Pazartesi sezeryan olucam kızlar şimdiden korku üst düzeyde panik deseniz öyle sürekli ağlayasım var herkes sonda olayındanda korkuttu uyuşmamaktan korkuyorum sonda olayından korkuyorum hadi gelin tecrübelerinizle aydınlatın beni
Genel anestezi ile olacaksınız değil mi uyuşmama gibi bi durum olduğunu hiç duymadım evet insan korkuyo benim daha 7 8 haftam var 2.doğumum ama yine korkuyorum. Allah sağlıkla çıkmak nasip etsin. Korkunun ecele faydası yok ilk ayağa kalkarken zor oluyo akşamına yürüyosun korkma. Allah yardımcın olsun
Genel anestezi ile olacaksınız değil mi uyuşmama gibi bi durum olduğunu hiç duymadım evet insan korkuyo benim daha 7 8 haftam var 2.doğumum ama yine korkuyorum. Allah sağlıkla çıkmak nasip etsin. Korkunun ecele faydası yok ilk ayağa kalkarken zor oluyo akşamına yürüyosun korkma. Allah yardımcın olsun
Korkulacak bir sey yok, sakinlesmeye çalışın, iyi düşünün iyi olsun.
Allah'a ve doktorlara güvenin.
Yarim uyutacaklarsa daha da kolay, dilerim olumsuzluk yaşamadan atlatırsınız.
Benim gibi canı tatlı, canı kıymetli, acı eşiği düşük biri bile tam anestezili sezaryenin ertesi günü evi süpürüyorsa (dogum bayrama denk geldi :)) siz de iyi gecirirsiniz.
Korkmayın sonda olayını anlamıyorsunuz operasyondan da insan korkuyor da hic birşey anlamıyorsun bende epidural sezeryan oldum benim bebek itiydi o yüzden sonrası zor oldu .Ilk doğumlu neden sezeryan ben normal doğum cok istemistim kursa bile gittim ama 41.haftaya geldim ve bebek iri olunca korkuttular sezeryan oldum zorunluluk yoksa normal deneyin derim bilemiyorum durumu ama..
Tam geçen esime diyordum, doğumda sonda taktılar ya nereye nasil taktılar anlamadim diye. Derin nefes alıyorsunuz ve hepsi bitiyor. Ne acısı, ne korkusu, hic birsey oldugu yok. Kendini bos yere kasip strese sokma. Ben sadece ameliyathane ortamindan cekinmistim. Esim ilk bas yanimda iceri girsin istemistim ama almadilar sonra gelecek dediler, spinali aldiktan sonra yatirip batikon surmeye basladiklari sira heyecanlanmistim biraz tansiyonum düşmüştü ve spinal anestezi almama rağmen genel anestezi verdiler. Hiç birşey anlamadım. Uyandım herşey bitmişti. Gebeleri dogumdan korkutan kadınlara sinir oluyorum. Kendileri ama sorsan 2. 3. Yu dogururlar. Madem kötü, korkulacak birsey, niye doğuruyorsunuz iki üç çocuk. Sen onları dinleme herşey olacağına varır. Ben de Keşke heyecan yapmayıp rahat olsaymışım da bebeğimin doğumu gorseymisim hiçte korkmuyordum oysaki ama heyecan elbette oluyor. Yine doğum yapacak olsam spinal isterim. Nasılsa birsey olunca genel anestezi hemen veriyorlar Insallah güzelce doğumun olur.
Pazartesi sezeryan olucam kızlar şimdiden korku üst düzeyde panik deseniz öyle sürekli ağlayasım var herkes sonda olayındanda korkuttu uyuşmamaktan korkuyorum sonda olayından korkuyorum hadi gelin tecrübelerinizle aydınlatın beni
Çarşamba benimde var spinal anestezi ile olacak kısmetse. Epidural ve spinalde sonda takilmali. Bunda korkacak bişey yokki uyustuktan sonra takacaklar anlamiycaksin bile. Eltim epidural olmustu anlamadim takıldığı demisti. Cok fazla anestezi videosu vs izledim aşağı yukari başıma geleceği bildiğim için hiç korkum da endisemde yok. Allahin izniyle bir aksilik yaşamadan çıkarız inşallah.
Allahım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin canımm bende salı günü olacağım spinal sezeryan sonda dan bende korkuyodum ama kimse farketmemiş bile . Sadece panik olurmuyum diye korkuyorum bende . Allah yardımcımız olsun