Gebeliğe Hazırlık PCOSLU OLUPTA GEBE KALMAYA ÇALIŞANLAR BUYRUN İÇERİ👇👇

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Iyiyim canim ne olsun evde takilmaca. Yok bitmedi ama bitmek üzere yarın abdest alirim kesin. Sende ne var yok konusamadik bugün
bend eıyılık bu gun dısarı cıktım anneme gıtdım kafam dağıldı canm evet pek gırmıyosunuz

Iyiyim canim ne olsun evde takilmaca. Yok bitmedi ama bitmek üzere yarın abdest alirim kesin. Sende ne var yok konusamadik bugün
kasıklarımda batm avr banyo yaptm cıktım dahada artdı sankı sağ taraf artk takılmıycam belırtıye ztn dun ovu test koyuydu bu gun silik yarında yapcam ama

Ya ben geç uyanıyorum kahvaltı yemek falan derken elime alamıyorum pek. Akşamları müsait oluyorum ama hep buralarda takılıyorum
bende sbh yemek hahaah işim olsa bıle bır elımde telefon bır elımde yapıyorum her seyı bazenn

kasıklarımda batm avr banyo yaptm cıktım dahada artdı sankı sağ taraf artk takılmıycam belırtıye ztn dun ovu test koyuydu bu gun silik yarında yapcam ama
Bak kuzum sen beni dinle pazartesi sabaha kadar test yapma bi daha. Pazartesi gün sabah ilk idrarinla yap o zaman daha gerçekçi olucak sonuç. Sabredelim 2 gün daha

Bak kuzum sen beni dinle pazartesi sabaha kadar test yapma bi daha. Pazartesi gün sabah ilk idrarinla yap o zaman daha gerçekçi olucak sonuç. Sabredelim 2 gün daha
o sonucamı inanalım yanı ya negatif olursa

Can sıkıntısından YouTube’dan ev turlarına baktım ne güzel eşyalar var ya bazen dıyorum ki ne benım evimi nasıl düzmüşüm hangi kafay la ama 4 senenin öncesi moda da böleydi yani şimdi cok güzel koltuklar yatak odaları çıktı

o sonucamı inanalım yanı ya negatif olursa
Şimdi sen yarın ovu testi yapsan silik çizgi ciksa ya da koyu ciksa ya da hiç çizgi çıkmasa her türlü acaba mi diceksin. Gebelik testi yapsan muhtemelen negatif çıkacak çünkü daha erken. O yüzden en iyisi 2 gün bekleyip direk ERKEN GEBELIK testi yapmak. %70-80 doğru sonucu gösterir diye düşünüyorum

hahah ben bakıyorum yenı doseyecem evı ama umrumda değil hıc o drda sadece koltuk fln begendım yatak odam var halı fln yemek odası fln baktm ben ahsap sevıyorum grı tonları beyaz fln mutfagım zatn beyaz bıde renga reng eşşyalar su andada yenı gelın mutfagı haahaahah

burada bulamadm erken gebelık testı dıye bu gun ovu testı verdıler bana anlamadm bende cktm eczaneden off nerden bulcam yaaa baska eczanelere gıdem ben pzr

Canim benim en güzel ev içinde huzur olan evdir. Ne evler var saray yavrusu gibi ama içinde huzur yok. O yüzden boşver Rabbim huzurumuzu bozmasın eşya faso fiso

Merak ettim doğrusu

burada bulamadm erken gebelık testı dıye bu gun ovu testı verdıler bana anlamadm bende cktm eczaneden off nerden bulcam yaaa baska eczanelere gıdem ben pzr
Canim eğer erken gebelik bulamazsan normal gebelik de yapabilirsin ama işte pazartesi erkense göstermeyebilir çarşambaya falan sabredebilirsen o da gösterir bence

Merak ettim doğrusu
bu olaylar gecsın canm cıkcaz gezcez dukkanları paylaşırım yardımcıda olursunuz fıkırlerınızle yenı evde mutfaktata koltuk ıcın yer olucak balkonda kocaman bende dusundum l koltuk alayım yazn balkona koyarım cam balkon manzarasıda dağlara felan bakıyo cok hoş yanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…