Bu kadar belirtiye ben olsam hastaneye uçmuştum en kötü evde test yapmıştım ne sabırlısın varya
an O kadar kasılarım ağrıyoki zaten sanki adet olcam yarın öyle yani yarln test alıcam zaten ama yapıyımmı bilmiyorum acaba ikinci kez yumurtlama olurmu aslnda sabır değil bu daha 14günde anca cıkıyi ya sonuc idrarda ondanBu kadar belirtiye ben olsam hastaneye uçmuştum en kötü evde test yapmıştım ne sabırlısın varya
Canim erken gebelik testleri adetten 6 Gün öncesine kadar doğru sonuç veriyo onlardan yapabilirsinşu
an O kadar kasılarım ağrıyoki zaten sanki adet olcam yarın öyle yani yarln test alıcam zaten ama yapıyımmı bilmiyorum acaba ikinci kez yumurtlama olurmu aslnda sabır değil bu daha 14günde anca cıkıyi ya sonuc idrarda ondan
Yumurtlamanın kaçıncı günü bugün canımşu
an O kadar kasılarım ağrıyoki zaten sanki adet olcam yarın öyle yani yarln test alıcam zaten ama yapıyımmı bilmiyorum acaba ikinci kez yumurtlama olurmu aslnda sabır değil bu daha 14günde anca cıkıyi ya sonuc idrarda ondan
yarən kesin onu alıcam ilk idrarıma yapamıyacağım için sonraki gun yaparımCanim erken gebelik testleri adetten 6 Gün öncesine kadar doğru sonuç veriyo onlardan yapabilirsin
10 yumurtladm 6ncı ama pembe akıntı geldiği gun olmuşsaa 8Yumurtlamanın kaçıncı günü bugün canım
Yapacagin gün adetin kac gün öncesi olucak canimyarən kesin onu alıcam ilk idrarıma yapamıyacağım için sonraki gun yaparım
Erken gebelik testi al canım çıkar ondaşu
4 felan aynn 4Yapacagin gün adetin kac gün öncesi olucak canim
İnşAllah Bulurum Burada Kaç kere aradm yoktuErken gebelik testi al canım çıkar onda
Oo o zaman kesin çıkar canim4 felan aynn 4
Haftaya perşembe olmam lazmmış İnşAllah ÇıkarOo o zaman kesin çıkar canim
Canım ama geç yumurtladın aslında 4 olmuyor, 8-9 gün var4 felan aynn 4
Ay ben bile heyecanlandım ya inşallah pozitif olurHaftaya perşembe olmam lazmmış İnşAllah Çıkar
Canım ama geç yumurtladın aslında 4 olmuyor, 8-9 gün var
gec yumurtlama oldu yaa onu unutdum daha 8 9gün varAy ben bile heyecanlandım ya inşallah pozitif olur
Hım o zaman iş değişir.. sen erken gebelik testinden al yine dışarıya çıktığın zaman. Pazar ya da pazartesi gün sabah ilk idrarla yaparsın o zaman çıkar bencegec yumurtlama oldu yaa onu unutdum daha 8 9gün var
Aynen canım, sen 3-4 gün sonra anca test yapgec yumurtlama oldu yaa onu unutdum daha 8 9gün var
evet canm yarın 3tane alıp koyucam eve artk pzrtsi bakarızHım o zaman iş değişir.. sen erken gebelik testinden al yine dışarıya çıktığın zaman. Pazar ya da pazartesi gün sabah ilk idrarla yaparsın o zaman çıkar bence
Ayyyyyyyevet canm yarın 3tane alıp koyucam eve artk pzrtsi bakarız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?