Misafir geldiğinde ne yapıyor, oturabiliyor mu? Sen eşini karşına alıp, seninle evliliğimiz hakkında konuşmak istiyorum de. Bu sıkıntını sesini yükseltmeden, pc başında belli saatte kalmasını ve sizlerle ilgilenmesini iste. Mutsuz olduğunu bildir. Aynısını ben yapsam, memnun olur musun? diye sorular yönelt. Bunu birlikte çözelim, evet eğlenceli gelebilir sana fakat ben senle vakit geçirmek istiyorum demelisin. bunlarda olmazsa;
Senin bilgisayarın var mı? eğer varsa sende çocukları uyut ve onun bulunduğu odada aynı onun yaptığı gibi aç bilgisayarını oyun oyna ve sohbet et. Razı olacak mı? İyi gece uykusu gelince pc yanında getirmiyor.
merhaba bence bırak kendı halıne hıc ılgılenme bak o sana nasıl tekrar ne oldu bu hatuna dun oyleydı bugun boyle sen sıkma erkekler sıkıya gelmez bılırsın oyundakı kızlardan hıcbırsey olmaz sadce konusmakla kalır en iyisi sen 3-4 gun kendı halınde bırak o ne oldu neden gelmedı yanıma dıyerekten supelenıcek ve sana sorucaktır emın ol :)
ceylanecc onceden bende cok bılgs. basında cok zaman gecıren bırısıydım son 7 aydır hıcbırsekılde sosyal ag kullanmıyorum bu sıteyı kendıme samımı buldugum ıcın bugun uye oldum benım sozlumde benım bılgs.basında zaman gecırmemden cok rahatsız olurdu telfnda konusamazdık bıle ama bazı seyler zamanla oluyor bu tür olayların gecıcı olduguna ınanlardanım bızat kendımden ornek vermıs oldum :)
Al bnden de o kadar.ben artık bıraktım uğraşmıyorum kendilerinle. 6 yıldır yıldım artık. Küstüm olmadı, alttan aldım olmadı, bağırsım olmadı olmadı. Deprosyana soktu beni. Bende artık kendi başıma takılıyorum. Üzülme zamanla acıtmıyor inan
bence karsılıklıdır ya hanı hersey ona mı dayanıyor bu konular anlamıyorum kı ben ya :) evlılık cok zor sanırım ben su durumda sınırlenıyorsam evlenınce ne olur halım meshul :)
Pc oyunları maalesef en büyük tehlike evlilik ve ilişkiler için...
Önceden eşimde çok oynuyordu ve sosyal hayatımız tamamen sıfırlanmıştı
Çok kötü günlerdi,ilgisiz,umursamaz,hatta yemeğini bile pc başında yerdi öyle söyleyim
Ama çok şükür bebeğimiz olunca kurtulduk,artık oynamıyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?