Evet kesinlikle boçuna yoksa varsa bile negatifi görmekte üzücü sonra gelde anlat kendine erken yaptn diyeAynen canım, sen 3-4 gün sonra anca test yap
Aslında kızlar beden oluyo en cok söyleyimmi bak evde oturup bişeyle uğraşamayımca kendime saldırdım gibi oldu her belirtiyi ondan sanıyom artkAyyyyyyy
bende hatrlamıyorumki canmKızlar burda c life kullanan bi arkadaş vardı kimdi o hatırlayamadım adını
BenKızlar burda c life kullanan bi arkadaş vardı kimdi o hatırlayamadım adını
çabuk bulduk
Aa sen miydin o bende varya hatırlamaya çalışıyorum 2 saattir
Iyı ğ eceler tatlımKızlar İyi geceler ben uyumayakendinize iyi bakın yarın görüşmek dileöiyle Benim her dakika yanımda olan kızlar
Kız erkenden uyunur muKızlar İyi geceler ben uyumayakendinize iyi bakın yarın görüşmek dileöiyle Benim her dakika yanımda olan kızlar
ErkenmiKız erkenden uyunur muiyi geceler canım yarın görüşmek üzere
Hahah bana göre erken ben 2 3 gibi uyuduğum içinErkenmiErken uyanıyorum ya ondan
Ben o saate bayılırım ahhaha uyku bastırdı beni valla Yarında dışarı cıkcam ya 8 de uyanıyorum yağmurlu hava gec gidiyo işe diye yoksa 7 6 da uyanıyom bazenHahah bana göre erken ben 2 3 gibi uyuduğum için
Çalışırken bende normalde 7de uyanıyorum akşam 11de uyuyorum senin gibi. Kalktığın saate göre gayet normal bu saatte yatman canimBen o saate bayılırım ahhaha uyku bastırdı beni valla Yarında dışarı cıkcam ya 8 de uyanıyorum yağmurlu hava gec gidiyo işe diye yoksa 7 6 da uyanıyom bazen
Benim canımKızlar burda c life kullanan bi arkadaş vardı kimdi o hatırlayamadım adını
Çalışırken bende normalde 7de uyanıyorum akşam 11de uyuyorum senin gibi. Kalktığın saate göre gayet normal bu saatte yatman canim
Benim canım
Hadi bizde öptük kuzum iyi gecelerevet canm calışmasamda eşime göre düzene girdi uyuma saatim öptüm sizlerii
Bugün reglimin 10.günü henüz pik değil ovulasyonum canımnasıl gidiyo canim
İyi geceler canımKızlar İyi geceler ben uyumayakendinize iyi bakın yarın görüşmek dileöiyle Benim her dakika yanımda olan kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?