benim babam da oyun bağımlısı
kızlarla konuşup konuşmadığını bilmiyorum ama sürekli bilgisayarla uğraşıyo
sadece maç olduğu günler salona gelir yoksa net başında satranç oynuyo
soru sorarız cevap vermez
yemeğe gelmez iki saat oyunun bitmesini bekleriz sofra başında
bizi hesaba almıyo resmen
birşey desende fayda etmiyo ki bağırıp çağırıp üste çıkıyo
ama internetin başında oturunca saatin nasıl geçtiğini anlamıyosun o yüzden ben hiç takmıyorum artık
benımde babam olsa annem takılırdı hralde :) ama hayatı paslastıgın esin senınle degılde pc ıle paylasinca degisik bı durum oluyo..
haklısın canım
zaten annemler 25 yıllık evli olduğundan pek sorun olmuyo biz dizi izliyoruz o oyun oynuyo
benim de eşim yapsa ben de çok bozulurum ama internet açık olduğu sürece oynar o oyununu
istersen neti kapattır bi süre
ahhh tatlım ne kavgalar neler yasadık...hayır hayır hayır,...enson cınnet gecirip pc yı kafasinda kırcam o kaldı yapmadıgım...
canım bi psikologa başvursan olmaz mı
o daha iyi yol gösterir
sen de rahatlarsın hem
ciddi ciddi dusunuyorum bunu ama bize es terapisi lazim pc den kalkıp onada gelemez tek gitsem ne olcak..eve gelcem aynı sey...zaten suanda bosvermis durumdayım....hic ilgilenmıyorum ıse gidiyo aramıyorum ondan bisey istemıyorum...sende bı gariplık var bılmeden bıseymı yaptım dıor...yani bide bilmeden yapmıs yaptıgınında farkında deil :)
valla canım planın iyi ama benim için geçerli değil çünkü benim kocişim farming simülatör oyununu oynuyo tarımcılık falan oyuna gösterdiği ilginin bindebirini bana gösterse sırtımda taşıyacam o derece yani:)
sorunları bizimle gecirmek istememelerı heralde artık ole bakıyorum bende onunla bısey yapmak istemıyorum artık inanın sogudum..
diyorum bende gircem oyuna hasanla huseyınle....oyun arkadasi olcam....yemek yapmıycam cocugada bakmıycam tamam bızım serverden al oyun bı ise yararsin bız senı hızlı gelistiririz oıyor