Olsun canim yumurtlayabilmek de mesele. Hiç yumurtlayamayan insanlar var onları düşününce şükretmek lazım. Ha ama 28 günde bir tıkır tıkır saat gibi olanlar da var onlara da bakmamak lazım görme bilme duymaDaha Yok aynen bebeğim, 30. Gün yumurtlasam 44 te adet olurum o bile benim için Harika
Ona inanamıyorum ben hiç yaşamadığım için, hayal dahi edemiyorumOlsun canim yumurtlayabilmek de mesele. Hiç yumurtlayamayan insanlar var onları düşününce şükretmek lazım. Ha ama 28 günde bir tıkır tıkır saat gibi olanlar da var onlara da bakmamak lazım görme bilme duyma
Inan canim inan benim arkadaşım var tam 28 günde bir adet görür ne bir gün önce ne bir gün sonraOna inanamıyorum ben hiç yaşamadığım için, hayal dahi edemiyorum
Ay maşallah valla ne büyük bir şükür sebebi bir bilselerInan canim inan benim arkadaşım var tam 28 günde bir adet görür ne bir gün önce ne bir gün sonra
Ve bu bahsettiğim arkadaşım ilk ayında hamile kaldı canim düşünsene lüksü adetlerin düzenli istediğinde hemen hamile kaliyosunAy maşallah valla ne büyük bir şükür sebebi bir bilseler
canm benimde düzenli adetlerimVe bu bahsettiğim arkadaşım ilk ayında hamile kaldı canim düşünsene lüksü adetlerin düzenli istediğinde hemen hamile kaliyosun
nşAllah canm ne zmn yapıcanNeden testimi cok merak diyorum inşallah. YUmurtlamısımdır
İnşAllahMerhaba kizlar .bende pcosluyum.2,5yillik evliyiz.bu ay catlatma ignesi yaptirdim.15nisan ovulyasyon gunumdu.simdi beklemedeyim.cok zor beklemek.hic bir belirtim de yok ama .
InşAllahİnşAllahPozitif haberi alırız bu ay bende aynı durumdayım canm Ama bende iğne felan vurumladm sadece 10 yumurtlama günümdü Senin gibi beklemedeyim belirtim yok çoox sabırsızım
canm benm eşimde sorun yok ama kendimde pco olduöuycun ben kendimden umutsuzum ama tabii vakti zamanı var gelir BebişlerimizInşAllahEsimde de degerler biraz dusuk onun icin benim cok da umudum yok aslinda.ama yine sabrsizlaniyor insan
4te bebeğimİ
nşAllah canm ne zmn yapıcan
Bende de pcos var .bu zamana kadar sogan kuru kullandim 3,4defa.kuru kullandigim ay yumurta gelisiyordu ,ovulyasyon oluyordu.sogan kuru 6aydan bir kullanilmali diye biliyorum.son kullandigimda 2ay ard arda yaptim bilmem ondanmiydi yoksa yok 2ci ay yumurta gelismedi.onun icin caresizce artik nisan ayi catlatma ignesi oldumcanm benm eşimde sorun yok ama kendimde pco olduöuycun ben kendimden umutsuzum ama tabii vakti zamanı var gelir Bebişlerimiz
Çatlamadığınl berden anlıyosun canm doktormu dedi ovu testimiBende de pcos var .bu zamana kadar sogan kuru kullandim 3,4defa.kuru kullandigim ay yumurta gelisiyordu ,ovulyasyon oluyordu.sogan kuru 6aydan bir kullanilmali diye biliyorum.son kullandigimda 2ay ard arda yaptim bilmem ondanmiydi yoksa yok 2ci ay yumurta gelismedi.onun icin caresizce artik nisan ayi catlatma ignesi oldum
Canım belirti şart eğile etrafımda ben hamileler var hiç bir belirtisi yok sadece kokulardan hassasiyet başladı biraz oda 9 haftaya gircekken yani mesela bende adet olacağım zaman göğüslerim şişer acır böyleee kasıklarım sancılanır bu hep böyledir geçen ay hiç bişe olmadı gözümü açtım regl olmuşum ben sok oldumMerhaba kizlar .bende pcosluyum.2,5yillik evliyiz.bu ay catlatma ignesi yaptirdim.15nisan ovulyasyon gunumdu.simdi beklemedeyim.cok zor beklemek.hic bir belirtim de yok ama .
bende bu ay adet olunca gitmem gerekiyo doktora ama malum gidemiycem belki banada tedavi başlardı offBende de pcos var .bu zamana kadar sogan kuru kullandim 3,4defa.kuru kullandigim ay yumurta gelisiyordu ,ovulyasyon oluyordu.sogan kuru 6aydan bir kullanilmali diye biliyorum.son kullandigimda 2ay ard arda yaptim bilmem ondanmiydi yoksa yok 2ci ay yumurta gelismedi.onun icin caresizce artik nisan ayi catlatma ignesi oldum
Doktora kontrole gitdim mart ayi yumurta gelismemisdi bile.onun icin artik nisan ayi klomen+Catlatma ignesi yaptirdim.son kontrole gitdigimde yumurta catlamiw dedi doktor .Çatlamadığınl berden anlıyosun canm doktormu dedi ovu testimi
Doktora kontrole gitdim mart ayi yumurta gelismemisdi bile.onun icin artik nisan ayi klomen+Catlatma ignesi yaptirdim.son kontrole gitdigimde yumurta catlamiw dedi doktor .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?