Ben genel temizliği cam perde kapı vs. 2 hafta önce yapmıştım. Bugün süpür sil toz al klasik temizliğimi yaptım. Ya temizlik değil bence beni yoran. Leslie yapıyorum ya o kaslarımı ağrıttı bacaklarimin arka kısımları yanıyo resmenAyyy dünde ben öleydim bittimi komple
ya bende yazıcaktm bende eşimi sac traşını etdmBugun herkes pek bi sessizzz
ben kuaför kalfasıydm memleketde biliyorum şükür yinedeBende kaşlarımı toplayım dedim güzel toplamıştım çıkanları hadi Biraz incelteyim dedim fazla girmişim kaş yaparken göz çıkardım anlıcanıznne güzel toparlamıştım kalaydı ya öle yarın iş var eşimi uyutup geliyorum kızlar anladınız siz
BEN den biliyorumda biraz acemiceeben kuaför kalfasıydm memleketde biliyorum şükür yinede
Kızlar üstteki iki gün önce yaptığım diğer ikisini şimdi yaptım adete 3 gün var
3 gün var adete canım karnım ağrıyo gibi zaten bir haftadır ama bilmyorumTebrik ederim silikte olsa gözüküyo Yaeın bidaha hap her gün yap Koyulaşması gerek bat ne zmn ? belirti varmıydı
İnşAllah canm İyneden pozitif değildir Hamişsindir benimde 2günüm kaldı adete acaba yapsammı test heyacanlıyım3 gün var adete canım karnım ağrıyo gibi zaten bir haftadır ama bilmyorum
Yap bence ama normal test değil erken gebelik testi yap
Hımmm bende de yoktunsabah hemen gittim geldim dayanamadımevde yokki ondan dışarı cıkamıyorum
perşembe alırım ben O zmn bekleyim daha tşkHımmm bende de yoktunsabah hemen gittim geldim dayanamadım
Günaydın canımGünaydın Kızlar
hayırlı olsun canım görünüyorKızlar üstteki iki gün önce yaptığım diğer ikisini şimdi yaptım adete 3 gün var
Ayyyy hiç belirti var mı kuzumİnşAllah canm İyneden pozitif değildir Hamişsindir benimde 2günüm kaldı adete acaba yapsammı test heyacanlıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?