bunu bizler sağlıyamıyoruz ama planlı gebelik istiyorsan çatlatma iğnesi kullandırır doktorun ama yeteri kadar hepsi büyüyor mu acaba oda varKızlar merak ettiğim bir şey var. Sol yumurtalığımda pco görünümü var. Sağ ise normal demişti doktor. Sağdan yumurtlamayı nasıl sağlayabilirim? Hep soldakiler mi gelişmeye çalışıyor? O yüzden mi gebe kalamıyorum acaba
İki kere ultrasonda (birisi gebelik yumurtlama takibi için diğeri de enfeksiyonum vardı onun için gitmiştim) çatlama boyutuna geldiğini söylemişti doktorlar. Şubat ayı da ovülasyon denedim. Pik gördüm. Sonra silik de gördüm. Zate reglim 7 gün gecikti sonrasında. Gecikmenin 5.günü beta negatifti doktora gittim 1 hafta sonra beta ver geç döllenme olabilir dedi. Gecikmenin 8.günü kanamam oldu ama bunda ilk defa pembe-kırmızı renk görüyorum. Ne oluyor çözemedimbunu bizler sağlıyamıyoruz ama planlı gebelik istiyorsan çatlatma iğnesi kullandırır doktorun ama yeteri kadar hepsi büyüyor mu acaba oda var
yani kanamanın böyle olması evet biraz gebelik oluşunca olan pembe açık kanama ama belki kimyasal gebelik geçirmiş olabilirsiniz dilerseniz takviye kullanarak yumurtaları sağlıklı büyütüp çatlatıp planlı gebelik şansını deneyin bu şekilde zaten regl gecikmeleri çok olur gebelikde elde etmektede zorlanabilirsinizİki kere ultrasonda (birisi gebelik yumurtlama takibi için diğeri de enfeksiyonum vardı onun için gitmiştim) çatlama boyutuna geldiğini söylemişti doktorlar. Şubat ayı da ovülasyon denedim. Pik gördüm. Sonra silik de gördüm. Zate reglim 7 gün gecikti sonrasında. Gecikmenin 5.günü beta negatifti doktora gittim 1 hafta sonra beta ver geç döllenme olabilir dedi. Gecikmenin 8.günü kanamam oldu ama bunda ilk defa pembe-kırmızı renk görüyorum. Ne oluyor çözemedim
İlk defa gecikti çok şaşırdım bu ay. Bende inositol alacağım. Herkes kullanıyor sizin öneriniz var mı?yani kanamanın böyle olması evet biraz gebelik oluşunca olan pembe açık kanama ama belki kimyasal gebelik geçirmiş olabilirsiniz dilerseniz takviye kullanarak yumurtaları sağlıklı büyütüp çatlatıp planlı gebelik şansını deneyin bu şekilde zaten regl gecikmeleri çok olur gebelikde elde etmektede zorlanabilirsiniz
bn venatura kullanıyorum çok memnunum suya döküp içiyorsunuz bu kadar hemde iyi geliyor sağlıklı zamanında olması gerektiği gibi yumurta çatlayıp kanama gerçekleşiyorİlk defa gecikti çok şaşırdım bu ay. Bende inositol alacağım. Herkes kullanıyor sizin öneriniz var mı?
Merhaba bugün bende bunu aldım da regliden kaç gün sonra kullanmaya başlıyoruzbn venatura kullanıyorum çok memnunum suya döküp içiyorsunuz bu kadar hemde iyi geliyor sağlıklı zamanında olması gerektiği gibi yumurta çatlayıp kanama gerçekleşiyor
Yumurtlama masajı önerebilirim sizeKızlar merak ettiğim bir şey var. Sol yumurtalığımda pco görünümü var. Sağ ise normal demişti doktor. Sağdan yumurtlamayı nasıl sağlayabilirim? Hep soldakiler mi gelişmeye çalışıyor? O yüzden mi gebe kalamıyorum acaba
Onu bu ay yapmıştım ama yine olmadıYumurtlama masajı önerebilirim size
Bu arada bende de pco var. Bu ay testere dişli Aslan pençesi içtim. 23. Gün olan yumurtlamam 28. Güne çıktı. Ve testte pozitif gördüm. Sanırım kalitesiz olan yumurtayı kaliteli yaptıOnu bu ay yapmıştım ama yine olmadı
Ovülasyonda bende pozitif gördüm canım ama döllenme olmadı. Neden olmuyor anlamıyorum delireceğim artık gerçekten. Bu ayda deneyeceğim olmazsa gidip HSG çektircemBu arada bende de pco var. Bu ay testere dişli Aslan pençesi içtim. 23. Gün olan yumurtlamam 28. Güne çıktı. Ve testte pozitif gördüm. Sanırım kalitesiz olan yumurtayı kaliteli yaptı
Ben ovülasyonda hep pozitif görüyordum ama yumurtlamam çok ağrılı geçiyordu sanırım kalitesiz di. 23, 25 pikti, 26,27 bu günler de ilişki oldu. Ve ben her ilişkiden sonra 20 saniye eşim içimden çıkmadan bekledik. Misyoner pozisyon ve doggy pozisyon olarak ilişki yaptık.Ovülasyonda bende pozitif gördüm canım ama döllenme olmadı. Neden olmuyor anlamıyorum delireceğim artık gerçekten. Bu ayda deneyeceğim olmazsa gidip HSG çektircem
Hamile kaldın mı yani canım bu ay? Eğer kaldıysan ne yaptıysan birebir yapacağımBen ovülasyonda hep pozitif görüyordum ama yumurtlamam çok ağrılı geçiyordu sanırım kalitesiz di. 23, 25 pikti, 26,27 bu günler de ilişki oldu. Ve ben her ilişkiden sonra 20 saniye eşim içimden çıkmadan bekledik. Misyoner pozisyon ve doggy pozisyon olarak ilişki yaptık.
Eşim bu ay pekmez vs baya içti spermlerde sorun yoktu ama yine de takviye amaçlı.
Ve aslan pençesi içtim.
İnan hangisi ne fayda etti bilmiyorum ama bu ay da olmasaydı artık hiç bir şeye dikkat etmeyip kilo vermeye odaklanacaktım.
Hormon problemi yok perişan oldum her ay stresten. Kısır damgası yedim resmen sülaleden bıktım artıkzaten yumurtaliklar her ay sırası gelince yumurtluyor yani çoğunlukla bir ay sag over yumurtlafiysa sonraki ay diğeri. ama sizin polikistik gorunumli ise yumurtlama olmadan folikuller oluşuyor demektir. hormon probleminiz de eğer varsa diğer yumurtaliginizi da etkiler
Evet canım hamileyimHamile kaldın mı yani canım bu ay? Eğer kaldıysan ne yaptıysan birebir yapacağımbazen diyorum acaba tüplerim mi kapalı ondan mı olmuyor…
Hii Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahEvet canım hamileyimçok yeni daha yarın bat günüm ama pozitif kaç gündür takip yapıyordum zaten koyulaşma var beliritlrr de var umarım sağlıkla ilerler
O yüzden yazdım zaten hahahs
Tam 1 sene oldu canım ama bu süreçte 3 ya da 4 ay deneme yapmadık.Hii Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahsorması ayıp ne kadar süredir deniyorsun? Diğer aylardan farklı olarak yaptığın bu üstte yazdıkların mı? Bir de ilişkiden sonra hemen kalkıyor musun yoksa sabaha kadar bekliyor musun
ne zamandır korunmasız ilişki deniyorsunuz. en az 1 sene oldu muHormon problemi yok perişan oldum her ay stresten. Kısır damgası yedim resmen sülaleden bıktım artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?