pc kolik kocam

luanam

Üye
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2013
230
2
16
İstanbul
herkese merhaba... Benımkı buyuk bir sorunmu yoksa benmı esımın dedıgı gıbı buyutuyorum bılmıyorum... Esim tam bır pc kolık ısten gelır pc basına oturur ve bızımle tum alakası kesılır ne konusabılıyoruz ne bır fılm ızlıyoruz vs...hayatımızı onun oyununa gore ayarlıyoruz cocugu parka cıkarcaz sımdı olmaz oyunda bılmem neyım var dıyor... Ve o oyunda grubunda konustugu kızlarda var... Kızdıgımda ben onlarla oyun ıcın konusuyorum dıyor... Sımdı bende onunla vakıt gecırmek ıstemıyorum galıba zorla kahve ıcmeye gelır 2 kelıme konusadan kosa kosa pc basına gıder...bundan dolayı bende onunla bısey yapmak ıstemıyorum artık... Pekı ama yalnısmı dogrumu yapıyorum bılmyorum... Fıkırlerınızı beklıyorum tesekkurler hepınıze...

Misafir geldiğinde ne yapıyor, oturabiliyor mu? Sen eşini karşına alıp, seninle evliliğimiz hakkında konuşmak istiyorum de. Bu sıkıntını sesini yükseltmeden, pc başında belli saatte kalmasını ve sizlerle ilgilenmesini iste. Mutsuz olduğunu bildir. Aynısını ben yapsam, memnun olur musun? diye sorular yönelt. Bunu birlikte çözelim, evet eğlenceli gelebilir sana fakat ben senle vakit geçirmek istiyorum demelisin. bunlarda olmazsa;

Senin bilgisayarın var mı? eğer varsa sende çocukları uyut ve onun bulunduğu odada aynı onun yaptığı gibi aç bilgisayarını oyun oyna ve sohbet et. Razı olacak mı? İyi gece uykusu gelince pc yanında getirmiyor.

merhaba bence bırak kendı halıne hıc ılgılenme bak o sana nasıl tekrar ne oldu bu hatuna dun oyleydı bugun boyle sen sıkma erkekler sıkıya gelmez bılırsın oyundakı kızlardan hıcbırsey olmaz sadce konusmakla kalır en iyisi sen 3-4 gun kendı halınde bırak o ne oldu neden gelmedı yanıma dıyerekten supelenıcek ve sana sorucaktır emın ol :)

Al bnden de o kadar.ben artık bıraktım uğraşmıyorum kendilerinle. 6 yıldır yıldım artık. Küstüm olmadı, alttan aldım olmadı, bağırsım olmadı olmadı. Deprosyana soktu beni. Bende artık kendi başıma takılıyorum. Üzülme zamanla acıtmıyor inan

canım biizm kocada ilk evlendiğimiz zaman bilgisayardan kalkmıyordum kavga ettim bağırdım çağırdım kendi haline bıraktım adam normale döndü çok şükür artık öyle bi sorunumuz şimdi oynadığı eşim telefonun la bende laptop da takılıyorum üzme kendini kendi haline bırak bakalım ne yapacak

Mervemasal o bahsettiğiniz işe yaramıyor:) ben denedim. Adam farkında değil ki ne kadar zamandır pc başında. Ben bıraktım bir gün sabah 8 den gece 02 ye kadar oturdu kendileri. Arada yemek yedi tuvalete gitti. Gece 02 olduğunda yeter artık saat kaç biliyormusun dedim. Kaç dedi gece 12 oldu dedim. Hadi ya dedi

Bu online oyunlar cok fena. Benim kardesimde aynisi vardi, hatta bir keresinde cumadan gidip pazar donmustu eve. meger butun cuma cumartesi araliksiz uyumadan oyun oynayip sonra uyuyakalmislar, telefona bakamamis. Polise gidecektik kayip diye. Esiniz o kadar degil ama bagimlilik var. Bence ciddi bir durum.

Bende bi aralar online bi oyun oynuyordum. Oyunda evli abiler sürekli o oyunun başındaydı hep merak ederdim bunların karıları birşey demiyor mu diye şimdi anladım ki diyormuş

Eşinizin kızlarla konuşmasına fazla takılmayın bence bende konuşurdum o zamanlar ama sadece oyun konuşulurdu. Oyunlarda kız erkek pek ayrılmıyor.

Mısafır gldıgnde ara ara kalkar bakar yıne oyuna soyledıgnı yaptım arkadasım hatta cıddı cıddı ya pc ya ben dedım :) pc bu evden gıtmez dedı

Bunuda denedım daha cok hoslanıyor karısmıyorum rahat bırakıyorum dıe bı ara dalgaya bıle almıstım pc ye kuma geldım ben dıe :)

ceylannec onceden bende cok bılgs. basında cok zaman gecıren bırısıydım son 7 aydır hıcbırsekılde sosyal ag kullanmıyorum bu sıteyı kendıme samımı buldugum ıcın bugun uye oldum benım sozlumde benım bılgs.basında zaman gecırmemden cok rahatsız olurdu telfnda konusamazdık bıle ama bazı seyler zamanla oluyor bu tür olayların gecıcı olduguna ınanlardanım bızat kendımden ornek vermıs oldum :)

Son düzenleme:

Valla 4 senedır aynı kahve yap glıyorum bırlıkte ıcecez der kahveyı yaparım otrur ıcerım sıkılır tv ızlerım bıde surat yapsam yıne o kızar

Acıtmıyor ama sogutuyor be canım ben yalnız oturack olsam babamın evınde gayet rahattım yanı

bence karsılıklıdır ya hanı hersey ona mı dayanıyor bu konular anlamıyorum kı ben ya :) evlılık cok zor sanırım ben su durumda sınırlenıyorsam evlenınce ne olur halım meshul :)

bence karsılıklıdır ya hanı hersey ona mı dayanıyor bu konular anlamıyorum kı ben ya :) evlılık cok zor sanırım ben su durumda sınırlenıyorsam evlenınce ne olur halım meshul :)

Allah kımsenın basına vermesın arkadasım bu tarz seyler cok zor varlık ıcınde yokluk resmen

Pc oyunları maalesef en büyük tehlike evlilik ve ilişkiler için...
Önceden eşimde çok oynuyordu ve sosyal hayatımız tamamen sıfırlanmıştı
Çok kötü günlerdi,ilgisiz,umursamaz,hatta yemeğini bile pc başında yerdi öyle söyleyim
Ama çok şükür bebeğimiz olunca kurtulduk,artık oynamıyor :)

bu tur problemlı evlılık ılıskılerınde herseyın kurtarıcısı ıkınıze ait kan bagının olmasıdır (cocuk) aılenın kahramanı resmen :)

Masallah bozmasın esını bızım ıkıncı yolda ama daha cok bglandı pcsıne sınır krızı gecırdım gecen gun hamılelıkten hormanların delırmıs senın dıyo okuz ben sucluyum sunada bı son verıyım dmıyor

sizde bi laptop alın o oyuna üye olun ondan daha çok saat oynayın bırakın çoluğu çocuğu o düşünsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…