Evet havaş yavaş belli oluyoEki Görüntüle 2621160 Sanki birinci günden daha koyu ve ilk anı bu 1. De sadece gölge vardı sonradan belirginleşmişti beş daka içinde ama bu kadar bile yoktu
KAc Güne pik görürüm tahminenEvet havaş yavaş belli oluyo
Canım bilmiyorumkiKAc Güne pik görürüm tahminen
AY ınsallah canımmm benım sen test aldın mı ki bakimCanım bilmiyorumki4 güne felan gibi beni kinden cok azcık silik seninki
kız yaptım yaAY ınsallah canımmm benım sen test aldın mı ki bakim
sana burdan en son test kargolucam he bu ne sabır yahuuu
hatta adetden önce kahve rengi akıntı gibi yayılır ya ilk önce iç çamaşırıma öyle lekelendi az önce adet olcam erkenden qalibaAY ınsallah canımmm benım sen test aldın mı ki bakim
sana burdan en son test kargolucam he bu ne sabır yahuuu
A deme ya tüh ama erken diyorsun kız yerleşme falan olmasın o leke ayrıca testi me zaman yaptın yahuhatta adetden önce kahve rengi akıntı gibi yayılır ya ilk önce iç çamaşırıma öyle lekelendi az önce adet olcam erkenden qaliba
Canç bak bu testlerkzıalr benm ovu testim koyulaşmadı dünki gibi bilemedm acaba dün nolduda öyle cıktıı hamilelik testide yaptm negativ ))
çok koyu kahve rengi akıntı gibi Yapış yapış değilki diyorum yaa benim durumum kötüü anlam veremedmA deme ya tüh ama erken diyorsun kız yerleşme falan olmasın o leke
OF ofCanç bak bu testler
devam ederse kana dönerse şaşırırım bu kadar erken adetde ne bilem yanii
Hİç belli olmaz o bazıları adet gibi görüyormuş site yine kasmaya basladı gelirin birezdan sarz olsunçok koyu kahve rengi akıntı gibi Yapış yapış değilki diyorum yaa benim durumum kötüü anlam veremedm
Beni boç verin bişeyler olucak
tamam canm GörüşürüzHİç belli olmaz o bazıları adet gibi görüyormuş site yine kasmaya basladı gelirin birezdan sarz olsun
Evet koyuluğu artmış canim. Daha 2-3 Gün var gibi amaEki Görüntüle 2621160 Sanki birinci günden daha koyu ve ilk anı bu 1. De sadece gölge vardı sonradan belirginleşmişti beş daka içinde ama bu kadar bile yoktu
Kuzum yerleşme kanaması olabilir o bu kadar erken adet olmaz heraldeBeni boç verin bişeyler olucakartık ya kan ya bebiç hazırlıklıyım ikisinede sen Dikkat et canm Bu sıralar gün aşırı dvm et Fındık fıstık yeyin
canm benmumuddum yok bilmiyorum yerleşme kanamalarına baktm öyle değildi hani sen duyodun ya biliyorum yok diye ayn bende öyleyimKuzum yerleşme kanaması olabilir o bu kadar erken adet olmaz heralde
Bugünle ri de değerlendirmem gerek dimiEvet koyuluğu artmış canim. Daha 2-3 Gün var gibi ama
Ya işte insan hissediyo canimcanm benmumuddum yok bilmiyorum yerleşme kanamalarına baktm öyle değildi hani sen duyodun ya biliyorum yok diye ayn bende öyleyim
Degerlendir ama bence 2 günde 1 olacak şekilde değerlendir. Şuanda her gün değerlendirirsen spermler kalitesizlesir yok yereBugünle ri de değerlendirmem gerek dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?