• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

pc kolik kocam

bence gir onunla ayni saatlerde sen de oyna. erkekler karilariyla yAptiklari aktivitelerden sıkılıyor. seninki de belkı oyundan skılır :1:

Benimki de oynuyor... Novagame diye bir oyun!! Hep birinci :))) ordan arkadadları gruplrı var telefonda konusuyorlar savas planları yapıp birine saldırıyorlar falan :)))) komşk ya bu erkekler cocuk gibi!! Ama allahtan sorumluluklarını ihmal etmiyor yani hadi bu aksam oglanı uyuttuk film izleyelim desem tamam der gecer basına, ha belkş yarısında uyuyakalır ama olsun :) bazen araba kullanırken bile bacak arasından tlfla giriyor cok kızıyorum! Bırakıyor :))) sonra yine devam! Arada bir iki üç ay kapatıor oyunu sıkıldım diyor sonra şne açıyor. Aman ne biliyim diyorum ya çocuk gibiler. Sen de bol bol etkinlik geceleri duzenle evde katılım mecburi olsun:)))

Canim valla bnm esim de bi ara takmıştı bi oyuna. Aynen söylediğin gibi gecelere kadar. Bi 6 ay filan oynadi ki dediğine göre çok emek vermiş en deneyimlilerden biri olmuş bilmem ne. Çok çabalamış. Karakterini satsa bilmem kaç para edermiş.

Ben naptim ? Şifreleri hep aynidir. Hesabını sildim. Ohh rahat ettim.

O naptı? Önce ufak çaplı bir şok. Sonra gözlerinde biriken yaşlar. . Tepindi evde çocuk gibi. Bağırdı çağırdı. Küstü akşama kadar. Şimdi iyiki silmissin diyor. Erkekler cidden çocuk gibi:)

aynısından bende de vardı inanın yemeğini bile pc başında yerdi ilgi alaka hak getire zaten...
bende az kriz geçirmedim bu yüzden..
ben nasıl mı kurtuldum koca gitti kavga bitti :))

Canim valla bnm esim de bi ara takmıştı bi oyuna. Aynen söylediğin gibi gecelere kadar. Bi 6 ay filan oynadi ki dediğine göre çok emek vermiş en deneyimlilerden biri olmuş bilmem ne. Çok çabalamış. Karakterini satsa bilmem kaç para edermiş.

Ben naptim ? Şifreleri hep aynidir. Hesabını sildim. Ohh rahat ettim.

O naptı? Önce ufak çaplı bir şok. Sonra gözlerinde biriken yaşlar. . Tepindi evde çocuk gibi. Bağırdı çağırdı. Küstü akşama kadar. Şimdi iyiki silmissin diyor. Erkekler cidden çocuk gibi:)

ben bunu yaptım arkadasim pc yı kırdı sinirınden.....siniri gecince gidip yenisini aldi bıde ustune oyunda karakterde aldı duble masraf bana girdi yani :)

Benimki de oynuyor... Novagame diye bir oyun!! Hep birinci :))) ordan arkadadları gruplrı var telefonda konusuyorlar savas planları yapıp birine saldırıyorlar falan :)))) komşk ya bu erkekler cocuk gibi!! Ama allahtan sorumluluklarını ihmal etmiyor yani hadi bu aksam oglanı uyuttuk film izleyelim desem tamam der gecer basına, ha belkş yarısında uyuyakalır ama olsun :) bazen araba kullanırken bile bacak arasından tlfla giriyor cok kızıyorum! Bırakıyor :))) sonra yine devam! Arada bir iki üç ay kapatıor oyunu sıkıldım diyor sonra şne açıyor. Aman ne biliyim diyorum ya çocuk gibiler. Sen de bol bol etkinlik geceleri duzenle evde katılım mecburi olsun:)))

ahhh canim etkınlık duzenlesemde yokkı...milletı bıraktım....babasini saygisi sonsuzdur onu cagiralım diyrum simdi olmaz savasim var diyor...kardeslrerı gelir pc basinda agirlar onları...boyle bi manyak ıste

canım oynadığı oyun hangisi merak ettim :27:
Eşim de aynı şeyleri söylerdi ne sinir bozucu günlerdi ya
Hatta bi ara arkadaşların dediği gibi beraber oynadık ama yine aynı
Baktım hala bırakmıyor zevk almadığım şeyi ne diye oynayacağım dedim bıraktım

aman allahım beni ve eşimi anlatıyosun sanki,hayatımızın heryerinde bu oyun var,gezmeye gidelim yok o gün savaş var,misafir gelecek olmaz sır var ibadet var,herşeyimiz oyundaki etkiniklere göre ayarlı,kulağında kulaklık vır vır kafayı yedim,bişey söylüyorum duymuyo,10 kere tekrar ettiriyor,sirf bize zaman ayırsın diye görevlerini gündüz ben yapıyorum,ama mal kocam kendi görevi yok diye arkadaşlarına yardım ediyor,kaç kez gidiyorum diye eşyalarımı topladım,haklısın çok abarttım pişmanım,bu kadar zaman ayırmayacam diyor,ama ertesi gün kaldığı yerden devam,bnde bıktım artık dırdır etmekten kendi bilgisayarımı alıp diğer odada takılıyorum,yani zamanla alışıyosun varlık içinde yokluk çekmeye,kızım bile diyor ki keşke pc bozulsa ama yenisi gelir ne fayda,çok yazdım kusura bakma çok doluyum bu konuda,bu arada eşimin oyunu legend online:(

madem laftan anlamıyor aç bi face hesabı, okeydi bataktı takıl bütün gün. hatta yemek bile yapma. niye yemek yok derse oyun oynuyorum de.

üzme kendini, geçici bunlar. sen yapma etme dedikçe daha da sarılır. ama şöyle bi deneyim verebilirim. sana mutlaka şunu yapma dediği, yasak koyduğu , ama seninde yapmayı çok sevdiğin bişey vardır.hani o üzülmesin diye taviz verdiğin.işte o şeyi yap. sana bozulunca, ben de sana oyun oynama diyorum,ama oynuyosun dersin.bunu kızarak öfkeyle alıngan, küsmüş ergen kızlar gibi değil, normal bi şekilde söyle.oyun bağımlısıysa hemen bırakmayabilir. ama mesaj alınmıştır emin ol. zamanla bırakır.

Ya arkadaslar ben bu pc yuzunden depresyona girdim olmadi ordan ciktim bunalima girdim olmadi ya ben sinirimden ne yapacagimi sasirdim resmen ya dun dedim madem pc benden daha degerli niye benimle evlendin ikinizide seviyom diyip guluyo sirinlik yapiyo bide hayatim zaten iki gun tatilim var oyun oynuyom cokmu diyo dedim allahtan kork be iki yillik evliyiz iki yildir ayni seyi soyluyon iki gun tatili varmis yalana bak be halbuki hergun isten donusu pc basinda cocuk falanda yok boguluyorum artik yaa tatile ailemin yanina gittigimdede tlfonu kapatmayi bilmiyo git pcne takil.diyom yok oyle tadi olmuyo diyor iyi valla sen beni sinir hastasi etmeyi kafaya koymussun anlayis istiyorum ya bazen cokmu ustune gidiyorum diye dusunuyorum ama yok anacim bunlar pcyi kafalarina yemeden birakmiycaklar herhalde

benim bi onerim var..butun kizlar toplanicaz..adeta sinsiler gibi calisip o oyinlari yok edicez..mesela eslerimizin pynadigi oyunlardan diskalifiue olmasini saglarsak evliliklerimizi geri kazanabiliriz..once erkek ismiyle oyuna uyelik acilacak..bi sekilde kocanin tepesi attirilip kufrettirilecek sonra da diskalifiye edilmesi icin sikayette bulunulacak..sonra zaten bastan baslamazlar kolay kolay..bir mutlu evlilik timi olusturalim..bu fikri de hakikaten yapan olmus kocasina ama benim aklimdaki daha buyuk bi olusum..baslik acicaz buraya kimin ayni derdi varsa gelip derdini ve hangi oyunu oynuyorsa esi onu yazacak sonra sistemli bi skilde calisip kocalari banlaticaz..biliyorum cok acimasizca ama oyunlara her ay para yatiran esle munasebeti bitmis kocalar var oyun yuzunde..bunlara mustehak..hadiyin kizlar..!

benim bi onerim var..butun kizlar toplanicaz..adeta sinsiler gibi calisip o oyinlari yok edicez..mesela eslerimizin pynadigi oyunlardan diskalifiue olmasini saglarsak evliliklerimizi geri kazanabiliriz..once erkek ismiyle oyuna uyelik acilacak..bi sekilde kocanin tepesi attirilip kufrettirilecek sonra da diskalifiye edilmesi icin sikayette bulunulacak..sonra zaten bastan baslamazlar kolay kolay..bir mutlu evlilik timi olusturalim..bu fikri de hakikaten yapan olmus kocasina ama benim aklimdaki daha buyuk bi olusum..baslik acicaz buraya kimin ayni derdi varsa gelip derdini ve hangi oyunu oynuyorsa esi onu yazacak sonra sistemli bi skilde calisip kocalari banlaticaz..biliyorum cok acimasizca ama oyunlara her ay para yatiran esle munasebeti bitmis kocalar var oyun yuzunde..bunlara mustehak..hadiyin kizlar..!

valla canım planın iyi ama benim için geçerli değil çünkü benim kocişim farming simülatör oyununu oynuyo tarımcılık falan oyuna gösterdiği ilginin bindebirini bana gösterse sırtımda taşıyacam o derece yani:)

Ya arkadaslar ben bu pc yuzunden depresyona girdim olmadi ordan ciktim bunalima girdim olmadi ya ben sinirimden ne yapacagimi sasirdim resmen ya dun dedim madem pc benden daha degerli niye benimle evlendin ikinizide seviyom diyip guluyo sirinlik yapiyo bide hayatim zaten iki gun tatilim var oyun oynuyom cokmu diyo dedim allahtan kork be iki yillik evliyiz iki yildir ayni seyi soyluyon iki gun tatili varmis yalana bak be halbuki hergun isten donusu pc basinda cocuk falanda yok boguluyorum artik yaa tatile ailemin yanina gittigimdede tlfonu kapatmayi bilmiyo git pcne takil.diyom yok oyle tadi olmuyo diyor iyi valla sen beni sinir hastasi etmeyi kafaya koymussun anlayis istiyorum ya bazen cokmu ustune gidiyorum diye dusunuyorum ama yok anacim bunlar pcyi kafalarina yemeden birakmiycaklar herhalde

2 senedir aynı havayı soluyor:).Ben zamanında kardeşimle böyleydim.O zamanlar dial up bağlantı vardı.Akşam gelir pc başına otururdu.Ben kalırdım yalnız.Sonra ne oldu.Adsl geldi,bende pc bağımlısı oldum,evdeki pc leri ikiledik.9 senedirde kk dayım:1::1:

canım oynadığı oyun hangisi merak ettim :27:
Eşim de aynı şeyleri söylerdi ne sinir bozucu günlerdi ya
Hatta bi ara arkadaşların dediği gibi beraber oynadık ama yine aynı
Baktım hala bırakmıyor zevk almadığım şeyi ne diye oynayacağım dedim bıraktım

legent onlıne oynuyo oncede knıte diye bı oyun vardı

sorunları bizimle gecirmek istememelerı heralde artık ole bakıyorum bende onunla bısey yapmak istemıyorum artık inanın sogudum..

benim babam da oyun bağımlısı
kızlarla konuşup konuşmadığını bilmiyorum ama sürekli bilgisayarla uğraşıyo
sadece maç olduğu günler salona gelir yoksa net başında satranç oynuyo
soru sorarız cevap vermez
yemeğe gelmez iki saat oyunun bitmesini bekleriz sofra başında
bizi hesaba almıyo resmen

birşey desende fayda etmiyo ki bağırıp çağırıp üste çıkıyo
ama internetin başında oturunca saatin nasıl geçtiğini anlamıyosun o yüzden ben hiç takmıyorum artık

Back
X