Gebeliğe Hazırlık PCOSLU OLUPTA GEBE KALMAYA ÇALIŞANLAR BUYRUN İÇERİ👇👇

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzum ben 4-5 ay kullandım baktım bir şey olmuyor bıraktım bende ara kanama yaptı içinde birçok madde var diye sanırım bana yaramayan bir şeyler de vardı içinde

Benim c life ta 3. Günüm daha canim. Adetimin kaçıncı günü onu bilmiyorum ama o mesele karışık biraz. 2 Ya da 3 güne adetim biter.biter bitmez başlıcam bende ovulasyona. Bende günde 2 litreyi geçmeye çalışıyorum. Spor meselesi de malum dışarı çıkıp yürüyüş yapamıyoruz bende 2 gündür leslie yapmaya başladim 15 dk yapıyodum ama yarından itibaren 30 dkya geçicem canim. Şimdilik bu kadar

Kuzum ben 4-5 ay kullandım baktım bir şey olmuyor bıraktım bende ara kanama yaptı içinde birçok madde var diye sanırım bana yaramayan bir şeyler de vardı içinde
Aa hadi ya. Instagramda o kadar çok olumlu dönüş var ki olumsuz bisey duyunca üzülüyorum. Ama herkese iyi gelecek diye bisey yok tabi. Bakalım bana fayda edecek mi inşallah eder

Aa hadi ya. Instagramda o kadar çok olumlu dönüş var ki olumsuz bisey duyunca üzülüyorum. Ama herkese iyi gelecek diye bisey yok tabi. Bakalım bana fayda edecek mi inşallah eder
İnşallah fayda eder canım kullan, ben de çok inandım kutu kutu yedim ama olmadı nasip değil belki de, sen de ye birkaç ay belki işe yarar

İnşallah fayda eder canım kullan, ben de çok inandım kutu kutu yedim ama olmadı nasip değil belki de, sen de ye birkaç ay belki işe yarar
Herkeste etkili değil demek ki canim. Bu ara nasıl olsa doktora gidemiyoruz bari buna başliyayim en azından denemiş olurum dedim. Inşallah olumlu sonuç alırım

Herkeste etkili değil demek ki canim. Bu ara nasıl olsa doktora gidemiyoruz bari buna başliyayim en azından denemiş olurum dedim. Inşallah olumlu sonuç alırım
Hepimize bir şeyler vesile olacak kuzum inşallah senin de şifan odur, ben de hayıt içiyorum işte aynı hesap

Hepimize bir şeyler vesile olacak kuzum inşallah senin de şifan odur, ben de hayıt içiyorum işte aynı hesap
Aynen öyle. Aslında bakma bu yaptiklarimiz da boşuna aslında Rabbim nasip edeceği zaman verecek daha önce veya daha sonra değil o istediği zaman olacak. Ama işte biz elimizden geleni yaparak içimizi rahatlatiyoruz aslında psikolojimizi korumak için bir nevi

Aynen öyle canım aynen öyle

Aynen bende spor salonuna gidiyordum salgın öncesi ama clife a başladığımda eve kapanmış olduğumuz için yağ yakıcı egzersizlerin olduğu bir telefon uygulaması indirdim, bide leslie 3 mil yapıyorum. Şu 45 dk olan.. Çok eğlenceli ya
Bide kasıklarımda bi hareketlilik var ne bileyim benim kuruntum mu bilmiyorum tatlı tatlı acıyo Ben öyle olmasını istiyorum diye mi öyle yoksa , clife un olası etkileri mi çözemedim

İşe yarıyordur canım, yumurtalıklara ciddi etkisi var

Gunaydın kızlarrrr Benım DHA afyonlarım patlamadı sütcüye uyandım hep o uyandırıyo ben Cuma günleri az daha yatıcam valla

Bende 30 dk olanı bi süre yapıcam sonra 45 dkya gecicem valla kullananlar yumurtalarımızın büyüdüğünü hissettik falan yazmışlar sende hissediyosundur belki

kzıalr benm ovu testim koyulaşmadı dünki gibi bilemedm acaba dün nolduda öyle cıktıı hamilelik testide yaptm negativ ))

Eklentiler

• 15871157031248978937682466419542.webp
    9,9 KB · Görüntüleme: 18
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…