Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim valla bnm esim de bi ara takmıştı bi oyuna. Aynen söylediğin gibi gecelere kadar. Bi 6 ay filan oynadi ki dediğine göre çok emek vermiş en deneyimlilerden biri olmuş bilmem ne. Çok çabalamış. Karakterini satsa bilmem kaç para edermiş.
Ben naptim ? Şifreleri hep aynidir. Hesabını sildim. Ohh rahat ettim.
O naptı? Önce ufak çaplı bir şok. Sonra gözlerinde biriken yaşlar. . Tepindi evde çocuk gibi. Bağırdı çağırdı. Küstü akşama kadar. Şimdi iyiki silmissin diyor. Erkekler cidden çocuk gibi:)
aynısından bende de vardı inanın yemeğini bile pc başında yerdi ilgi alaka hak getire zaten...
bende az kriz geçirmedim bu yüzden..
ben nasıl mı kurtuldum koca gitti kavga bitti :))
Benimki de oynuyor... Novagame diye bir oyun!! Hep birinci :))) ordan arkadadları gruplrı var telefonda konusuyorlar savas planları yapıp birine saldırıyorlar falan :)))) komşk ya bu erkekler cocuk gibi!! Ama allahtan sorumluluklarını ihmal etmiyor yani hadi bu aksam oglanı uyuttuk film izleyelim desem tamam der gecer basına, ha belkş yarısında uyuyakalır ama olsun :) bazen araba kullanırken bile bacak arasından tlfla giriyor cok kızıyorum! Bırakıyor :))) sonra yine devam! Arada bir iki üç ay kapatıor oyunu sıkıldım diyor sonra şne açıyor. Aman ne biliyim diyorum ya çocuk gibiler. Sen de bol bol etkinlik geceleri duzenle evde katılım mecburi olsun:)))
sende aynısını yap bakalım tepkısı ne olacak![]()
benim bi onerim var..butun kizlar toplanicaz..adeta sinsiler gibi calisip o oyinlari yok edicez..mesela eslerimizin pynadigi oyunlardan diskalifiue olmasini saglarsak evliliklerimizi geri kazanabiliriz..once erkek ismiyle oyuna uyelik acilacak..bi sekilde kocanin tepesi attirilip kufrettirilecek sonra da diskalifiye edilmesi icin sikayette bulunulacak..sonra zaten bastan baslamazlar kolay kolay..bir mutlu evlilik timi olusturalim..bu fikri de hakikaten yapan olmus kocasina ama benim aklimdaki daha buyuk bi olusum..baslik acicaz buraya kimin ayni derdi varsa gelip derdini ve hangi oyunu oynuyorsa esi onu yazacak sonra sistemli bi skilde calisip kocalari banlaticaz..biliyorum cok acimasizca ama oyunlara her ay para yatiran esle munasebeti bitmis kocalar var oyun yuzunde..bunlara mustehak..hadiyin kizlar..!
Ya arkadaslar ben bu pc yuzunden depresyona girdim olmadi ordan ciktim bunalima girdim olmadi ya ben sinirimden ne yapacagimi sasirdim resmen ya dun dedim madem pc benden daha degerli niye benimle evlendin ikinizide seviyom diyip guluyo sirinlik yapiyo bide hayatim zaten iki gun tatilim var oyun oynuyom cokmu diyo dedim allahtan kork be iki yillik evliyiz iki yildir ayni seyi soyluyon iki gun tatili varmis yalana bak be halbuki hergun isten donusu pc basinda cocuk falanda yok boguluyorum artik yaa tatile ailemin yanina gittigimdede tlfonu kapatmayi bilmiyo git pcne takil.diyom yok oyle tadi olmuyo diyor iyi valla sen beni sinir hastasi etmeyi kafaya koymussun anlayis istiyorum ya bazen cokmu ustune gidiyorum diye dusunuyorum ama yok anacim bunlar pcyi kafalarina yemeden birakmiycaklar herhalde
canım oynadığı oyun hangisi merak ettim
Eşim de aynı şeyleri söylerdi ne sinir bozucu günlerdi ya
Hatta bi ara arkadaşların dediği gibi beraber oynadık ama yine aynı
Baktım hala bırakmıyor zevk almadığım şeyi ne diye oynayacağım dedim bıraktım