Hayır canm hiç belirtim yokAyyyy hiç belirti var mı kuzum
İnşAllah canm İyneden pozitif değildir Hamişsindir benimde 2günüm kaldı adete acaba yapsammı test heyacanlıyım
Hemen çıktıysa hamilesin tebrıkler sonradan çıktıysa adete yakın olabiliyor bende yanıldım geçen ay sabahı adet oldumKızlar üstteki iki gün önce yaptığım diğer ikisini şimdi yaptım adete 3 gün var
Ama bazılarının belirtisiz oluyormuş, adet gelene kadar umut var canım ben bunu bilirimHayır canm hiç belirtim yokne adete dair ne hamileliğe
Aynen canm senin işlerin vardı evine helmişsin gözün aydın canım-Yagmur- kuzum hiç görüşemedik dün ☺
Hemen cıktı cnmHemen çıktıysa hamilesin tebrıkler sonradan çıktıysa adete yakın olabiliyor bende yanıldım geçen ay sabahı adet oldum
bekliyorum halaa bakalımAma bazılarının belirtisiz oluyormuş, adet gelene kadar umut var canım ben bunu bilirim ☺
Devam ediyorum, şimdi hepsini alt alta koyup bakıcam resim atarım
BAya baya hamilesin Ozaman bence kan ver netleştirHemen cıktı cnm
tamam canm atarsınDevam ediyorum, şimdi hepsini alt alta koyup bakıcam resim atarım
İnsan evini özlüyorAynen canm senin işlerin vardı evine helmişsin gözün aydın canım
İnşallah canımBAya baya hamilesin Ozaman bence kan ver netleştir❤❤❤
INSANIn evi gibi varmı yaaaİnsan evini özlüyor
İnşallah Canmİnşallah canım❤ Çarşamba vericem kanı adrt olmazsam
evet canm daha değil gibi ama sen değerlendir yinede bebeğimDaha Yok değil mi kızlar
Yine de 2 güne bir değerlendiriyorum ama testlere göre biraz daha var gibi bakalım, testlere devaammmevet canm daha değil gibi ama sen değerlendir yinede bebeğim
Daha yok kuzum ama yakınlaşıyorDaha Yok değil mi kızlar
Daha Yok aynen bebeğim, 30. Gün yumurtlasam 44 te adet olurum o bile benim için HarikaDaha yok kuzum ama yakınlaşıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?