Gebeliğe Hazırlık Pcos olanlar veya pcosa yatkınlığı olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ay be doktor kontrolunde yapıyorumda noluyo büyümüyolar çatlamsını geçtim bi büyüseydi
Benim cok sukur ilaca tepki veriyor kuzum seninkiler neden buyumuyor ki femaraya basladim bakalim bende gine 25 inde kontrolum var sen hangi ilaci kullniyosun

Benim cok sukur ilaca tepki veriyor kuzum seninkiler neden buyumuyor ki femaraya basladim bakalim bende gine 25 inde kontrolum var sen hangi ilaci kullniyosun
ay inan ki bilmiyorum bence doktorum bile bu duruma şaşırıyorda bişey diyemiyor adam ilk gittiğimde 7 mm olmuştu sonra iğnenin dozunu yükselttik 10 mm 8mm 8mm olmak üzere 3 ymurta oluştu yarın yine gidicem bakalım hanfendilerin keyfi yeriinde mi yoksa hizmette kusur var mı bakıp gelcem

Yine diyorum bu inofolic combi var hatta foto atacağım onu neden önermemişler çok pko olan arkadaşlar kullanmış hamiş kalmış doktora bir sorun isterseniz

Sabır ve tevekkül kuzum benim Rabbim izni ile hamile kalacağız birgün aratmadan versin Rabbim
Hakkimizda en hayirlisi olsun insallah ben artik alistim galiba daha önce cok sabırsızdım hemen olsun istiyordum ama zamanla alistim herkez en ummadigi anda almis guzel haberleri umarim bizede oyle bir zmanda gelir

Yine diyorum bu inofolic combi var hatta foto atacağım onu neden önermemişler çok pko olan arkadaşlar kullanmış hamiş kalmış doktora bir sorun isterseniz
onu da kullandım be canım oda işe yaramadı ki bende bazen kendimi gerçekten umutsuz vaka olarak göryorummm

Hakkimizda en hayirlisi olsun insallah ben artik alistim galiba daha önce cok sabırsızdım hemen olsun istiyordum ama zamanla alistim herkez en ummadigi anda almis guzel haberleri umarim bizede oyle bir zmanda gelir
Ay amin inşallah kuzum çok Amiinnnnnnn

Aslinda igne daha etkili daha erken buyumesi lazim ama ilginc kuzum valla olabiliyor boyle seyler belki bu ay benimde hapa tepki vermez vermezse sasirmam yani gerci ilk iki femara denemesinde hep buyumustu yumurtalarim bakalim bunda nolucak ama igneyle oyle yada boyle buyutuyolar buyumicek diye korkma hic somon ve avakado ye. Cok faydali

ay neler yedim şu bir haftada aklın şaşar duyduğum herşeyi yedim artık büyümeleri lazım eylülde tatile gidicem oz mna kadar aşılamayı yaptırmam lazım artık görev gibi gelmeye başladı iki günde bir hasteneye gitmek :)))

1 seneye yakın kullandım yanlış hatırlamıyosam ya
Çok uzun zaman kuzum bana 3 ay kullan dedi o yüzden merak ettim göğüs hassasiyeti yasiyor muydun peki kasıklar da ağrı falan ben ilk ay kullandım bu ay da o yüzden merak ettim canım

Ayni durumdayiz eylulde tatile gidicem. Ve bu kez doktorum beni hamile yapmak icin cok kararli yumurtan cok kaliteli olur cok begenirsem. Asilama yapicam hic burun kivirma bana dedi

ay ama gerçekten aşermek çok kötü ya ben aşermiştim ocağın ortasında kiraz deli olmuştuk bulcaz diye 2 gün sonra istanbulda bulmuştuk 5 tanesi 250 tl idi
Ayy yok artık , o kadar pahalı mı ya üzüldüm bak eşlere simdi

ay kabul et ben zamanında çok erteledim aşılamayı sonra benim gibi arasın yok yere
Tatil donusu asilama dusunuyordum aslinda o yogunluktabebek tutunabilirmi bilemedim uzun yol yapicaz falan doktorum bisey olmaz diyor gebelik sureci olarak gecmiyor ultrasonda gordugumuz an o tür uzun yol yasak diyor ama ben cok kararsizim Valla duruma gore bakicam bide ben hsg cekindim ilk uc ay sans yuksek dedi doktorum o ayda 3 cm kist cikmasinmi iki ay bosa gecti kisti dusurmekle ugrastim allahtan dustüde oyle basladik tedaviye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…