Gebeliğe Hazırlık Pcos olanlar veya pcosa yatkınlığı olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bide Lh testi yaptım o da koyu çıktı gebeliği de tekrar yüklüyorum ya hayırlısı zaten kan testine kadar güvenmiyorum

Eklentiler

• IMG_20210821_125542.webp
    6,8 KB · Görüntüleme: 43
  • IMG_20210821_120422.webp
    8,1 KB · Görüntüleme: 41
Bide Lh testi yaptım o da koyu çıktı gebeliği de tekrar yüklüyorum ya hayırlısı zaten kan testine kadar güvenmiyorum
Canım ovulasyon testi ile gebelik testi kıyaslanır mı bilmiyorum ama inşaallah vardır kuzum

Bende gebelik testi yaptım ama negatif çıktı daha erken çünkü yumurtlamadan 17 gün sonra garanti o testler bazıları geç döllenme oluyor göstermiyor erken olan gebelik testi en iyisi beklenen adetten sonra 10 beklemek şart bişi varsa testte görmek için en garanti dediğim gibi tan testi

Bu erken gebelik testi mesela adet gününden 6 gün öncesinden gösteriyor

Eklentiler

• IMG20210111165454.webp
    6,8 KB · Görüntüleme: 38
Evet bende öyle diyorum kan testine kadar güvenmiyorum gebelik testine

Yalancı pozitif durumu mu yaşadınız kan mi verip ogrendiniz
Yalancı pozitif de nedir anlamadım gitti yoksa zaten negatif direk çıkıyor ama birşeyler varsa hormonlar yükselince direk teste de yansıyor silik bile olsa gebelik var diyor doktorlar

Yalancı pozitif de nedir anlamadım gitti yoksa zaten negatif direk çıkıyor ama birşeyler varsa hormonlar yükselince direk teste de yansıyor silik bile olsa gebelik var diyor doktorlar
Senin yüklediğin test sonucu pozitif görünuyor onun için dedim yalancı pozitif mi oldu diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…