m bu gün baya iyimde akıntım var sadece bekliycem sadece artkDaha erken canim pozitif gorunmuyor
Canim daha çok erken ama hamilelik testi içinkzıalr benm ovu testim koyulaşmadı dünki gibi bilemedm acaba dün nolduda öyle cıktıı hamilelik testide yaptm negativ ))
Ya canım bu testlere güvenmeyin diyenler var bilemedim ki Ya acaba dogru gösteremiyor muBenimde 15. Gun ovulasyon olmasi lâzımdı olmadi daha ama kask agrisi var anlamadim yaa
Kendi kendine mi canım oluyor mu öyleDerkennn ovulasyon pozitif kızlar çatlatma ignesi vurmak istiyorum ne dersiniz aldirim mi
1 saattir su icmiyosan test yapabilirsin benceNasılsınız kızlar şu saatten sonra sıvı alımını bıraktım test saatimi beklıyorum
Yapmadim ama yapıp yapmama arasinda kaldimKendi kendine mi canım oluyor mu öyle
Bence yapma tehkikeli olabilir canımEvet hiç
Yapmadim ama yapıp yapmama arasinda kaldim
Çatlar insallah yâ bende ondan korkuyorum daha once aşılamada gordum nasil oldugunu amaBence yapma tehkikeli olabilir canım
Bencede hiç riske girme canim o iğneler ağır içerikli çünkü. Doktor kontrolünde kullanılması lazımRiske girmiyim en iyisi korona zamani ama bu ay gec yumurtlama oldu
TamamncanimmBencede hiç riske girme canim o iğneler ağır içerikli çünkü. Doktor kontrolünde kullanılması lazım
canmTamamncanimm
Evet sonundaaNaspıyonuz kızlarTebrikler piki yakalamışsın
canm
Gözün aydın canım hafi buralarda fazla dolanma işlerin var
güzel değerlendir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?