Ayni durumdayizeylulde tatile gidicem. Ve bu kez doktorum beni hamile yapmak icin cok kararli yumurtan cok kaliteli olur cok begenirsem. Asilama yapicam hic burun kivirma bana dedi
ya benim yolum uzun değilde gidiceğim yerin etraf şehirlerinde gezmek istiyoruz benim biraz sıkıntılı süreç olcak geçen sene 34 haftalık ölü doğum yaptım kan pıhtılaşmam çıktı o zorlar mı acaba diye düşünyorumTatil donusu asilama dusunuyordum aslinda o yogunluktabebek tutunabilirmi bilemedim uzun yol yapicaz falan doktorum bisey olmaz diyor gebelik sureci olarak gecmiyor ultrasonda gordugumuz an o tür uzun yol yasak diyor ama ben cok kararsizim Valla duruma gore bakicam bide ben hsg cekindim ilk uc ay sans yuksek dedi doktorum o ayda 3 cm kist cikmasinmi iki ay bosa gecti kisti dusurmekle ugrastim allahtan dustüde oyle basladik tedaviye
Kız yazdan bol bol yeseydin bari gene kışın ortasında şehir şehir dolastirma adamıocak ayında öyle tabi
Basin saolsun canim allah yerini saglikli bebislerle doldursun insya benim yolum uzun değilde gidiceğim yerin etraf şehirlerinde gezmek istiyoruz benim biraz sıkıntılı süreç olcak geçen sene 34 haftalık ölü doğum yaptım kan pıhtılaşmam çıktı o zorlar mı acaba diye düşünyorum
geçen seneden hepsi akıllanmış olacakki kaynanamlar eltimler bütün yaz meyvelerinden buzluğa attılar :)))) nasıl canları yandıysa artık :))))Kız yazdan bol bol yeseydin bari gene kışın ortasında şehir şehir dolastirma adamı
Hahahageçen seneden hepsi akıllanmış olacakki kaynanamlar eltimler bütün yaz meyvelerinden buzluğa attılar :)))) nasıl canları yandıysa artık :))))
çok sağol canım..aynen öyle bende eğer aşılama yaparsa doktroa danışcam belki tatile bile izin vermicek ve iznimde evde oturcamBasin saolsun canim allah yerini saglikli bebislerle doldursun inshic bir bilgim yok inan ben daha once hic gebelik yasamadim yasayip ogrencez artik
alakası yokHahahaya bunu da düşünerek yapmamışlardir yani dimii
Başın sağolsun kuzumgeçen seneden hepsi akıllanmış olacakki kaynanamlar eltimler bütün yaz meyvelerinden buzluğa attılar :)))) nasıl canları yandıysa artık :))))
inşallah kuzum sağolBaşın sağolsun kuzumRabbim bir daha yaşatmasın sağlıklı gebelik olur inşallah kucağına sağlıkla alırsın canım benim
Valla benimki pek umursamadi seninkideizin verir diye dusunuyorumçok sağol canım..aynen öyle bende eğer aşılama yaparsa doktroa danışcam belki tatile bile izin vermicek ve iznimde evde oturcam
ya bende verir diye düşünüyorum çünkü yaşadığım şehin başka bi ilçesine gidicem şahsi aracımızla 3 saat yol sürüyorValla benimki pek umursamadi seninkideizin verir diye dusunuyorum
bide aşılamnın normal ilişkiden bi farkı yokmuş ya ay bi yarın olsada ne olcağımı bilsem yaaaValla benimki pek umursamadi seninkideizin verir diye dusunuyorum
Gittinmi doktora canim buyurler inanki igne oyle yada böyle büyütüyor hic stres yapma kendinebide aşılamnın normal ilişkiden bi farkı yokmuş ya ay bi yarın olsada ne olcağımı bilsem yaaa
Şu anda bekliyorum canım hastaneye geldimGittinmi doktora canim buyurler inanki igne oyle yada böyle büyütüyor hic stres yapma kendine
Kız ben göremedim amaŞasi olduk mu
Guzel sonuclar al ins canimŞu anda bekliyorum canım hastaneye geldim
Kız nasi göremedin ordan göz atiyo micik pembe bı çizgi ya da beynimin bana bı oyunu muKız ben göremedim amadaha varmış dur bakalım bi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?