Pazar Sabahı Eşimi Arayan Özel Numara ve Kadının Kocan Beni İyi Tanır Deyip Telefonu Kapatması?

Benim kocama bacak açsan ne olur bakar geçer aç mı sandin :) hem kocama ben vs defilesi izletiyorum senin bacağınamı kaldı

Yalan mı söyluyor ki iftira ve saldırı olsun çarsaf çarşaf yazıyor konularında dikkat et sen suçlu çıkma
Ne oldu sende mi korktun hakkında suç duyurusunda bulunacağımdan? Ben bana yönelik hakaret ve kişisel fesatlıklarınızdan ötürü suç duyurusunda bulunacağım ve ne kadar ciddi olduğumu da koruduğun o arkadaşın çok yakında idrak edecek

Bekliyorum ciniiiim ♡
Brl altı vurmuyorum. Sen kendin bel altı oynuyorsun farkında degilsin. Iftira atmadim birsey yapmadim. Sen bukdar dogruysan kendi yaptiklarina bak ondan sonra baskalarini burda kotu ilan et

Benim kocama bacak açsan ne olur bakar geçer aç mı sandin :) hem kocama ben vs defilesi izletiyorum senin bacağınamı kaldı
Ya tam bir mahalle karısı ağzıyla yazdığın şu konuşma şekline bak ya ne kadar bayağı ne kadar basit ve kalitesiz, git uzakta bel altından vur da bu kadar fesatlandığını herkeslere gösterme

Bekliyorum ciniiiim ♡
Brl altı vurmuyorum. Sen kendin bel altı oynuyorsun farkında degilsin. Iftira atmadim birsey yapmadim. Sen bukdar dogruysan kendi yaptiklarina bak ondan sonra baskalarini burda kotu ilan et
Benim doğru yanlış olmam seni ilgilendirmez ama hakaretlerini ödeyeceksin ! Nokta !

nooolur sikayet etsene, hatta su mesajlari i da gonder savciliga.. sonra esin okusun tum konularini... sen milleti cocuk zannettin galiba. korkup kacacaklar sandin...

Korkmak mı evet çok korkuyorum ben kimseyi korumuyorum sen yazdıklarından bi habersen o senin sorunun

Hay allah konu sahibi cok ilginç bir kisilik geldiniz bana.
Arkadaslar siz baska bir erkege bacak acarken sizin yuvaniz mi yikildi simdi baska biri sizin esinizi aradi diye onun yuvasi yikilacak sandiniz.bedduaya gelirse is sizin durum cok vahim cok demisler ki sizin yazdiklariniza istinaden.
Burada kimse kimseyi tanimaz.bir problem bir dert bir konu varsa cok hos sekilde cevaplar gelir ki bu cevaplar hep olumlu olmamali zaten ters aksi cevaplar aydinlatma yasayip baska cerceveden bakmayi saglar.
Ama surekli ben buyum ben suyum benim statum ben elitim asilim seklinde bir savunma yapnaktansa yazilanlari okuyun derim nacizane

Ki ben konunuza yorumunu yapmistim numara elinizde ise zaten bulunur hastaneden bu sekilde aranmaniz bile hastaneye dava acma hakki verir diye.
Bildirim geldiginden ister istmez bir okudum ve degisik geldi tutumunuz

Geçmiş olsun çok üzüldüm ya o kadını işinden etseydiniz dava açsaydınız keşke
Kocanızı da aynı şekilde rezil etseydiniz
Hala mı görüşüyolar yani düzelmedi derken?
. Yok onunla görüşmedi ama bu sefer de bana hayatı başka türlü zindan etti ne yapalım benim de imtihanım buymuş

Ben gereken cevapları okuyorum zaten merak etmeyin bu sitenin müdaviyim diye gezinip hiçbir şeyden anlamayan sadece tek amaçları ego tatmini olup bu siteden insanlara laf sokarak reel hayatta gördüklerinde 2 lafı biraraya getiremeyecek insanlara yine reel hayatta hadlerini bildiricem, hepsi bu..

Hakaret etmedim ben sana olan seyleri yazdim kendin anlattın. Ilk ve tek söyleyene ben degilim. Demekki uydurmuyormuşum dimi
Hakaret etmedim diyerek işin içinden kurtulamazsın, yırtmaya çalışıyorsun da tek yaptığın kendince hakaretle bel altı vurmaktı, ama ego tatminin bu sefer ters tepti tüm yazdıkların kayıtlı ben asıl asla sana hakaret etmedim ama sen bir kıskançlığının önüne geçemedin ve gerekli birimler inceleyecek seninle çok yakında tanışacağız blacksee

nooolur sikayet etsene, hatta su mesajlari i da gonder savciliga.. sonra esin okusun tum konularini... sen milleti cocuk zannettin galiba. korkup kacacaklar sandin...
Ya korkup kaçsanız ne olur kaçmasanız ne olur ne kadar boş insanlar olduğunuzu buradan kahkalarla izliyorum bir konumu da sabote etmeyin artık yeter ya nedir bu hazmedemediğiniz ?

Ki ben konunuza yorumunu yapmistim numara elinizde ise zaten bulunur hastaneden bu sekilde aranmaniz bile hastaneye dava acma hakki verir diye.
Bildirim geldiginden ister istmez bir okudum ve degisik geldi tutumunuz
Buradaki değişik üyelere-hak edenlere- değişik tutum sergiliyorum çünkü tek işleri benim statümü kıskanmak

Yahu ben senin neyini kiskanicam. Kimsin sen bee. Naparsan yap. Delimisin nesin. Başkalarına suç atmadan kendi hayatına bak. Sıyrılmaya falan calismiyorum. Kocanıza getir mahkemeye. Bana niye dava açtığını bizzat kendim anlaticam. Sen valla iyi degilsin. Kendi yaptığın kendi dedigi n şeyleri sana misal olarak veriyorum. Sana iftira atmadım hakaret etmedim. Sen kendi anlattığın şeyleri duydun benden. Ben birsey eklemedim iftira atmadim. Ne yapacaksan yap senden korkmuyorum. Sen kork benden. Senin yazdıklarında burda kayitli. Tanışalım canım zararlı sen çıkarsın ben degil

Buradaki değişik üyelere-hak edenlere- değişik tutum sergiliyorum çünkü tek işleri benim statümü kıskanmak
Kisisel diyaloglariniz hakkinda bir fikrim yok.nick ise hic kimsenin bilmem dikkat etmem.
Kim kimdir hangi konulari acti bir bakista anlamam.konusu hakkinda ciddi bir yorum gerekirse eski konularina bir bakarim bazen.
Sacma sapan bir durum yaşadığınız suan ki mevzunuzdan bahsediyorum gerilmiste olsaniz ki kim gerilmez.
Hircinlasmak yerine sizin konunuzu okuyup sizin icin yorum yazan sizi hic tanimayan insanlara saol diyip gecseniz en fazla daha hos olacaktir.
Gerisi kendi bileceginiz sey.

Ya evlenemediğin için bu kadar koca konusuna vurgu yapıyorsun sanırım kocanı da getir bilmem ne kimin zararlı çıkıp çıkmayacağını da göreceksin hakaret ne kelime hala daha kendince küçük aklınla tehdit ediyorsun asıl sen kimsin ki dışarda beni görsen iki kelimeyi bir araya getiremezsin buradan atıp tutuyorsun anca ama merak etme tanışacağız haddini fazlasıyla aştın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…