Sanırım kör oldumKız nasi göremedin ordan göz atiyo micik pembe bı çizgi ya da beynimin bana bı oyunu mu
Ne oldu canım sonuçlarınŞu anda bekliyorum canım hastaneye geldim
Canım ovulasyon testi ile gebelik testi kıyaslanır mı bilmiyorum ama inşaallah vardır kuzumBide Lh testi yaptım o da koyu çıktı gebeliği de tekrar yüklüyorum ya hayırlısı zaten kan testine kadar güvenmiyorum
Gebelik testinde ben gördüm hafif pembemsi bişi var Hadi hayırlısı canımBide Lh testi yaptım o da koyu çıktı gebeliği de tekrar yüklüyorum ya hayırlısı zaten kan testine kadar güvenmiyorum
Bende gebelik testi yaptım ama negatif çıktı daha erken çünkü yumurtlamadan 17 gün sonra garanti o testler bazıları geç döllenme oluyor göstermiyor erken olan gebelik testi en iyisi beklenen adetten sonra 10 beklemek şart bişi varsa testte görmek için en garanti dediğim gibi tan testiBide Lh testi yaptım o da koyu çıktı gebeliği de tekrar yüklüyorum ya hayırlısı zaten kan testine kadar güvenmiyorum
Bende gebelik testi yaptım ama negatif çıktı daha erken çünkü yumurtlamadan 17 gün sonra garanti o testler bazıları geç döllenme oluyor göstermiyor erken olan gebelik testi en iyisi beklenen adetten sonra 10 beklemek şart bişi varsa testte görmek için en garanti dediğim gibi kan testi
Evet bende öyle diyorum kan testine kadar güvenmiyorum gebelik testineBende gebelik testi yaptım ama negatif çıktı daha erken çünkü yumurtlamadan 17 gün sonra garanti o testler bazıları geç döllenme oluyor göstermiyor erken olan gebelik testi en iyisi beklenen adetten sonra 10 beklemek şart bişi varsa testte görmek için en garanti dediğim gibi tan testi
Yalancı pozitif durumu mu yaşadınız kan mi verip ogrendiniz
Boyle öğrenenler de varmış kızım da benim ovu testim de koyuydu ama herşeyin hayırlısı belki de yoktur bişeyCanım ovulasyon testi ile gebelik testi kıyaslanır mı bilmiyorum ama inşaallah vardır kuzum
Kimyalsal oldu benimYalancı pozitif durumu mu yaşadınız kan mi verip ogrendiniz
İnşallah vardır yaBoyle öğrenenler de varmış kızım da benim ovu testim de koyuydu ama herşeyin hayırlısı belki de yoktur bişey
Sonrasında kan testi verdim bir yere kadar çıktı değer sonrasında kanamam oldu sağlıklı olmadı anlayacağın canımYalancı pozitif durumu mu yaşadınız kan mi verip ogrendiniz
Ama belirtiler varsa onu bilemem fazlaEvet bende öyle diyorum kan testine kadar güvenmiyorum gebelik testine
Yalancı pozitif de nedir anlamadım gitti yoksa zaten negatif direk çıkıyor ama birşeyler varsa hormonlar yükselince direk teste de yansıyor silik bile olsa gebelik var diyor doktorlarYalancı pozitif durumu mu yaşadınız kan mi verip ogrendiniz
Senin yüklediğin test sonucu pozitif görünuyor onun için dedim yalancı pozitif mi oldu diyeYalancı pozitif de nedir anlamadım gitti yoksa zaten negatif direk çıkıyor ama birşeyler varsa hormonlar yükselince direk teste de yansıyor silik bile olsa gebelik var diyor doktorlar
Yani belirtiler hangimizde olmuyor ki belirtiye bile güvenmiyorum artık inanır mısınAma belirtiler varsa onu bilemem fazlasen sağlıklı bir hamilelik süreci geçirmişsin bilirsin
He gerçek pozitif oSenin yüklediğin test sonucu pozitif görünuyor onun için dedim yalancı pozitif mi oldu diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?