Gebeliğe Hazırlık Pcos olanlar veya pcosa yatkınlığı olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ya benim yolum uzun değilde gidiceğim yerin etraf şehirlerinde gezmek istiyoruz benim biraz sıkıntılı süreç olcak geçen sene 34 haftalık ölü doğum yaptım kan pıhtılaşmam çıktı o zorlar mı acaba diye düşünyorum

Basin saolsun canim allah yerini saglikli bebislerle doldursun ins hic bir bilgim yok inan ben daha once hic gebelik yasamadim yasayip ogrencez artik

Basin saolsun canim allah yerini saglikli bebislerle doldursun ins hic bir bilgim yok inan ben daha once hic gebelik yasamadim yasayip ogrencez artik
çok sağol canım..aynen öyle bende eğer aşılama yaparsa doktroa danışcam belki tatile bile izin vermicek ve iznimde evde oturcam

geçen seneden hepsi akıllanmış olacakki kaynanamlar eltimler bütün yaz meyvelerinden buzluğa attılar :)))) nasıl canları yandıysa artık :))))
Başın sağolsun kuzum Rabbim bir daha yaşatmasın sağlıklı gebelik olur inşallah kucağına sağlıkla alırsın canım benim

Bugün iğnenin 11. Günü görüyor musunuz biseler kizlar regle 7 gün var çıplak gozle bakınca daha net gibi ama kaldıkça da koyulasiyor gibi bilmiyorum bı önemi var mi

Eklentiler

• IMG_20210821_113148.webp
    11,4 KB · Görüntüleme: 40
  • IMG_20210821_112745.webp
    20,4 KB · Görüntüleme: 43
Şasi olduk mu

Eklentiler

• IMG_20210821_113836.webp
    15,2 KB · Görüntüleme: 32
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…