hayır 1 gün ya erken ya gec gecikmezdi senin düzenlimiOf of senın normalde nasıldı adetin kuzm gecikir. Miydi
Özür dilerim kaç kilosunuz bende pcosluyum gebelik demiyoruz 3 aydır ama henüz bişi göremedim ilaçla adet oldum 2 ay 1 ay kendi kendime adet oldum. Doktorum şuan tedavi uyguluyor femara kullanıyorum ama kendimde kilolu olduğumu düşünüyorum çevrem aşırı kilon yok diyorlar ama karnım var göbeğim çıkık yani ondan kaynaklı mı bilmiyorum benim boyum 170 kilom 70 çok kilolu gibi değilim sankiEvet malesef bende cok kiloluyum sadece bir kez kalabildim yumurtlama olmuyor hep ilaçla otlaSiz adet görenlerdensiniz ben göremeyenlerden... bunada şükür Rabbim betlerinden korusun
Evet kilolu değilsin ben de 88 kg ama kilonun etkilediğini sanmıyorum Ya ne kilolular doğurdu çevremde en basiti eltim 110 kg vardır çocuğa kaldığındaÖzür dilerim kaç kilosunuz bende pcosluyum gebelik demiyoruz 3 aydır ama henüz bişi göremedim ilaçla adet oldum 2 ay 1 ay kendi kendime adet oldum. Doktorum şuan tedavi uyguluyor femara kullanıyorum ama kendimde kilolu olduğumu düşünüyorum çevrem aşırı kilon yok diyorlar ama karnım var göbeğim çıkık yani ondan kaynaklı mı bilmiyorum benim boyum 170 kilom 70 çok kilolu gibi değilim sanki
senin tesy naslGün bugündür canım
Yok be gülüm nerde kim bilir ne zaman yumurtlucamhayır 1 gün ya erken ya gec gecikmezdi senin düzenlimi
Sen yakınsın canım yumurtlamayaKızlar bugün biraz yoğundum ondan yapamadım şimdi yaptım ve attım
İkinizde aynı zamanda yumurtluycanızKızlar bugün biraz yoğundum ondan yapamadım şimdi yaptım ve attım
tamam camm görüşürüzKızlar bana birkaç saat verin hemen geleceğim
1-2 güne yumurtlama varKızlar bugün biraz yoğundum ondan yapamadım şimdi yaptım ve attım
Canim bu testin renginin böyle olması normal mi doğru sonucu gösterir mi? Fazla damlatmissin sanki
Öylemi birdaha yapıyımmıCanim bu testin renginin böyle olması normal mi doğru sonucu gösterir mi? Fazla damlatmissin sanki
Tamam canımmm gorusurztamam camm görüşürüz
Ya bilemedim ki canim böyle olunca bozuk diyorlar ya onun için bi tereddüt ettimÖylemi birdaha yapıyımmı
Canım şimdi biraz beyazlaşmış ama bilemedim tekrar yapayım ben en iyisiYa bilemedim ki canim böyle olunca bozuk diyorlar ya onun için bi tereddüt ettim
Garantiye almak istiyosan yap bencede canimCanım şimdi biraz beyazlaşmış ama bilemedim tekrar yapayım ben en iyisi
Garantiye almak istiyosan yap bencede canim
Benimde qalibe adet oluyorum yaaaEki Görüntüle 2621160 Sanki birinci günden daha koyu ve ilk anı bu 1. De sadece gölge vardı sonradan belirginleşmişti beş daka içinde ama bu kadar bile yoktu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?