduğumu iddia etmezsiniz
Benim ve daha kimbilir kaç kişinin yuvasına göz diken bir zihniyetin bırakın işinden de olsun yuvası da yıkılsın, herkes hak ettiğini yaşar, bedelini öder..oo neler olmuş neler
kocasını neden aradınız?
adamın ne suçu var belki kız bundan ders alıp kocasına sarılacaktı
yuva yıkar bu yaptıgınız
sizin yuvanıza da bişey olmaz
ve siz böyle bişey yaşasanız kocanız sizi ilk tartışmada kapıya koyardı emin olun
Benim ve daha kimbilir kaç kişinin yuvasına göz diken bir zihniyetin bırakın işinden de olsun yuvası da yıkılsın, herkes hak ettiğini yaşar, bedelini öder..
Ben gözü kara birisiyim ve haklı olduğumu bildiğim bir konuda geri adım atmayı düşünmüyorum.. kocası da bilsin o kızların babaları da bilsin herkesin gerçek yüzünü..Çok abartmıyor musunuz? Yaşları da gerçekten küçük. Hem bu tarz şeyler sicile işleniyor en azından işlerini kaybetmeselerdi uzun vadede problem olur kesin zaten bu aşamaya gelinceye kadar ki korku yetermiş onlara.
Bir de aileye falan çok bulaşmayın bence. Biliyorsunuz çok değişik insanlar var dünyada nolur nolmaz...
Kocasına ama olayı yalan yanlış aktarmış- tabi ki itiraf edecek hali yoktu da diğer kızlar aradı beni de işten attılar iftira ettiler demiş oysa ki bizi asıl arayan evli olandı..tamam ama bunun cezasını 3. bir şahsa eşine ulaşarak biz yapamayız
işinden olmuş zaten ki bu yaptıgı şeyi yapabilmesine sebepti
onu da kaybetti bitti
kocasıyla muhattap olmak yanlış bence
Benim ve daha kimbilir kaç kişinin yuvasına göz diken bir zihniyetin bırakın işinden de olsun yuvası da yıkılsın, herkes hak ettiğini yaşar, bedelini öder..
Kendisi daha şimdi emniyetten geldi, açık kimlik üzerinden 3ü için de suç duyurusunda bulundueşiniz sizin kadar takıyormu acaba kafasına
Al iştecevap verirmisin bilemem de cidden merak ettim senin iş arkadaşın bekarmıydı?
benim hayatımı niçin bu kadar merak ediyorsunuz? Nick filan mı değiştirmeliyim sizin tacizlerinizden kurtulabilmek için ? Evet cidden merak ediyormuşsunuz yanıtlayayım konuyu yeterince takip etseydiniz anlardınız bekardıcevap verirmisin bilemem de cidden merak ettim senin iş arkadaşın bekarmıydı?
Al işte
benim hayatımı niçin bu kadar merak ediyorsunuz? Nick filan mı değiştirmeliyim sizin tacizlerinizden kurtulabilmek için ? Evet cidden merak ediyormuşsunuz yanıtlayayım konuyu yeterince takip etseydiniz anlardınız bekardı
Bekar olan bir insanın nasıl yuvası dağılabiliyor ya bu nasıl bir mantıksızlık ? Neyse bu yorumunuz üzerine daha da cevap yazmayacağım zaten baştan size cevap vermem hataydı tek amacınızın kişisel taciz ve ego tatmini olduğunu bildiğim halde..hayatınızı niye merak edeyim. anlattıklarınız tepkileriniz örtüşmüyor.
iş arkadaşı bekar olunca onun yuvasını dağıtma girişimi olmuş olmuyor ve normal oluyor yani davranışınız bu mudur?
size yapılana yuvanızı dağıtmak olarak baktığınız için merak ettim.
Bekar olan bir insanın nasıl yuvası dağılabiliyor ya bu nasıl bir mantıksızlık ? Neyse bu yorumunuz üzerine daha da cevap yazmayacağım zaten baştan size cevap vermem hataydı tek amacınızın kişisel taciz ve ego tatmini olduğunu bildiğim halde..
O evli bir bayan olarak başkasının kocasına göz dikiyor diye yuvası yıkılsın diyorsun. Sen evliyken malum hatayı (Bacak olayi) yapıyorsun ama senin yuvan sapasağlam kalsin dimi. Işte sen bukadarsin kusura bakmaBenim ve daha kimbilir kaç kişinin yuvasına göz diken bir zihniyetin bırakın işinden de olsun yuvası da yıkılsın, herkes hak ettiğini yaşar, bedelini öder..
Ben gerekli uyarıyı yapmıştım, kişilik haklarına saldırı ve hakaretten hakkınızda da suç duyurusunda bulunacağım, siz hayatı sanalda yaşıyor olabilirsiniz ama benim statüme ve kendimi ifade ediş şeklime olan inanılmaz fesatlığınızdan ötürü gereksiz yere bana iftira atamazsınız, sizde yargılanacaksınız !O evli bir bayan olarak başkasının kocasına göz dikiyor diye yuvası yıkılsın diyorsun. Sen evliyken malum hatayı (Bacak olayi) yapıyorsun ama senin yuvan sapasağlam kalsin dimi. Işte sen bukadarsin kusura bakma
Iftirami????? Kendin yazdin burda ne iftirasi. Yap ne yapacaksan. Sanalda yaşayan sensin. Kendi yazdigin şeyleri kabul etmiyormusun. Arayıp bulurum müsait oldugumda. Demek sen kendine iftira attinBen gerekli uyarıyı yapmıştım, kişilik haklarına saldırı ve hakaretten hakkınızda da suç duyurusunda bulunacağım, siz hayatı sanalda yaşıyor olabilirsiniz ama benim statüme ve kendimi ifade ediş şeklime olan inanılmaz fesatlığınızdan ötürü gereksiz yere bana iftira atamazsınız, sizde yargılanacaksınız !
Ya merak etme korkma bu kadar senin kocana bacak açmadım çünkü evli değildi zaten rahat ol bir RelaxSen elaleme bacak açarken sorun yok seni kocanı telefonla aradıklarında beddualar beddualar. Ayrıca herkes hakettiğini yaşarsa senin durumun hiç iyi değil söyliyeyim
Yalan mı söyluyor ki iftira ve saldırı olsun çarsaf çarşaf yazıyor konularında dikkat et sen suçlu çıkmaBen gerekli uyarıyı yapmıştım, kişilik haklarına saldırı ve hakaretten hakkınızda da suç duyurusunda bulunacağım, siz hayatı sanalda yaşıyor olabilirsiniz ama benim statüme ve kendimi ifade ediş şeklime olan inanılmaz fesatlığınızdan ötürü gereksiz yere bana iftira atamazsınız, sizde yargılanacaksınız !
Vaktin bol olduğundan arayıp bulursun herşeyi, bel altı vurmayı beceriyorsunuz şu hayatta sadece, ama bel altı vurduklarınız bakalım kurtarabilecek mi siziIftirami????? Kendin yazdin burda ne iftirasi. Yap ne yapacaksan. Sanalda yaşayan sensin. Kendi yazdigin şeyleri kabul etmiyormusun. Arayıp bulurum müsait oldugumda. Demek sen kendine iftira attin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?