bekliyorum işte yinede canm hayırlısı olsun sizde durumlar naslOyle umutsuzluk yok canim bu yola başımızı koyduk artik vazgecmee
Beklemeye devam mayisin ilk haftasi bn ay sonu test yaparim kesin dayanamambekliyorum işte yinede canm hayırlısı olsun sizde durumlar nasl
yaaBeklemeye devam mayisin ilk haftasi bn ay sonu test yaparim kesin dayanamam
Olcak olcak bak görürsün senden cok umutluyum nedense bir his var içimdeben kendimden umudu kestim bee kızlar artk olmuycak bilmiyorum bıktmmm gercekten beklemekten
Alistim zaten negatife kuzu ya artik koymuyoryaa12 gün gecsin öyle yap yoksa kesinlikle negatif cıkar ve moralin duşer bende yaptm negatif vee ben
Arkadaşlar bu topik bütün pcoslu olup ta hamile kalmaya çalışanların olsun.. burada deneyimlerimizi tecrübelerimizi yapacaklarımızı ve yaptıklarımızı herseyi paylaşalım bi nebzede olsa birbirimize yardımcı olabilirsek ne mutlu bize birbirimizin Sevinçini de üzüntüsünü de bu topikte yaşayalım varmısınızben suan reglimin ikinci günün deyim ve bugun itibariyle hayıt tohumu basladım yumurtamaya kadar geçen süre 12 gün sabah akşamm birer bardak olarak içip bırakıcam... daha oncede bu şekilde hamile kalmıştım ama düşük yapmıştım malesef .. nedendir bilmiyorum ama bu Aydan cok ümitliyim HEPİMİZİN ALLAH YARDIMCISI OLSUN RABBİM KİMSEYİ EVLAT HASRETİYLE SINAMASIN HEPİMİZE İKİZ İKİZ ÜÇÜZ ÜÇÜZ BEBEKLER VERSİN İNŞALLAH ❤
Edit: Bilge sandım seni ama sendennde umutluyumOlcak olcak bak görürsün senden cok umutluyum nedense bir his var içimde
Olmazmı canım ne kullanıyonnsuanCivan percemi aslan tohumu hayıt otu özellikle bunu söylediler di bende de soğan suyu pek denemedim ama ise yarayanlar varmış
Canim sen erken yaptın ama o yüzden negatifi gördünyaa12 gün gecsin öyle yap yoksa kesinlikle negatif cıkar ve moralin duşer bende yaptm negatif vee ben
Kuzum ben benden hiç umutlu değilim vallaEdit: Bilge sandım seni ama sendennde umutluyum
Bi tik daha koyu olabilir aslinda aksama bi tane daha yap benceTekli olan bugünki, diğeri de dünle birlikte çektim
Canim sen yumurtluyor olabilir misin baya koyu çıkmışTekli olan bugünki, diğeri de dünle birlikte çektim
Olmazmı canım ne kullanıyonnsuan
Şifa olur inşallahHayıt otu kullaniyom sonuç ne bilmiyom henüz
Sabah aç karnına da çörek otu bal karışımı
Akşam da havuç incir suyunu kaynatıp içiyorum
O kadar çok şey denedim ki en son hayıt oyunu devam ettiriyorum
Kuzum bence yumurtlama Yok daha çünkü hissetmiyorum da bişey ve ben geç yumurtlarım, erken bana daha, ama sizin için yine sen bugün ilişki olsun ne olur ne olmazCanim sen yumurtluyor olabilir misin baya koyu çıkmış
Canim her ay yumurtlaman aynı zamanda olmayabilir belkide bu ay erken yumurtluyorsundur çünkü çizgi gayet koyu renkteKuzum bence yumurtlama Yok daha çünkü hissetmiyorum da bişey ve ben geç yumurtlarım, erken bana daha, ama sizin için yine sen bugün ilişki olsun ne olur ne olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?