GunaydiinnnGünaydn Kızlarrrr
Bilinç altına yerleşmiş canim herhaldeKızlar size komik bir şey anlatıcam rüyamda yumurtalıklarımı gördüm sjdjdjd bana diyorlar ki “hayır büyümeyi ve çatlamayı düşünmüyoruz üstümüze gelme”ben şok
Test yapacakmısn bugünSjdjdjd aynen valla
Kızlar size komik bir şey anlatıcam rüyamda yumurtalıklarımı gördüm sjdjdjd bana diyorlar ki “hayır büyümeyi ve çatlamayı düşünmüyoruz üstümüze gelme”ben şok
11.30 dan beri bir şey yiyip içmiyorum, 1 saat sonra test yapacağımBilinç altına yerleşmiş canim herhalde
Bu gün yarın yumurtlarsın11.30 dan beri bir şey yiyip içmiyorum, 1 saat sonra test yapacağım
Hadi bakim az kaldi bekleme kervanina katıl sende11.30 dan beri bir şey yiyip içmiyorum, 1 saat sonra test yapacağım
Valla ben sen merak ediyorumBu gün yarın yumurtlarsın
Yumurtlarsam ben şokHadi bakim az kaldi bekleme kervanina katıl sende
Bol su iç bugunlerde hemen olurYumurtlarsam ben şok
20 dk sonra test yapıcamBol su iç bugunlerde hemen olur
Sonucu bizede at bebegim20 dk sonra test yapıcam
Gunaydın canımGünaydn Kızlarrrr
BENım eşimde. Bu sabah saat 6 gibi ikimizde uyuyoruz ama yaklaştı bana napıyonn dedim çatlamıştır hadi diyo uykuda dedi bunu Gül gül uykumuz dagıldıKızlar size komik bir şey anlatıcam rüyamda yumurtalıklarımı gördüm sjdjdjd bana diyorlar ki “hayır büyümeyi ve çatlamayı düşünmüyoruz üstümüze gelme”ben şok
Valla ben sen merak ediyorum
Oyle umutsuzluk yok canim bu yola başımızı koyduk artik vazgecmeeben kendimden umudu kestim bee kızlar artk olmuycak bilmiyorum bıktmmm gercekten beklemekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?