Pazarcı ile imtihanım

Tatlım kizacagin bişey söylemedim
Seni kirdimsa özür dilerim
Sadece mevzuda bişey yok takılacak bişey değil o yüzden garipsedim

Tatlım kizacagin bişey söylemedim
Seni kirdimsa özür dilerim
Sadece mevzuda bişey yok takılacak bişey değil o yüzden garipsedim
Özür dileyecek birsey yok.Ben dediğim gibi duygusalim.belki siz benden farkli tepki gösterebilirdiniz.Mesela adam bir laf söyleyip yolunuza devam edip..hicbirsey olmamis gibi unutup giderdiniz.Bende bazi kısilerden çok farkli olarak grur yaparım ürünü bırakır almadan çıkarım.orda belli etmem üzüntümü ama eve geldimmi başlarım ağlamaya.bende istemem bu kadar duygusal olmayi ama elimde degil

Elestiriye bile acik degilsiniz saka gibi ya hu zaten herife haddini bildirmissin boyle aglamalar genelde durum karşısında gereken tepkiyi veremeyip eve sinirle donenler yapar ama hem haddini bildirip hem aglamak cok abartili neyse emannn
Ama insaniñ hisleri duyguları eleştirilmezki.elimde olmayan birsey çunku

Bende direkt car car kavga ediyorum mesela

Hayatınızda hiç bir yeri vasfı olmayan bi daha gormeyeceginiz pazarcı mı ağlattı sizi gerçekten ?? Bu kadar zayıf olmayın

Hayatınızda hiç bir yeri vasfı olmayan bi daha gormeyeceginiz pazarcı mı ağlattı sizi gerçekten ?? Bu kadar zayıf olmayın
Hayır ...insanların neden bu kadar kötü kalpli olduğu.Dünyada insanlar neden böyle diye.Ve Karşısındaki insanın bir kadın olduğunu unuttuğu için.Aslında kim olursa olsun sonuçta tanısamda tanımasamda haksızlıga ugradim

Ay ben artık bu tarz pazarcıların direk ağzının payını veriyorum uzaklaşıyorum, hadsiz bazıları böyle. Sadece pazar da değil bazı esnaflar da böyle, yıllar önce bir ayakkabıcıya girmiştim bir tane ayakkabı beğendim fiyatını sordum, bana demez mi o ayakkabıya alabileceksen bak, aaa benim tepem bir attı resmen dükkanı birbirine kattım, maalesef densiz mi arıyorsun, o kadar fazla ki.

Ay bosversenize o esnaf olmayı becerememis faydasız ağlasın gerizekalı. Bizim burda çarşıda çamaşır almak için bi tezgaha gitmiştim, kadına istediklerimi söyleyip ödemeyi kartla yapmıştım, sonra kadın bana istediğim bedenin olmadığını bi büyüğünü vereceğini söyledi, ben de bi büyüğünü istemiyorum küçüğü yoksa iade alayım dedim. Bana dedi ki salak sanki kendi bana hayrına veriyormuş gibi "kartla çektim iade veremem sonra benden komisyon keserler hem büyük bedeni sana anca olur" dedi sanki akıl sormusum gibi. Ben hayır ne demek falan diye uzatınca aman canım beni darlama hadi git cuma gelir aradığın beden cuma gel dedi terbiyesiz. Gittim cuma değiştirdim istediğim nedenle ama bi daha asla o tezgaha uğramadım onun biraz ilerisinde biraz daha pahalıya satan bi kadın var ama o kadar güler yüzlü şeker bi kadın ki, size yemin ediyorum çamaşır ihtiyacım olduğu zaman özellikle çarşıya gidip o kadını bulup ondan alıyorum alicagimi, çünkü esnafligin ne demek olduğunu bilen insanlar kazanmalı, kazanır da zaten anca ama bu pazarcı gibi hadsizler anca üçün birini kazanır afedersiniz

Egoları kibirleri fazla sanırım.tok satıcıyım havasi vermeye çalisiyorlar.madem ihtiyacı yok niye pazarcilik yapiyor veya dükkanda satıs yapiyor.en iyisi hic böyle yerlerden almamak

Aynen öyle hakeden kazansin.müsteriye güler yüzlü ,kırmayan insanlar kazansin

Kafasına atsaydınız seçtiklerinizi terbiyesiz adam tok satıcı o iş yapmaya niyeti yok demek gitsin evde otursun okurken sinirlendim adama

Hiç sorma ona benzer birşeyde ben genç kizken başıma geldi annemle sosyete pazarina gitmiştik annemin doğum günüydü kadın ne istiyosa alsın demiştim pastaneden pastasını seçti kola falan aldık sosyete pazarina geçtik annem kendine kıyafet bakıyordu dedimki anneme kulağına sen al bende sütyen alayım geleyim tamam dedi pazarcı kadındı dedimki 80 beden sütyen istiyorum şu model diyorum sana ben 85 vereyim diyor hayır 80 diyorum 90 vereyim olmaz sana 80 diyor abla ben 80 beden giyiyorum benden iyimi bilicen dedim kadın bana demesinmi 110 buldum istediğin modelden tövbe yarabbim dedim arkadaşım belamisin dedim asıl bela sensin dedi bı sinirlendim tezgahini devirdim dalgami geçiyor dedim sesime annem koptu geldi kızım ne oluyo dedi böyle böyle diyo bana dedim annemde pazarcı kadında gülmeye başladı benim kızım ciddidir dedi niye öyle yaptın dedi abla şaka yapayım istedim dedi anneme dedimki goruyonmu bak dalga geçiyor dedim annem pazardan çıkarttı beni hâlen gülüyor annem deli kızım benim diye anne Allah aşkına sus diyom baskül ailesinin taktigi sütyeni veriyor kadın deyip halen kahkahaya devam etti en sonunda sinirlenip taksi çevirdim eve gittik akşam oldu pasta uflenecek hâlen gülüyor bütün günüm maf olmuş şekilde odama gidip yatmistim seninkide o hesap dalga geçmiş canım resmen

valla bazı esnaflar böyle kaba oluyor işte.. ben o tezgahta bu olayı duyan herhangi biri olsam malı bal da olsa almam
siz zaten diyeceğinizi demişsiniz.

Ay bu ne ya herkes de bi tutturmuş niye ağladın yok ağlamak fazla olmuş ne alaka yani ağlamak bu, insan dur bi ağlayayım en iyisi iyi gider şimdi diye mi ağlıyor yahu gözünden yaş akıverir ağlarsın. Konu sahibi sıkma canını çıkıyor böyle hıyarlar malesef her alanda insanın karşısına sallaaaa 3 günlük dünya

Çıkıyor böyle satıcılar, kimine ağzının payını vermişliğim, kimine boşverip geçmişliğim var. Bozuk paraya laf edenini mi, seçmece malın seçilmesine söylenenini mi, almıycaksan bakma der gibi bakanını mı ararsın. Ha bide neden bir değil de yarım kilo alıyosun diye kızanlar da var yahu arkadaş sanane ya, sen malını sattığına baksana. Sanki kendi eşleri birşey alırken hiç seçmeden, sormadan, araştırmadan alıyorlar. İnsanın hele ki gereken cevabı veremediyse küçük düşmüş hissedip sinirleri bozuluyor, ağlayası geliyor evet bu son derece de doğal, herkes kaya gibi olacak değil.

İlk kez dıyıyorum böyle bişey.
Ya bu al abla aalll konuya komşuya çoluğuna çocuğuna al diyen bildiğimiz pazarcı profiline hiç uymuyor.
Amme hizmeti yapıyor sanki. Deli midir nedir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…