Pazarcı ile imtihanım

Belki de adam diğer kadını gözüne kestirmiştir, ona yaranmak için öyle davranmıştır. Aklıma nedense bu geldi.

Bir daha görüp muhatap olmayacağım birinin davranışına ağlayıp, ah edecek kadar takılmam.
Altı üstü satış yapan bir esnaf.
Bir daha mağazasına-tezgahına uğramam hepsi bu.
Çok kızdıysam zabıtaya şikayet ederim.

Tr...y.l’da Ko..nKids’te öyle bir indirim vardı ki pazarda tezgah karıştırmaya hiç ihtiyaç yok.
Yeğenime 4 tişört 1 kot pantolon aldım 106 TL tuttu parça başı 21 TL.
Kapıma kadar geldi ürünler.
Siz sağ ben selamet.

Ben olsam ilk seferde elimden bırakır giderdim bir şey söylemeden. Ağlayacak bir şey de yok. Bir daha oradan alışveriş yapmazsınız.

Drama quen nie agliyorsunuz ayol ne alaka bu kadar hassas olmayin yoksa bu alem sizi yutar

Saçmalığa bak ister 3 tane alırım ister 20 tane sana mı sorcam bırakmakla en iyisini yapmışsınız terbiyesiz

Lohusa yada gebemisiniz?

Hassas bı dönemden geçiyor gibisiniz

Drama quen nie agliyorsunuz ayol ne alaka bu kadar hassas olmayin yoksa bu alem sizi yutar
Arkadaşım neden eleştirmek için yorum yazıyorsunuz.Neden o kadar yazdığım şeyin içinde ağlamama takıldınîz.kaç kere yazdım buraya ,adamın karşısında dik durdum.onun karşisinda tabiki aglamadim.

Niye ağladınki bizim çorapçı yüzükçü var dükkanda hepsini satıyor neyse ne zaman arkadaşımla gitsem ona sen alma diyor kadına taktı

Lohusa yada gebemisiniz?

Hassas bı dönemden geçiyor gibisiniz
Hayır gebede değilim lohusada değilim.Karakter olarak duygusalım.Ben anlıyamıyorum ben pazarda yaşadigim olayi anlatiyorum.sizler benim aglamam dikkatinizi cekti.ben yapı olarak duygusalım.yani mutlaka aglayacaktim.ben kendimi biliyorum.tutamam kendimi.adamin karsisinda tabiki aglamadim

Niye ağladınki bizim çorapçı yüzükçü var dükkanda hepsini satıyor neyse ne zaman arkadaşımla gitsem ona sen alma diyor kadına taktı
Ağlamak istedim çünkü.sinirlendigim ve üzüldügum zaman öyle rahatliyorum sanirim.sinirlerim boşalmisti

Elestiriye bile acik degilsiniz saka gibi ya hu zaten herife haddini bildirmissin boyle aglamalar genelde durum karşısında gereken tepkiyi veremeyip eve sinirle donenler yapar ama hem haddini bildirip hem aglamak cok abartili neyse emannn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…