Vallahi şimdiden yapılacaklar listesi gibi kafamda oluşturdum herseyiHahaha ahfenasın kız
ama çoh gözeelllAh canım afiyet olsun :) bağımlılık yapıyorlar yemeyin
öncedendi 100 kilo artık 69 kilo ve mutlu herşeyi yiyor ( o zmnda yemiyodum sanmayın)
Suruyor suruyorda gebelik olmuyor ben vucuttaki hormonlarin testi yanilttigini dusunuyorum aslinda bu yuzden biraktim ovulasyon testini doktor kontrolunde yumurta takibi yaptirmak en hayirlisi gibi geliyorBazı kadınların canım 2 3 gün sürüyor yumurtlama gayet normal eğer 2 3 ay üst üste olmazsa yumurtlama o zaman problem var demektir
öncedendi 100 kilo artık 69 kilo ve mutlu herşeyi yiyor ( o zmnda yemiyodum sanmayın)
Yemiş valla geçmiş olsun kuzumVallahi şimdiden yapılacaklar listesi gibi kafamda oluşturdum herseyikız bı de ilk hamileliğinizde naz yapın canınız istemiyorsa da istedi deyin ağrınız yoksa da var deyin valla daha kıymetli ben ilkinde hiç ne aserdim ne bişe öyle kuru kuru doğurdum geldim doğumdan sonra karpuz dedim durdum da çocuk üç aylik olunca eşim lütfedip almıştı onu unutmuyorum şimdi bu ikincide naneyi yemedi mi?
bende hamileliğimde çok kullanmıştım aşerme olayını yalan yok kimde ne yemeyi çok seviyosam hep kullandımVallahi şimdiden yapılacaklar listesi gibi kafamda oluşturdum herseyikız bı de ilk hamileliğinizde naz yapın canınız istemiyorsa da istedi deyin ağrınız yoksa da var deyin valla daha kıymetli ben ilkinde hiç ne aserdim ne bişe öyle kuru kuru doğurdum geldim doğumdan sonra karpuz dedim durdum da çocuk üç aylik olunca eşim lütfedip almıştı onu unutmuyorum şimdi bu ikincide naneyi yemedi mi?
Vallahi yedi
Yemiş valla geçmiş olsun kuzumilkte tecrübesiz oluyor insan ondan öyle
Lh ile FSH hormonu dengeli mı olmak zorunda canım hem yumurtlama görüyorsun problem olsa yumurtlama olmaz testteSuruyor suruyorda gebelik olmuyor ben vucuttaki hormonlarin testi yanilttigini dusunuyorum aslinda bu yuzden biraktim ovulasyon testini doktor kontrolunde yumurta takibi yaptirmak en hayirlisi gibi geliyor
En güzeli yaa benim canım istemedi diye hicbise istemedim ona yanıyorumbende hamileliğimde çok kullanmıştım aşerme olayını yalan yok kimde ne yemeyi çok seviyosam hep kullandım
ay be doktor kontrolunde yapıyorumda noluyo büyümüyolar çatlamsını geçtim bi büyüseydiSuruyor suruyorda gebelik olmuyor ben vucuttaki hormonlarin testi yanilttigini dusunuyorum aslinda bu yuzden biraktim ovulasyon testini doktor kontrolunde yumurta takibi yaptirmak en hayirlisi gibi geliyor
Oh yarasınbende hamileliğimde çok kullanmıştım aşerme olayını yalan yok kimde ne yemeyi çok seviyosam hep kullandım
Kuzu kendime dedim kız onuöncedendi 100 kilo artık 69 kilo ve mutlu herşeyi yiyor ( o zmnda yemiyodum sanmayın)
Bunda acısını çıkart kuzumEn güzeli yaa benim canım istemedi diye hicbise istemedim ona yanıyorum
ay ama gerçekten aşermek çok kötü ya ben aşermiştim ocağın ortasında kiraz deli olmuştuk bulcaz diye 2 gün sonra istanbulda bulmuştuk 5 tanesi 250 tl idiEn güzeli yaa benim canım istemedi diye hicbise istemedim ona yanıyorum
Kuzu kendime dedim kız onubenim kendimi kandırma şeklim o bı kere geldik dünyaya şaka maka 70 den 73 e çıktım ben
yok kuzu anladım ben onu zaten nerden bilcen yoksa sen benim 100 kilo olduğumuKuzu kendime dedim kız onubenim kendimi kandırma şeklim o bı kere geldik dünyaya şaka maka 70 den 73 e çıktım ben
Yani benim en son ki degerim lh 5.34 se fsh 5.32 dir arada cok bi fark yoktu ama yumurtlama 2 3 gun suruyor iste anlamsiz sekilde her ay oyle olmasi bi tuhaf zaten doktoruma sordum. Sakin guvenme teste dedi cok yanilirsin dedi yapmak istersen yap ama guvenme iki gunde bir iliski oneriyorum ben onun yerine demisti yani bende biraktim artik 4 5 ay kullanip bi fayda gormedim cunkuLh ile FSH hormonu dengeli mı olmak zorunda canım hem yumurtlama görüyorsun problem olsa yumurtlama olmaz testte
HahahaaBana da yılda iki kere geliyo o azimden diyet yapıyorum herşeyi kendim yapıyorum yulaftan tatlılar tostlar falan ama şimdi tedavideyim ya ne bulsam yiyorum sanki serbest
aman kilolar bu saatten sonra bitek onun için gelsin zaten :)))Dikkat et kuzum hamiş olunca gelecek kilolar
Hımmm anladım kuzum geçmiş olsun Allah şifa versin inşallah olumlu sonuç alırsınYani benim en son ki degerim lh 5.34 se fsh 5.32 dir arada cok bi fark yoktu ama yumurtlama 2 3 gun suruyor iste anlamsiz sekilde her ay oyle olmasi bi tuhaf zaten doktoruma sordum. Sakin guvenme teste dedi cok yanilirsin dedi yapmak istersen yap ama guvenme iki gunde bir iliski oneriyorum ben onun yerine demisti yani bende biraktim artik 4 5 ay kullanip bi fayda gormedim cunku
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?