PCO görünümlü over ve doğal over

Bende bunu deneyim bakalım bu ay yoksa bana hsg yolları görünecek

Evet canım hamileyim çok yeni daha yarın bat günüm ama pozitif kaç gündür takip yapıyordum zaten koyulaşma var beliritlrr de var umarım sağlıkla ilerler
O yüzden yazdım zaten hahahs
Öncelikle tebrik ederim Rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin belirtileriniz olmuşmuydu

Öncelikle tebrik ederim Rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin belirtileriniz olmuşmuydu
Amin inşallah sizede nasip olsun
Yumurtlamamın 6.7. Günleri kahverengi lekelenmem oldu. 9 veya 10. Günleri de ağzımda çok kuruluk oldu sürekli su içiyordum ama geçmiyordu ve sağ kasığım oyuluyor gibiydi bacağıma da vuruyordu ağrısı.test yapmıştım silik çıktı şuan da adet olacak gibi ağrım var sarımtrak da akıntı yarın bat günüm

Bende sağ yumurta tembelliği var hafif düzeyde Poliversin ilaç kullanmaya başladım ilk defa bu ay. Şuan yumurtlama dönemindeyim ayın 6sı muhtemel yumurtlama günümdü. Sonraki günler ihtimal orta görünüyor bugüne kadar. Haziranda evlendim Eylül başı korunmayı bıraktım. O süreden bir kaç ay sonra adetim düzensizleşti son iki aydır dört beş günlük gecikiyor ki bu da normal bir süreymiş. Yalnız bu ay dikkatimi çeken şey ağa kasığımda geçen günden beridir bir hareketlilik hissediyorum (Poliversin etkisi olabilirmiş) birde sağ bacağıma biraz sızı giriyor sizce ihtimal var mıdır

Hormonlarda problem var mıydı? Hafif düzey olduğunu doktor mu söylüyor bana böyle bir şey demedi hiçbir doktor. Acaba neden söylemediler. Poliversini siz mi istediniz doktor mu kendiliğinden verdi?

Hormonlarda problem var mıydı? Hafif düzey olduğunu doktor mu söylüyor bana böyle bir şey demedi hiçbir doktor. Acaba neden söylemediler. Poliversini siz mi istediniz doktor mu kendiliğinden verdi?
Yani şöyle daha önce pcos problemim yoktu evlendikten sonra oluştu başlangıç olduğu için hafif düzey dedi sanırım. Hormonlarım normal çıktı evet. Poliversin folik asit içerikli ek bir ilaçmış yumurta gelişimine iyi gelen. Doktor yazdı ancak reçetesiz de satılıyor bildiğim kadarıyla

Siz reçeteli mi aldınız?

Bu arada bende de pco var. Bu ay testere dişli Aslan pençesi içtim. 23. Gün olan yumurtlamam 28. Güne çıktı. Ve testte pozitif gördüm. Sanırım kalitesiz olan yumurtayı kaliteli yaptı
Bende onu aldım fakat açmadım daha siz düzenli şekilde mi kullandınız onu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…