pc kolik kocam

benımde babam olsa annem takılırdı hralde :) ama hayatı paslastıgın esin senınle degılde pc ıle paylasinca degisik bı durum oluyo..

benımde babam olsa annem takılırdı hralde :) ama hayatı paslastıgın esin senınle degılde pc ıle paylasinca degisik bı durum oluyo..

haklısın canım
zaten annemler 25 yıllık evli olduğundan pek sorun olmuyo biz dizi izliyoruz o oyun oynuyo
benim de eşim yapsa ben de çok bozulurum ama internet açık olduğu sürece oynar o oyununu
istersen neti kapattır bi süre

ahhh tatlım ne kavgalar neler yasadık...hayır hayır hayır,...enson cınnet gecirip pc yı kafasinda kırcam o kaldı yapmadıgım...

ahhh tatlım ne kavgalar neler yasadık...hayır hayır hayır,...enson cınnet gecirip pc yı kafasinda kırcam o kaldı yapmadıgım...

canım bi psikologa başvursan olmaz mı
o daha iyi yol gösterir
sen de rahatlarsın hem

canım bi psikologa başvursan olmaz mı
o daha iyi yol gösterir
sen de rahatlarsın hem

ciddi ciddi dusunuyorum bunu ama bize es terapisi lazim pc den kalkıp onada gelemez tek gitsem ne olcak..eve gelcem aynı sey...zaten suanda bosvermis durumdayım....hic ilgilenmıyorum ıse gidiyo aramıyorum ondan bisey istemıyorum...sende bı gariplık var bılmeden bıseymı yaptım dıor...yani bide bilmeden yapmıs yaptıgınında farkında deil :)

o zaman ilgilenmemeye devam et sebebini de söyle
sen böyle yapmaya devam edersen ben de bu şekilde davranmaya devam edicem de
senden iyice soğudum artık de
baksana farkında bile değilmiş durumun

benimki marvel avengers oyniyor..hastalik derrcesinde drgil gorevlerini ihmal etmez ama aksam yemeginde bile lap top ortamizda bana lazim olmasa coktan bozmustum..oyunu arastir istersen illa ki bir acigi veya bir yolu vardir kisinin kendi istegi ile silmesinden baaka bi yol yoksa ona da kilif uudurulur merak etme :)

sorunları bizimle gecirmek istememelerı heralde artık ole bakıyorum bende onunla bısey yapmak istemıyorum artık inanın sogudum..

bence oyle fldusunmemelisin..bizi seviyorlar ma oyunu da seviyorlar..bizimki bana kesin soyledi hic ugrasma bn bu oyunu birakmayacam dedi :)) tek umudum fcebookun oynadigi oyunu kapatmasi..

diyorum bende gircem oyuna hasanla huseyınle....oyun arkadasi olcam....yemek yapmıycam cocugada bakmıycam tamam bızım serverden al oyun bı ise yararsin bız senı hızlı gelistiririz oıyor

ısın zor canım sende kendını ne mutlu edıyorsa onları yap onu onemseme bakalım ne olacak

bilgisayar gerçekten bağımlılık yapıyor, eşim de şikayetçi benden bilgisayarı bi açtığım zaman ay facede kim evlenmiş kim ne yüklemiş kk da neler olmuş memurlar da haber var mı derken 2 saat başından kalkamıyorum unutuyorum adamı, bilgisayarı kapatıyorum bu sefer whatsapp da arkadaşlarım yazıyor biri olmazsa biri elinde internetsiz yaşayamıyosun diyo

eve bilgisayar almamaya karar verdik, çok lazım olursa telefon var haklı adam ne diyelim

o bilgisayarı evden çıkarmanın çaktırmadan bozmanın filan yoluna bak, ya da bi şekilde dikkatini çekmeye çalış hele ki kızlarla konuşuyomuş bu tehlike bence benim arkadaşım 4 yıllık sevgilisiyle oyunda tanıştı. bu bağımlılıktan kurtar eşini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…