TAMAM canım sagolDegerlendir ama bence 2 günde 1 olacak şekilde değerlendir. Şuanda her gün değerlendirirsen spermler kalitesizlesir yok yere
Rica ederim bebeğimTAMAM canım sagol
t sizin oralardadamı yasak var burda yok ) İyi yapmışsınız canmKızlaaarrr ben geldim, bugün yasak başlıyor diye kayınvalidemlerim yanına bağa geldik o yüzden çok giremedim
şgeldin balmmm yorulmussındırda sen şimdi dinlen ben bugünü de değerlendirecektim ama eşim bası cok attığı yattı Bidada sabah uyanır-Yagmur- biz devam edelim canım bir anda koyu olması gerekiyor bize daha var bence yani bana vardır benim koyu çıktığına bakma, benim lh yüksek
Evet kuzum burada vareve
t sizin oralardadamı yasak var burda yok ) İyi yapmışsınız canm
Aynen bebeğim ya ister istemez oturamıyorsunHoş
şgeldin balmmm yorulmussındırda sen şimdi dinlen ben bugünü de değerlendirecektim ama eşim bası cok attığı yattı Bidada sabah uyanır
Yapmak için ovülasyon testlerimi de yanımda getirdim gizli gizli yapacağım
YaaHoş
şgeldin balmmm yorulmussındırda sen şimdi dinlen ben bugünü de değerlendirecektim ama eşim bası cok attığı yattı Bidada sabah uyanır
Flim tavsiyen varmı bana Türk olcak amaYaaNeyse uarın Ödetirsin uyumak neymişş bizde son ovu gördüm 1gün değerlendirdik işleri yoğun yorgun geliyodu
bir kaç gün ordasın heraldeYapmak için ovülasyon testlerimi de yanımda getirdim gizli gizli yapacağım
Bird BoxFlim tavsiyen varmı bana Türk olcak ama
Kuzum Pazartesi’ye kadar buradayızSen ordasın
bir kaç gün ordasın heralde
Çok iyi yaYapmak için ovülasyon testlerimi de yanımda getirdim gizli gizli yapacağım
nasılsın canm napıyosın bıttımı adetÇok iyi ya
Iyiyim canim ne olsun evde takilmaca. Yok bitmedi ama bitmek üzere yarın abdest alirim kesin. Sende ne var yok konusamadik bugünnasılsın canm napıyosın bıttımı adet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?