Gebeliğe Hazırlık PCOSLU OLUPTA GEBE KALMAYA ÇALIŞANLAR BUYRUN İÇERİ👇👇

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar İyi geceler ben uyumaya kendinize iyi bakın yarın görüşmek dileöiyle Benim her dakika yanımda olan kızlar

Aa sen miydin o bende varya hatırlamaya çalışıyorum 2 saattir canim senin kaçıncı günün c life ta. Instagramdan bakıyorum millet yumurtalarımızın büyüdüğünü bile hissediyoruz ufak ufak ağrıyo yazmışlar. Bende şuanda hiç agri sizi bisey yok. Sende var mı

Hahah bana göre erken ben 2 3 gibi uyuduğum için
Ben o saate bayılırım ahhaha uyku bastırdı beni valla Yarında dışarı cıkcam ya 8 de uyanıyorum yağmurlu hava gec gidiyo işe diye yoksa 7 6 da uyanıyom bazen

Ben o saate bayılırım ahhaha uyku bastırdı beni valla Yarında dışarı cıkcam ya 8 de uyanıyorum yağmurlu hava gec gidiyo işe diye yoksa 7 6 da uyanıyom bazen
Çalışırken bende normalde 7de uyanıyorum akşam 11de uyuyorum senin gibi. Kalktığın saate göre gayet normal bu saatte yatman canim

Çalışırken bende normalde 7de uyanıyorum akşam 11de uyuyorum senin gibi. Kalktığın saate göre gayet normal bu saatte yatman canim
evet canm calışmasamda eşime göre düzene girdi uyuma saatim öptüm sizlerii

nasıl gidiyo canim
Bugün reglimin 10.günü henüz pik değil ovulasyonum canım saat 5 gibi yapıyorum ovulasyonu. Saat 3 kadar bol su içiyorum. Öğleden sonrada spor. Çünkü spor yapmadığım ve su tüketmediğim ay clife bende işe yaramadı Senin nasıl gidiyor kaçıncı gündesin ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…