Tekli olan bugünki, diğeri de dünle birlikte çektim
Bencede yine degerlendir aksama yada sabaha iyice koyulaşırKuzum bence yumurtlama Yok daha çünkü hissetmiyorum da bişey ve ben geç yumurtlarım, erken bana daha, ama sizin için yine sen bugün ilişki olsun ne olur ne olmaz
O takmış kafaya ben geç yumurtluyorum diyeCanim her ay yumurtlaman aynı zamanda olmayabilir belkide bu ay erken yumurtluyorsundur çünkü çizgi gayet koyu renkte
Edit: Bilge sandım seni ama sendennde umutluyum
Kuzum ben 54 gümde oldumAdet olamana kaç gün var ki
Aaaah ah hiç bilmiyorum vallaO takmış kafaya ben geç yumurtluyorum diyehayıt ilkten geç getiriyor evet ama sonraki aylar normale döndürüyor sanıyor hep 54 gunde olcak
Olmadı bugün ilişki olsun ne olur ne olmazBencede yine degerlendir aksama yada sabaha iyice koyulaşır
Adet olabiliyor Musun diye bir sorsana kuzumAdet olamana kaç gün var ki
Olursun olursun ovu testlerin gayet güzel gidiyo bence süperAdet olabiliyor Musun diye bir sorsana kuzum
Aslında gayet yumurtlama gibi duruyor hatta garanti olması açısından bugün ve önümüzdeki 2 günü de değerlendirin gerisi nasip zatenKuzum ben benden hiç umutlu değilim valla
Hadi bakalımKızlar bende bugün ilk testimi yapıcam inşallah. 45 dk önce yemeyi içmeyi kestim. 4te bende yapıcam inşallah
İnşallah, ben biraz daha devam edeyim bakayım testeAslında gayet yumurtlama gibi duruyor hatta garanti olması açısından bugün ve önümüzdeki 2 günü de değerlendirin gerisi nasip zaten
Ben beklemedeyim artık lh testi yapmayı da bıraktım bir aralar çok yapıyordum.. martta doktora gitmiştim tahliller istemişti hsg bile yaptırmıştık ama korona sebebiyle sonuçlarımı gösteremedim bakalım nasipİnşallah, ben biraz daha devam edeyim bakayım testesizde durum ne
Ben bi çok kez yaptım hep köpürdü ama negatifti benimkilerKızlar karbonat testi yapan varmı ben yaptım köpürdü
HAdi bakalım kuzmmmKızlar bende bugün ilk testimi yapıcam inşallah. 45 dk önce yemeyi içmeyi kestim. 4te bende yapıcam inşallah
Onlara inanma canım yaa dogru değilKızlar karbonat testi yapan varmı ben yaptım köpürdü
Canım sen de hayıt içseneBen beklemedeyim artık lh testi yapmayı da bıraktım bir aralar çok yapıyordum.. martta doktora gitmiştim tahliller istemişti hsg bile yaptırmıştık ama korona sebebiyle sonuçlarımı gösteremedim bakalım nasip
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?