- 16 Eylül 2020
- 1.544
- 750
- 73
- 28
Benim cok sukur ilaca tepki veriyor kuzum seninkiler neden buyumuyor kiay be doktor kontrolunde yapıyorumda noluyo büyümüyolar çatlamsını geçtim bi büyüseydi
aman kilolar bu saatten sonra bitek onun için gelsin zaten :)))
İns canimHımmm anladım kuzum geçmiş olsun Allah şifa versin inşallah olumlu sonuç alırsın
Sabır ve tevekkül kuzum benim Rabbim izni ile hamile kalacağız birgün aratmadan versin Rabbimİns canim
ay inan ki bilmiyorum bence doktorum bile bu duruma şaşırıyorda bişey diyemiyor adam ilk gittiğimde 7 mm olmuştu sonra iğnenin dozunu yükselttik 10 mm 8mm 8mm olmak üzere 3 ymurta oluştu yarın yine gidicem bakalım hanfendilerin keyfi yeriinde mi yoksa hizmette kusur var mı bakıp gelcemBenim cok sukur ilaca tepki veriyor kuzum seninkiler neden buyumuyor kifemaraya basladim bakalim bende gine 25 inde kontrolum var sen hangi ilaci kullniyosun
Yine diyorum bu inofolic combi var hatta foto atacağım onu neden önermemişler çok pko olan arkadaşlar kullanmış hamiş kalmış doktora bir sorun istersenizay inan ki bilmiyorum bence doktorum bile bu duruma şaşırıyorda bişey diyemiyor adam ilk gittiğimde 7 mm olmuştu sonra iğnenin dozunu yükselttik 10 mm 8mm 8mm olmak üzere 3 ymurta oluştu yarın yine gidicem bakalım hanfendilerin keyfi yeriinde mi yoksa hizmette kusur var mı bakıp gelcem
Hakkimizda en hayirlisi olsun insallah ben artik alistim galiba daha önce cok sabırsızdım hemen olsun istiyordum ama zamanla alistim herkez en ummadigi anda almis guzel haberleri umarim bizede oyle bir zmanda gelirSabır ve tevekkül kuzum benim Rabbim izni ile hamile kalacağız birgün aratmadan versin Rabbim
onu da kullandım be canım oda işe yaramadı ki bendeYine diyorum bu inofolic combi var hatta foto atacağım onu neden önermemişler çok pko olan arkadaşlar kullanmış hamiş kalmış doktora bir sorun isterseniz
Ay amin inşallah kuzum çok AmiinnnnnnnHakkimizda en hayirlisi olsun insallah ben artik alistim galiba daha önce cok sabırsızdım hemen olsun istiyordum ama zamanla alistim herkez en ummadigi anda almis guzel haberleri umarim bizede oyle bir zmanda gelir
Aslinda igne daha etkili daha erken buyumesi lazim ama ilginc kuzum valla olabiliyor boyle seyler belki bu ay benimde hapa tepki vermez vermezse sasirmam yaniay inan ki bilmiyorum bence doktorum bile bu duruma şaşırıyorda bişey diyemiyor adam ilk gittiğimde 7 mm olmuştu sonra iğnenin dozunu yükselttik 10 mm 8mm 8mm olmak üzere 3 ymurta oluştu yarın yine gidicem bakalım hanfendilerin keyfi yeriinde mi yoksa hizmette kusur var mı bakıp gelcem
Kaç ay kullandın kuzumonu da kullandım be canım oda işe yaramadı ki bendebazen kendimi gerçekten umutsuz vaka olarak göryorummm
ay neler yedim şu bir haftada aklın şaşar duyduğum herşeyi yedim artık büyümeleri lazım eylülde tatile gidicem oz mna kadar aşılamayı yaptırmam lazım artık görev gibi gelmeye başladı iki günde bir hasteneye gitmek :)))Aslinda igne daha etkili daha erken buyumesi lazim ama ilginc kuzum valla olabiliyor boyle seyler belki bu ay benimde hapa tepki vermez vermezse sasirmam yanigerci ilk iki femara denemesinde hep buyumustu yumurtalarim bakalim bunda nolucak ama igneyle oyle yada boyle buyutuyolar buyumicek diye korkma hic somon ve avakado ye. Cok faydali
1 seneye yakın kullandım yanlış hatırlamıyosam yaKaç ay kullandın kuzum
Çok uzun zaman kuzum bana 3 ay kullan dedi o yüzden merak ettim göğüs hassasiyeti yasiyor muydun peki kasıklar da ağrı falan ben ilk ay kullandım bu ay da o yüzden merak ettim canım1 seneye yakın kullandım yanlış hatırlamıyosam ya
Ayni durumdayizay neler yedim şu bir haftada aklın şaşar duyduğum herşeyi yedim artık büyümeleri lazım eylülde tatile gidicem oz mna kadar aşılamayı yaptırmam lazım artık görev gibi gelmeye başladı iki günde bir hasteneye gitmek :)))
ay kabul et ben zamanında çok erteledim aşılamayı sonra benim gibi arasın yok yereAyni durumdayizeylulde tatile gidicem. Ve bu kez doktorum beni hamile yapmak icin cok kararli yumurtan cok kaliteli olur cok begenirsem. Asilama yapicam hic burun kivirma bana dedi
Ayy yok artık ,ay ama gerçekten aşermek çok kötü ya ben aşermiştim ocağın ortasında kiraz deli olmuştuk bulcaz diye 2 gün sonra istanbulda bulmuştuk 5 tanesi 250 tl idi
Aynen ya kızıma 72 ile hamile kaldım 92yle doğuma girmiştim neyseki hemen vermiştim emzirme süreci falan verdiriyoDikkat et kuzum hamiş olunca gelecek kilolar
ocak ayında öyle tabiAyy yok artık ,o kadar pahalı mı ya üzüldüm bak eşlere simdi
Tatil donusu asilama dusunuyordum aslinda o yogunluktabebek tutunabilirmi bilemedim uzun yol yapicaz falan doktorum bisey olmaz diyor gebelik sureci olarak gecmiyor ultrasonda gordugumuz an o tür uzun yol yasak diyor ama ben cok kararsizim Valla duruma gore bakicam bide ben hsg cekindim ilk uc ay sans yuksek dedi doktorum o ayda 3 cm kist cikmasinmi iki ay bosa gecti kisti dusurmekle ugrastim allahtan dustüde oyle basladik tedaviyeay kabul et ben zamanında çok erteledim aşılamayı sonra benim gibi arasın yok yere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?