Gebeliğe Hazırlık PCOSLU OLUPTA GEBE KALMAYA ÇALIŞANLAR BUYRUN İÇERİ👇👇

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Daha Yok aynen bebeğim, 30. Gün yumurtlasam 44 te adet olurum o bile benim için Harika
Olsun canim yumurtlayabilmek de mesele. Hiç yumurtlayamayan insanlar var onları düşününce şükretmek lazım. Ha ama 28 günde bir tıkır tıkır saat gibi olanlar da var onlara da bakmamak lazım görme bilme duyma

Ona inanamıyorum ben hiç yaşamadığım için, hayal dahi edemiyorum

Ve bu bahsettiğim arkadaşım ilk ayında hamile kaldı canim düşünsene lüksü adetlerin düzenli istediğinde hemen hamile kaliyosun
canm benimde düzenli adetlerim ben niye kalamadm benmde 30 günde bir 1 gün gevikir veya 1gün erken gelir

Merhaba kizlar .bende pcosluyum.2,5yillik evliyiz.bu ay catlatma ignesi yaptirdim.15nisan ovulyasyon gunumdu.simdi beklemedeyim.cok zor beklemek.hic bir belirtim de yok ama .

Merhaba kizlar .bende pcosluyum.2,5yillik evliyiz.bu ay catlatma ignesi yaptirdim.15nisan ovulyasyon gunumdu.simdi beklemedeyim.cok zor beklemek.hic bir belirtim de yok ama .
İnşAllah Pozitif haberi alırız bu ay bende aynı durumdayım canm Ama bende iğne felan vurumladm sadece 10 yumurtlama günümdü Senin gibi beklemedeyim belirtim yok çoox sabırsızım

İnşAllah Pozitif haberi alırız bu ay bende aynı durumdayım canm Ama bende iğne felan vurumladm sadece 10 yumurtlama günümdü Senin gibi beklemedeyim belirtim yok çoox sabırsızım
InşAllah Esimde de degerler biraz dusuk onun icin benim cok da umudum yok aslinda.ama yine sabrsizlaniyor insan

InşAllah Esimde de degerler biraz dusuk onun icin benim cok da umudum yok aslinda.ama yine sabrsizlaniyor insan
canm benm eşimde sorun yok ama kendimde pco olduöuycun ben kendimden umutsuzum ama tabii vakti zamanı var gelir Bebişlerimiz

canm benm eşimde sorun yok ama kendimde pco olduöuycun ben kendimden umutsuzum ama tabii vakti zamanı var gelir Bebişlerimiz
Bende de pcos var .bu zamana kadar sogan kuru kullandim 3,4defa.kuru kullandigim ay yumurta gelisiyordu ,ovulyasyon oluyordu.sogan kuru 6aydan bir kullanilmali diye biliyorum.son kullandigimda 2ay ard arda yaptim bilmem ondanmiydi yoksa yok 2ci ay yumurta gelismedi.onun icin caresizce artik nisan ayi catlatma ignesi oldum

Çatlamadığınl berden anlıyosun canm doktormu dedi ovu testimi

Canım belirti şart eğile etrafımda ben hamileler var hiç bir belirtisi yok sadece kokulardan hassasiyet başladı biraz oda 9 haftaya gircekken yani mesela bende adet olacağım zaman göğüslerim şişer acır böyleee kasıklarım sancılanır bu hep böyledir geçen ay hiç bişe olmadı gözümü açtım regl olmuşum ben sok oldum her zaman o ve herkese olcak DİE bişe yok

bende bu ay adet olunca gitmem gerekiyo doktora ama malum gidemiycem belki banada tedavi başlardı off

Doktora kontrole gitdim mart ayi yumurta gelismemisdi bile.onun icin artik nisan ayi klomen+Catlatma ignesi yaptirdim.son kontrole gitdigimde yumurta catlamiw dedi doktor .
İnşAllah Hamileyizdir Canm artık Bu Ay Haberlerini bekliycem bat ne zmn ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…